Protest la Ministerul Agriculturii de la București, 2 august 2018

Protest la București: e o apocalipsă a porcului românesc - VIDEO

301
(reînnoit 11:43 02.08.2018)
Reprezentanții Asociației Pro Consumator au pichetat sediul Ministerului Agriculturii a României în semn de protest împotriva distrugerea zootehniei românești în contextul epidemiei de pestă porcină.

BUCUREȘTI, 2 aug — Sputnik. Câțiva reprezentanți ai Asociației Pro Consumator au pichetat astăzi sediul Ministerului Agriculturii, cerând stoparea distrugerii zootehniei românești sub pretextul combaterii pestei porcine și demisia guvernului Dăncilă.

"Ne aflăm aici pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la această criză nemaiîntâlnită în România. Mă refer la pesta porcină africană, care a făcut peste 70 de mii de victime în domeniul creșterii porcilor, a ruinat mii de familii țărănești și a distrus trei mari crescători de porci. Asistăm la apocalipsa porcului românesc. Cu îngăduința Guvernului României a început procesul de distrugere a crescătorilor de porci și procesul de ruinare a mii de familii din mediului rural", a declarat doctorul conferențiar, Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumator.

Potrivit acestuia, Guvernul României nu a întreprins măsurile necesare preventive pentru a stopa această răspândire a virusului pestei porcine africane.

301
Tagurile:
pesta porcină, porc, epidemie, Carne, Costel Stanciu, Tulcea, București
Тема:
Pesta porcină în România (67)
Tematic
Cât de periculoasă este pesta porcină pentru sănătatea oamenilor
Autorităţile române fuseseră avertizate: vom fi „loviţi" de pesta porcină
Pesta disperării. "E Auschwitz, muncitorii rămân pe drumuri, UE și-a atins țelul"
Autoritățile în alertă. Pesta porcină lovește iar, acum departe de Tulcea
Pesta porcină mai face și alte ravagii. "Lovitură foarte grea pentru noi"

Загрузка...