Prostituate

Caz şocant: metoda prin care minore erau forţate se prostitueze în Franţa

2549
(reînnoit 14:54 02.02.2020)
Un cuplu de români este acuzat că au forţat minore se prostitueze în Franţa, după ce reuşeau să le aducă din România. Care era metoda pe care o foloseau.

BUCUREŞTI, 2 feb – Sputnik, Doina Crainic. O româncă în vârstă de 43 de ani şi soţul ei formau un cuplu de proxeneți şi foloseau o metodă eficientă pentru a atrage minore, a le aduce în Franţa şi a le forţa să se prostitueze.

Cuplul împrumuta bani familiilor din satul fetelor din România. Incapabili să ramburseze aceste sume mari, familiile încredințau în schimb fiicelor lor venite în Franța sarcina de a le plăti datoriile de acasă, potrivit stiridiaspora.ro

Minorele erau scoase pe trotuarul din Lyon, în principal în districtul Gerland. Românca ar fi pus chiar propriile nepoate de 14 și 15 ani se se prostitueze în zona Parcului de Artilerie.

Femeia a fost condamnată la 30 de luni de închisoare, fiind şi amendată cu 20.000 de euro şi având interzicere permanentă pe teritoriul francez. Românul a fost condamnat la patru ani de închisoare și dat în urmărire cu mandat european de arestare.

2549
Tagurile:
Prostituţie, traficant
Tematic
Nici munca prostituatelor nu mai e ce-a fost odată: Vor lucra în folosul comunităţii
Criminalul din Caracal făcea parte dintr-o rețea de prostituție din Italia
Dezvăluiri şocante din iadul reţelelor de prostituţie - „Autorităţile m-au ignorat”
Şocant: cele mai multe prostituate din Germania sunt românce – statistici alarmante
Şocant: Mai multe fete cu dizabilităţi, obligate să se prostitueze
Revoltător: povestea româncei de 13 ani răpită și forțată să se prostitueze în Franţa

Загрузка...