Gabriel Antoniu Lavrincik, director comercial al SC SIMEX SA

Antreprenor român: "Nu simţim efecte negative în afacerile noastre din Rusia"

170
(reînnoit 19:48 02.04.2018)
Afectează sau nu relaţiile economice decizia României, ca membru al Uniunii Europene, de a se alinia politicii Marii Britanii în expulzarea de diplomaţi ruşi? Cunoscutul om de afaceri dă un răspuns.

BUCUREŞTI, 2 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. „Decizia României ca membru UE de a se alinia politicii Marii Britanii nu este o decizie care aparţine politicii de la Bucureşti", spune cunoscutul om de afaceri Gabriel Antoniu Lavrincik, director comercial al SC SIMEX SA, cel care, de peste 20 de ani, are relaţii economice importante cu Rusia.

Lavrincik precizează că această decizie a fost luată la Bruxelles, Washington, de unde a fost dictată „pe litere" şi executată la Bucureşti. În opinia sa, România putea lua exemplu de la alte ţări UE care nu au aplicat expulzarea, deoarece aceştia sunt conştienţi că politica nu se face cu „vise şi iluzii".

În ceea ce priveşte relaţiile economice cu partenerii ruşi, Lavrincik spune că, până în acest moment, nu se simt efecte negative.

„Sunt unii parteneri care fac aluzie la această decizie cu alianţa României cu Germania nazistă. Până în momentul de faţă nu simţim efecte negative în afacerile noastre din Rusia din cauza acestei decizii de expulzare a diplomaţilor", a explicat omul de afaceri.

170
Tagurile:
criza diplomatică, afaceri, SC SIMEX SA, Gabriel Antoniu Lavrincik, Rusia, România
Тема:
Relațiile româno-ruse (187)
Tematic
România vrea să coopereze strâns cu regiunea Tomsk din Rusia

Загрузка...