Domestic gas explosion in southwest Siberia kills five

Catastrofă ce a făcut un șofer român în Germania pagube uriașe Video

205
Un șofer român de TIR nu a fost atent și a provocat un accident foarte grav pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de orașul Würzburg.

BUCUREȘTI, 8 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Primele date arată că de vină pentru toată nenorocirea este un șofer român ce călătorea la Nürnberg. Omul nu a văzut că în fața sa era un blocaj în trafic, așa că a intrat în plin în vehiculele ce se aflau în fața sa. Evident, acestea au fost împinse în altele.

În urma impactului, trei TIR-uri și o camionetă au luat foc. Ele au fost distruse în totalitate. Ceilalți șoferi au reușit, însă, să se salveze la timp.

Românul a fost rănit grav și a fost transportat la cel mai apropiat spital, alături de alte cinci persoane rănite ușor, notează adevărul.ro

Este incredibil cât de violent a putut să fie incendiul. Și aceasta fiindcă temperaturile au atins 1000 de grade Celsius.

Șeful departamentului de pompieri Würzburg a precizat că focul a fost alimentat de cei aproape 1000 de litri de motorină care se aflau în rezervoarele fiecărui TIR, dar și de hârtia care era încărcată în camionul condus de român. Peste 50 de pompieri s-au chinuit, vreme de mai multe ore, să stingă flăcările.

Autostrada a fost făcută zob, iar autoritățile germane au decis să închidă circulația ca să reface asfaltul pe o porțiune de câteva sute de metri. Traficul rutier a fost deviat pentru mai multe ore.

Reparația făcută este una provizorie, pentru că, ulterior, se va decide ce lucrări sunt necesare de făcut pentru readucerea drumului la starea inițială.

205

Загрузка...