Etica de afaceri

Fonduri europene nerambursabile pentru românii din străinătate. 40.000

1823
Primul proiect de fonduri europene care se adresează direct românilor din Diaspora. Nu e obligatoriu să vă mutaţi în România. În ce condiţii vă puteţi înscrie gratuit şi cum să accesaţi fondul.

BUCUREŞTI, 12 mart — Sputnik, Doina Crainic. Românii care locuiesc în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania, Franţa şi alte ţări europene pot primi fonduri nerambursabile de 40.000 de euro pentru fiecare proiect de afacere nonagricolă înființat în zona urbană a regiunilor mai puțin dezvoltate din România.

Diaspora ReStart este primul proiect de fonduri europene care se adresează direct românilor din străinătate, iar noii întreprinzători nu sunt obligați să se mute în România, dar afacerea trebuie să funcționeze cel puțin 18 luni, potrivit publicaţiei Românul din Spania.

Românii rezidenţi în Spania pot afla mai multe informatii apelând în mod gratuit la grupul Método Estudios Consultores (Grupul Método), prin biroul său din Madrid.

Românii se pot înscrie gratuit dacă au trăit cel puțin 12 luni în afara țării. Sunt 400 de locuri disponibile, iar cei interesaţi vor fi înscriși într-un program de formare antreprenorială. Acest program de instruire constră într-un curs online de 40 de ore, prin care candidaţii vor învăța cum să-și gestioneze viitoarea afacere în România. Ulterior, participanții își vor prezenta planurile de afaceri în cadrul unui concurs de selecție. Cele mai bune 60 de idei de afaceri vor primi finanţare.

„Afacerile finanțate vor crea minim 140 de locuri de muncă. De asemenea, se va oferi un serviciu personalizat de consiliere, consultanță și mentorat pentru acordarea de sprijin planurilor de afaceri câștigătoare. Funcționarea corectă a firmelor înființate datorită acestui proiect va fi monitorizată pe durata primilor doi ani de funcționare", a declarat Ana Saborido de la Grupul Método.

Mai multe informaţii puteţi afla la numărul de telefon gratuit 900 812 902 sau la adresa de email: ana.restart@metodogrupo.com.

1823
Tagurile:
acasă, afacere, fonduri nerambursabile, diaspora, România
Tematic
Afacerea care îţi aduce pe an 20.000 Euro la un hectar
Oamenii de afaceri din România își îndreaptă privirea spre Rusia
"Mama surogat" - o afacere a Ucrainei în România. Prețuri și legi
Femeile în afaceri. Cât de succes este femeia româncă în afaceri

Загрузка...