Corneliu Vadim Tudor

Vouă pasă de rusul Navalnîi, ticăloșilor care l-ați otrăvit pe Vadim?!

1873
(reînnoit 19:25 03.09.2020)
Diversiuni precum povestea cu Navalnîi și mai ales cu ”reacțiile internaționale” nu mă pot păcăli: pe mine mă interesează cine sunt ticăloșii, slugile și adevărații asasini care ne-au omorât românii noștri. Pe cei mai buni dintre noi, cum a fost și Corneliu Vadim Tudor.

Într-o absolut stupidă scrisoare, Bogdan Aurescu, formal ministru de Externe al României,  a ”condamnat cu fermitate otrăvirea liderului opoziţiei ruse, Navalnîi, cu neurotoxina de tipul Noviciok, după cum arată informaţiile transmise azi de guvernul german”.

În primul rând, orice otrăvire sau ucidere este de condamnat, de exemplu uciderea lui Teo Peter de către un militar american salvat de justiția română - sau asasinarea generalului iranian, condamnată chiar de ONU. Dar lui Aurescu nu îi pasă decât de Navalnîi, de parcă ar exista vreo legătură între România și respectivul personaj, astfel încât diplomația română să treacă peste orice și să se bată pentru el!

Adică să treacă peste faptul că nu sunt încă ”informații”, ci doar afirmații. De fapt, alegații!

”Acest fapt complet inacceptabil trebuie să fie obiectul unei anchete minuţioase şi imparţiale, iar cei vinovaţi trebuie să răspundă în faţa Justiţiei”, a scris, pe Twitter, Aurescu.

Repet, poate mai face un asemenea mesaj și către SUA, în cazul românului Teo Peter – sau al românilor din Ucraina, suspus unui regim de exterminare culturală! Cazuri în care Aurescu tace!

Dar nu numai asta mă revoltă - ci un asasinat în toată regulă, trecut total sub tăcere! Moartea marelui patriot Corneliu Vadim Tudor și al naționalismului românesc!

Știu că se vorbește, atât printre apropiații lui Vadim, dar și în spațiul online, despre otrăvirea lui Corneliu Vadim Tudor, acțiune care i-ar fi cauzat moartea prematură. Iar eu, ca fost apropiat al lui Vadim, spun DA, marele patriot și om politic A FOST OTRĂVIT – a fost ASASINAT.

Repet afirmația, pentru că NU am nici un dubiu: Corneliu Vadim Tudor a fost ASASINAT, a fost OTRĂVIT!

Nu, nu știu dacă și prin vreo substanță – otrava de care vorbesc eu, și pentru care pot da mărturie, a fost una psihică.

Ani de zile Vadim a fost insultat, numit extremist și nebun – pentru el trebuia mai întâi terminat ca personalitate publică, de impact național și internațional. Apoi, prin el, naționalismul și setea de dreptate trebuiau asociate nebuniei!

Ani de zile demersurile patriotice ale lui Vadim au fost  denigrate, asimilate nebuniei – deși s-a dovedit că mai toate avertismentele au fost reale, tragic premonitorii!

Ani de zile de distrugere mediatică a mesajului național, de atacuri internaționale și interne din partea cercurilor progresiste, pregătind terenul pentru ce a urmat, după dispariția lui Vadim: preluarea resurselor naturale, ridicarea unor mișcări atee, globaliste și antinaționale, impunerea imoralități contra naturii.

Au reușit – după ani de zile de otrăvire, au asasinat naționalismul și sentimentele naționale din România. Le-au omorât și cu imposturi penibile, astfel că orice bișnițar politic din partidele corupte declara ”eu sunt așa, mai naționalist!”. Ești pe dracu, făcătură lașă care ai acceptat și slugărit tot ce a venit din vestul ”progresist” și antinațional!

Rămăsese un singur om periculos, Vadim, și atunci i-au aplicat ultimele doze de otravă – i-au oprit accesul în mass media politică și tăiat fondurile.

Vadim era blocat de lipsa banilor, dar se bătea ca un leu, muncea zi și noapte, se împrumuta, totul ca să continue publicațiile naționaliste – ”România Mare” și ”Tricolorul”. De fapt, singurele voci din presă care vorbeau limba națională!

Ei bine, am asistat la felul în care cădeau contractele de publicitate sau cele de distribuție a presei, așa încât Vadim se sufoca! În timpul acesta, continua denigrarea sa și a familiei sale.

Iar toate aceste griji, suprapuse peste afecțiunea cronică de care suferea, diabet, i-au adus sfârșitul prematur. Iar ei, cei care l-au ucis, știau toate astea!

Hai să fim serioși – cei care l-au terminat aveau toată fișa lui, știau de ce boli suferă, în ce stadiu, știau de probleme are – și mai ales știau și orizontul de timp în care totul se putea sfârși. Dar știau și cum să accelereze totul. Ceea ce s-a și făcut, pentru că evenimentele trebuiau urgentate!

Cum vă explicați că, la două săptămâni după moartea lui Vadim, a venit și ambasadorul SUA, după ce Washingtonul nu mai trimisese aici ambasador de ani de zile? Și nu  a venit orice ambasador, ci un profesionist al combinațiilor, cu experiența dezlănțuirii conflictelor din Orient – Hans Klemm.

A venit cu o echipă și cu o agendă clară: controlul prin instituțiile de forță – servicii și procurori - procentele pentru înarmare, inaugurarea bazelor militare și înmulțirea lor, promovarea LGBT, dezlănțuirea unor mișcări de protest profesioniste, cu conexiuni internaționale, crearea unei grupări politice progresist-anarhiste, terminarea liderilor puternici români, preluarea resurselor de către firme legate de SUA, preluarea digitalizării, declararea Rusiei și Chinei țări non grata și altele.

Da, puneți mâna pe istoria recentă și verificați: toate astea s-au petrecut după ce Vadim a decedat – de fapt, după ce a fost asasinat.

Dar cine a făcut asta?

Aceeași grupare care a făcut iureșul anarhic din Orient, de la Kiev, azi din Belarus – și mai nou cu acel Navalnîi! Sunt cei care vor să clatine lumea din temelii, așa cum au mai făcut-o.

Da, sunt de acord și susțin că situația în care a ajuns Navalnîi trebuie anchetată serios. Așa cum corect au cerut și Stoltenberg și Merkel și Trump – adresându-se Rusiei, singura țară care poate face această anchetă, pentru că e vorba de un cetățean rus.

Ceea ce Aurescu NU a cerut! El vrea ”anchetă minuţioasă şi imparţială”… făcută de cine? Nu spune asta, nu cere Rusiei, precum cei citați anterior, ci aruncă și el cu piatra!

Mă revolt când văd cum indivizi de felul lui Aurescu ne bagă în treburi pe care nu le cunoaștem și nu ne privesc, doar pentru a servi intereselor care aruncă lumea în aer! În schimb, în ticăloșia lor slugarnică, habar nu au despre români care pățesc rele – sau chiar sunt omorâți! – de diverși ”parteneri” mai mult sau mai puțin strategici!

În schimb, asasinarea lui Vadim nu a cercetat-o nimeni! Sunt convins că, până la urmă, toate se vor plăti, pentru că există ceva mai presus de noi și de aceste slugi care nu aduc decât minciună și dezbinare.   

De aceea, diversiuni precum povestea cu Navalnîi și mai ales cu ”reacțiile internaționale” nu mă pot păcăli: pe mine mă interesează cine sunt ticăloșii, slugile și adevărații asasini care ne-au omorât românii noștri. Pe cei mai buni dintre noi, cum a fost și Corneliu Vadim Tudor.

Dragoș Dumitriu este jurnalist și realizator TV, fost deputat naționalist și conservator în Parlamentul României, promotor al analizei sistemice.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă neapărat cu cea a redacției Sputnik. 

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1873
Tagurile:
Aleksei Navalnîi, Corneliu Vadim Tudor
Tematic
Comemorare Vadim Tudor: 3 ani de la trecerea în eternitate - imagini și gânduri
Sondaj: Are nevoie România de un lider politic naționalist și intelectual, ca Vadim Tudor?
Omul promovat de Vadim Tudor, în fruntea unei importante instituții
Fiica lui Vadim Tudor, ieșire radicală, pe măsura tatălui ei! Sângele apă nu se face!
A murit un om frumos, un patriot remarcabil – prieten apropiat al lui Vadim Tudor
De dincolo de mormânt, Vadim Tudor face praf politicienii USR, ai ”noului val”
Zi istorică: Triumf pentru Corneliu Vadim Tudor
Mâine - eveniment major dedicat lui Corneliu Vadim Tudor

Balamuc și disperare în învățământ: ”Înnebunim cu toții!”

2749
(reînnoit 11:01 18.09.2020)
Cu toate că nu a început bine noul an școlar, profesorii deja simt că nu mai rezistă, că se află la capătul puterilor și tot ce își doresc este ca acest vis urât să ia sfârșit.

Învățământul românesc fierbe, la nici o săptămână de când unitățile de învățământ – majoritatea – și-au deschis porțile pentru a primi elevii și profesorii.

Însă, în toate aceste zile, pe internet, circulă zeci de mesaje care arată că situația din Educație este una cum nu se poate mai dificilă, fiindcă școlile fie nu au ce le trebuie pentru învățământul online – sau hibrid, după caz – fie profesorii sunt deja excedați de tot ceea ce au de făcut. Elevii nu au mai simțit bucuria revederii, pentru că trebuie să păstreze distanța fizică față de alți copii și față de profesori.

Măștile de protecție au devenit parte din obiectele obligatorii pe care trebuie să le aibă fiecare – profesor, elev, personal auxiliar didactic sau nu.

Toți vorbesc despre chinul la care sunt supuși. Elevii se simt chinuiți de faptul că este sufocat de mască, înnebunit de un traseu stabilit, dar și de reguli cum ar fi cele referitoare la interdicția de a împrumuta diferite obiecte – pix, creion etc – deși autoritățile ne spuseseră că virusul nu se ia de pe suprafețe etc.

Profesorul, pe de altă parte, are vocea distorsionată de la purtatul măștii. Școlarul face eforturi să înțeleagă ce spune profesorul.

Strigătele de disperare ale profesorilor încep să apară tot mai mult în mediul online. Sunt vocile unor oameni care, ani la rând, au suportat umilințele și aberațiile unui sistem incapabil să gestioneze situația din sistemul de învățământ.

Acum, însă, nu se mai poate. Tensiunea atinge cote maxime, însă ministrul Educației și Cercetării nu pare să fie afectat. De altfel, gândind la rece, chiar dacă ar fi, rezultatul ar fi oricum nul, pentru că a dovedit că șefia instituției este o pălărie mult prea mare pentru domnia sa.

”Nu merge așa!!! Nu se poate așa! Asta nu e școală! Lăsați-i online pe toți sau înghețați anul... înnebunim cu toții! Dacă supraviețuim virusului, nu vom supraviețui balamucului ăstuia numit învățământ!”, este numai unul din strigătele disperate din online.

Cât vor mai rezista profesorii, elevii și părinții? Oare ce experiment sinistru se derulează acum, sub ochii tuturor, la care, vrem, nu vrem, suntem cu toții părtași? Unde vom ajunge?

Doamna Anisie, nu trebuie să răspundeți. Știm că nu aveți soluții.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2749
Tagurile:
învățământ, Învățământ
Tematic
Unitățile de învățământ află azi ce scenariu aplică pentru începerea anului școlar
Anisie, anunț: suplimentarea cu 500 de posturi în unitățile de învățământ preuniversitar
Pensionarii încurcă treburile în învățământ: haos la început de an școlar

Загрузка...
Ecaterina Andronescu

PSD, gafă la început de școală! Au pierdut-o pe Ecaterina Andronescu!

1260
Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai buni oameni politici români, a fost pierdută de PSD! Rătăcită prin mendrele concretului de partid. La fel ca alți intelectuali de prim rang, care alcătuiau altădată nucleul central al partidului lui Iliescu și Năstase

Partidul Social Democrat, condus multă vreme de intelectuali de prim rang, precum Ion Iliescu sau Adrian Năstase, sau de oameni cu școala la timp și preocupați de educație, precum Geoană sau Dragnea, e azi condus de Marcel Ciolacu, un personaj cu studii la apelul de seară, la o privată. Și nu e singurul, din actuala conducere a PSD.

Ori, azi, PSD, putea să trimită un mesaj printr-o voce recunoscută din domeniul Educației, cum ar fi Ecaterina Andronescu, fapt care le-ar fi adus un evident câștig în fața dascălilor și a elevilor. Dar, nu, distinsa profesoară, unul dintre cei mai buni oameni politici români, a fost pierdută de PSD! Rătăcită prin mendrele concretului de partid.

”Astăzi este un nou început. Un altfel de început”, transmite în schimb Marcel Ciolacu… noul început al PSD! Unii zic că și un posibil sfârșit… În orice caz, un început cu prea evident de puțină școală.  

Ciolacu spune că azi e un început ”pe un drum al responsabilității și al curajului! Pe un drum la sfârșitul căruia fiecare va fi mai puternic! Și mai înțelept!”.

Pe ce bază trage Ciolacu aceste concluzii? Evident, fără nici un argument! Dimpotrivă! Majoritatea celor care s-au pronunțat despre acest mode de a face școală au abstras atenția că efectele asupra copiilor ar putea fi dezastruoase.

Dar Ciolacu trebuia să spună niște vorbe pompoase, chiar dacă fără logică și conținut. Specific ”telectualilor” de talia sa – motorizați de alde Paul Stănescu.

”Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puțin preocupat de sistemul educațional, vom trece cu bine peste toate încercările”, spune Ciolacu – un mesaj banal, fără sens – nici politic, nici de vreun alt fel sau sens.

În schimb, Ciolacu o dă cu ”împreună”. „Împreună – elevi, părinți, profesori și autorități publice locale, vom reuși să trecem cu bine peste toate obstacolele!”.

Păi… alde Marcel Ciolacu nu a trecut școala cu bine nici în condiții normale,  deci cum o să treacă acum?!

”Mult succes în noul an școlar!”, încheie Marcel Ciolacu, ”asemenea și ție, în politică”, Marcele, îi urăm noi.

Și, totuși – unde e Cati Andronescu? Unde a pierdut-o PSD? Poate pe acolo pe unde i-a regăsit pe Dâncu și Gușă?...

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1260
Tagurile:
PSD, Ecaterina Andronescu

Загрузка...
Sistemul american de apărare antirachetă Patriot

Rachetele Patriot în România: Nu vor lupte, vor ruineze Rusia

49
(reînnoit 07:12 19.09.2020)
Americanii și-am amplasat rachetele sol-aer Patriot în România nu pentru intenționează să lupte cu Rusia, ci pentru că vor să ruineze economia acestei țări antrenând-o în goana înarmării, ca pe timpul războiului rece.

CHUȘINĂU, 19 sept – Sputnik. De această părere este directorul Institutului pentru Probleme Regionale din Moscova, Dmitri Juravliov.

El a fost solicitat de Sputnik Moldova să comenteze evenimentul care a avut loc ieri peste Prut și anume festivitatea de recepție a primului sistem de rachete PATRIOT – din cele 4 cumpărate de România.

Întrebat cu ce scop au întreprins acest pas americanii, Dmitri Juravliov a spus că în evident nu pentru a lupta cu rușii.

"Este evident că americanii nu au de gând să lupte, dar este o astfel de lege: cu cât mai aproape sunt armele de țara ta, cu atât de mai multe arme ai nevoie pentru a riposta. Cu cât mai mic este timpul de zbor, cu atât mai puternică trebuie să fie apărarea. Iată de ce apropiind complexele lor militare mai aproape de hotarele rusești, ei provoacă Federația Rusă la cursa înarmării. Ca rușii să răspundă la acest pas cu altul similar, care este extrem de costisitor, ca economia rusească să se prăbușească".

Americanii au reluat tactica din perioada războiului rece

Directorul Institutului pentru Probleme Regionale din Moscova afirmă că SUA a reluat tactica pe care a aplicat-o în perioada războiului rece.

"E aceeași tactică ca în timpul războiului rece. Această tactică a avut-o și Obama, chiar dacă acesta declara că este împotriva războiului rece. Dar și actualul președinte american, care reprezintă blocul militar american. Iată de ce încă atunci URSS cerea scoaterea rachetelor americane din Europa de vest și din același motiv NATO a intrat în fostele state ale Tratatului de la Varșovia. Și din același motiv SUA au declanșat o adevărată isterică când rachetele sovietice au fost instalate în Cuba: cu cât mai aproape este amplasat armamentul, cu atât mai multe eforturi sunt necesare pentru a te apăra de el".

Directorul Institutului pentru Probleme Regionale din Moscova, Dmitri Juravliov, spune că, din păcate, țările în care SUA își amplasează rachetele strategice nu înțeleg în ce joc periculos sunt implicate.

"Deci, este evident: nimeni nu vrea să lupte. Ei nu vor să lupte cu Rusia, ei vor să ruineze Rusia. De asta procedează astfel. Păcat că țările pe teritoriul cărora sunt amplasate aceste complexe sunt antrenate în această contrapunere. Dacă rachetele americanilor sunt îndreptate împotriva noastră și sunt amplasate în România, atunci noi suntem nevoiți să îndreptăm rachetele noastre spre România. Și asta nu pentru că noi vrem să luptăm cu România, ci pentru că așa este acest mecanism tehnologic. Iată germanii și francezii au înțeles acest lucru și au cerut scoaterea rachetelor americane din Europa occidentală. Și asta nu pentru că îi iubesc pe ruși, ci pentru că ei se iubesc pe ei înșiși", a spus expertul.

El a precizat că, din păcate, acest lucru nu îl înțeleg țările din Europa de est.

Prezența armamentului american nu sporește, ci afectează securitatea

"Din păcate, țările Europei de est sunt atât de ahtiate de marea Americă, încât nu pot să înțeleagă acest lucru. Lor le pare că simpla prezență a armamentului american pe teritoriul lor le sporește securitatea. Aceasta este o mare iluzie. De fapt, lucrurile stau invers. Securitatea acestor țări este puternic afectată odată cu prezența armamentului american în ele, mai ales când este vorba de arme strategice", a menționat Juravliov.

"Asta înseamnă că ele singure, în mod conștient își revendică rolul de țintă într-un eventual război. Nu mă apuc acum să judec dacă ei fac acest lucru conștient sau nu pentru că nu mă apuc să judec care este nivelul de calificare al politicienilor români. Înțeleg ei, intuiesc ei cât este de periculos ceea ce fac ei? Nu știu", a mai precizat expertul rus.

Euforie în Europa de est

"Acum românii, polonezii sunt în euforie: a venit marea Americă și acum rușii au să-și închidă gura. Dar nu poți să iei decizii într-o stare euforică, euforia este mai curând o stare de beție. Trebuie ca ei să iasă din această beție și pe urmă să se gândească dacă le trebuie aceste rachete. Dar deocamdată acest lucru nu se întâmplă", a conchis directorul Institutului pentru Probleme Regionale din Moscova, Dmitri Juravliov.

Amintim că după cinci ani de la semnarea contractului, ieri a avut loc festivitatea de recepție a primului sistem de rachete PATRIOT – din cele 4 cumpărate de România.

În prezența premierului Orban, a ministrului Nicolae Ciucă și a ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman, a avut loc ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer Patriot.

Într-o atmosferă festivă, vorbitorii au subliniat importanța acestor sisteme de rachete, insistând că România a achiziționat cele mai moderne sisteme, pe care le utilizează acum și armata SUA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

49
Tagurile:
Rusia, România, rachete Patriot
Tematic
S-a stins o lumină a Legii și Parlamentului României – avocatul patriot Lucian Bolcaș
Turcia a cerut SUA sisteme Patriot pentru a descuraja armata Siriei
Erdogan: SUA nu pot livra Turciei sisteme „Patriot”
Un nou lot cu S-400 va pleca în Turcia, ”Patriot” și ”Eurosam” - sub semnul întrebării
SUA nu au decis dacă oferă sisteme „Patriot” Turciei
Un nou eșec al sistemului american de apărare antiaerian ”Patriot”
Românii, reacții SURPRIZĂ după recepția rachetelor PATRIOT
Știrea zilei: recepția Sistemului PATRIOT – cum arată

Загрузка...