Eugen Teodorovici

Teodorovici a făcut anunţul aşteptat de români nu sunt probleme cu plăţile

421
Ministrul Finanţelor Publice a explicat că proiectul de buget pe anul în curs va fi pe mesele parlamentarilor, atunci când aceştia vor reveni din vacanţe.

BUCUREŞTI, 12 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. În ceea ce priveşte adoptarea bugetului pentru 2019, liberalii solicitaseră convocarea unei sesiuni de urgenţă pentru săptămâna viitoare. Teodorovici spune, însă, că bugetul va fi dezbătut de Parlament la începutul lunii februarie.

Ministrul Finanţelor precizează că, atunci când se întorc parlamentarii din vacanţă, aceştia vor găsi proiectul de buget realizat.

„Ştiţi că suntem o Coaliţie la guvernare, este normal ca acest proiect să se discute. Noi, Finanţele, am terminat partea de buget. Urmează această discuţie la nivelul Coaliţiei”, a explicat Eugen Teodorovici, potrivit stirileprotv.ro

Oficialul a precizat că, atunci când toate lucrurile sunt convenite, se afişează public şi a susţinut că nu sunt probleme cu finanţarea instituţiilor, cu plata pensiilor sau a salariilor.

„Toate cheltuielile prevăzute pentru întregul an, de la salarii şi pensii şi bani pentru investiţii sunt asiguraţi, nu înseamnă că luna ianuarie nu va fi prinsă în anul 2019 (în bugetul pentru 2019 - n.red.). Creşterea de salarii va fi acordată, nu e niciun fel de problemă de finanţare”, a explicat Teodorovici.

Demnitarul a adăugat că, până la adoptarea noului buget pe 2019, funcţionăm cu a 12-a parte a bugetului aferent lui 2018 şi că fracţia din 2018 poate fi cheltuită încă din prima parte a lui 2019.

421
Tagurile:
Ministerul Finanțelor Publice, Buget, Eugen Teodorovici
Tematic
Teodorovici "îi leagă pe români de glie"? Cele mai dure declarații pro și contra
Miniştrii Teodorovici şi Pintea, în Cuba: „Am fost pentru copiii acestei ţări”
Promisiuni megalomane ale lui Teodorovici – grădiniţe de 5000 de metri pătraţi
Teodorovici a anunțat cea mai curajoasă mișcare: ”Sunt presiuni agresive, să răspundă!”

Загрузка...