Răzvan Savaliuc

Savaliuc îl face praf pe Tudorel Toader în cazul Kovesi: "Toader va demisiona"

3696
(reînnoit 18:44 15.02.2018)
Răzvan Savaliuc: "Mai are rost să așteptăm până joi, să fim iarăși mințiți?"

BUCUREȘTI, 15 feb, Sputnik — Dragoș Dumitriu. Așteptată cu maxim interes, conferința lui Tudorel Toader a fost încă o confirmare că ministrul Justiției nu va lua nicio decizie radicală în privința "vedetelor" procuraturii, în primul rând Laura Kovesi.

Tudorel Toader s-a limitat la o foarte scurtă declarație de presă, în care, pe lângă o prezentare a altor activități, a vorbit despre subiectul de maxim interes — așteptatul Raport de evaluare a activității DNA.

Dar, dezamăgire, ministrul a anunțat că va prezenta în parlament Raportul, iar săptămâna viitoare, "joi", va face o conferință de presă în care va arîta și raportul, va răspunde și întrebărilor. Și atât!

O comparație inspirată, cu ironie amară, a făcut Codrin Ștefănescu:

"Când eram copil, am stat la coadă să luăm bilete la film, la "Sandokan", am intrat cu greu în sală, am așteptat cu nerăbdare să se termine documentarul despre PCR dinainte, dar când să înceapă filmul a căzut curentul și a a trebuit să ieșim din sală".

În schimb, prezent în studioul Antena 3, Răzvan Savaliuc a fost extrem de dur cu Tudorel Toader. "Mai are rost să așteptăm până joi, să fim iarăși mințiți?", a întrebat retoric apreciatul jurnalist de investigații.

"Tudorel Toader nu e om structurat să ai capul cuiva, urmărește numai cariera lui, doar să-i fie lui bine", a declarat tăios Savaliuc.

Senior editorul "Lumii Justiției" este de părere că Toader "Se va limita la concluziile din parlament", iar apoi… "probabil va demisiona".

"Cred că va demisiona, și-a văzut interesul, a bifat o funcție de ministru, probail pentru el contează — se aude că va pleca la o instanță europeană", a declarat Răzvan Savaliuc.

3696
Tagurile:
raport, dezamăgire, parlament, DNA, conferință, Răzvan Savaliuc, Toader Tudorel, Codrin Ștefănescu, România
Тема:
Laura Codruța Kövesi (140)
Tematic
Raport secret al lui Tudorel Toader, Dragnea și Kovesi - dați în vileag!
Tudorel Toader la Bruxelles - făcut praf de Ingrid Mocanu și Savaliuc
Tudorel Toader în dificultate - "e nevoie de timp pentru trepădușii din ministere"
Liviu Pleșoianu, avertisment serios pentru Tudorel Toader!

Загрузка...