Deputați PSD în Parlamentul României

Marea greșeală a României capcana în care cădem fără gândim

1453
(reînnoit 13:27 11.03.2019)
Cine ne apără de interesele - și, mai nou, nervii - nemților, olandezilor sau francezilor? Cine ne va apăra când aceștia vor vota contra României, în cazul Schengen și altele, chiar mai importante pentru economie?

Motto: ”E de mirare tăria oamenilor proşti, care nu gândesc. Şi cum ar putea fi altfel? Cel care gândeşte ştie ce complicată e orice afirmaţie inteligentă şi adesea ce îndoielnică este”

Lev Tolstoi

Am mărturisit în repetate rânduri admirația față de Dinu Săraru, poate cel mai profund observator al vremurilor acestea – și un om pentru care viața a fost o continuă căutare a întrebării perfecte; cu Dinu Săraru am studiat această artă a întrebării, cea care te face să vezi dincolo de peisajul înșelător al aparenței.  

Iar dacă azi reușesc să nu fiu prins de unele realități ascunse, asta îi datorez în bună măsură acestui om drag. Așa pot explica mai ușor de ce mă uit de multe ori cu groază la ce se întâmplă acum, cu România.

De exemplu, cum țara mea care are o nouă pasiune - pe zi ce trece are mai mulți ”dușmani”.

Hai să vedem care e marea miză a președinției române a Consiliului UE, evenimentul major în politica noastră externă și comunitară. E cumva ”închiderea unor capitole” – adică acele manevre prin care UE impune reguli pe care ei nu le respectă, dar care folosesc pentru a face presiuni asupra altora? Nu, cu siguranță, nu!

Marea miză a președinției asigurată de Guvernul PSD-ALDE o reprezintă obținerea acordului politic pentru acceptarea României Schengen. Sigur, această acceptare are o importanță discutabilă asupra economiei, asupra problemelor reale ale țării – dar are o importanță URIAȘĂ electorală!

Mai precis, dacă până la prezidențiale România nu va fi acceptată sau nu va avea un acord ferm cu țările UE în acest sens, Iohannis îi va desființa pe cei din PSD! Ori, din păcate, PSD își diminuează șansele văzând cu ochii – cel puțin după noile declarații – pe cât de belicoase, pe atât de stupide despre marea putere a Europei, Germania.

Da, aparențele ne arată evident, prea evident, că partidele mari din Germania au făcut un joc în cazul Kovesi - dar motivul nu cumva este cumva implicarea stupidă a României în războiul economic și de influență între SUA și Germania?

Acel partener de care PSD ”uită” mereu...

Stând strâmb și judecând drept, să punem întrebarea aceea pământeană: de fapt, ce a obținut guvernul PSD de la americani? Faptul că Guvernul a fost obligat să plătească cei 2% promiși de Băsescu și Iohannis? Sau pumnii în cap pe tema gazelor din Marea Neagră sau a investițiilor de la Centrala Cernavodă?... Bravo, la mai mare! Ah, da, am primit de la SUA garanții că vom fi apărați… Sigur că da, apărați dar… nu de cei care trebuie!

De exemplu cine ne apără de interesele și, mai nou, nervii nemților, olandezilor sau francezilor? Cine ne va apăra când aceștia vor vota contra României, în cazul Schengen și altele, chiar mai importante pentru economie?

Dragoș Dumitriu
© Sputnik / Dragoș Dumitriu

Uită oare PSD că din SUA a venit criza din 2008, iar aliații noștri strategici NU au făcut nimic pentru a ajuta atunci România? Investiții, linii de finanțare?... Nu, au apăsat pe pedala represiunii: ”Sunteți o țară coruptă”, acesta a fost mesajul SUA în momente de maximă dificultate pentru români.

Uită oare PSD că americanii au premiat-o și susținut-o pe Kovesi, ca și pe Băsescu, pe Maior, pe Coldea – iar oamenii CIA au fost alături de statul paralel când au luat decizii care au lovit… fix în PSD?! Spun asta și Sebi Ghiță, și col. Daniel Dragomir, și gral. Dumitru Iliescu!

Păi la câte palme după ceafă le-au dat PSD-ului Klemm și diverși Tonton Macoute de pe la Departamentul de Stat – păi nu ne-a dat Germania de la Adolf încoace!

Kovesi, omul Germaniei?! Asta numai un nebun poate crede – și poate spune numai unul care a primit un contract de milioane de dolari de la Motorola – ca de exemplu Bogdan Chirieac.

Cu alte cuvinte, acțiunea Germaniei pare cumva logică: dacă după toate palmele luate de la SUA, Guvernul PSD a acceptat să fie unealta americanilor în combinația (care nu ne privește!) numită Nord Stream 2, și-or fi zis nemții: ”Băbăieți, sunteți Idioten, așa că hai să vă terminăm!”.

Kovesi, ”cunoscuta” din ecuația ”transformați România din țară în teren”

Cum vor să facă nemții asta? Păi cu persoana de care se teme PSD, cu Kovesi… omul americanilor! Kovesi va face ce știe și ce urăște, dând PSD-ului să simtă și să cadă, americanii o vor proteja, iar nemții vor lovi în cazul Schengen și… cine știe pe unde!

Iar Coaliția va pierde alegerile – sau poate va cădea înainte! Vine la putere o gașcă în care PNL va avea puterea parlamentară - iar în ultima vreme Ludovic Orban a tot fost pe la ”Mutti” Merkel în vizită. Și gata! PSD Kaput, poate și Rumaenien Kaput!

Ah, vă gândiți că americanii vor bloca planul? Adică e cineva atât de stupid încât să creadă că americanii vor salva PSD? De cât timp se zice și se prezice că îl schimbă pe Klemm? Vrăjeală, uite-l că va fi aici la prezidențiale – și cu cine credeți că va juca? Cu Dragnea și Tăriceanu – care au avut curaj să-i dea peste nas de 4 Iulie? Nu, cu Iohannis, care pronunță exact ca și Klemm – ”Co-rap-șăn!”.

De fapt, SUA fac garagață prin circarul Pompeo, mai sperie pe fraierii cărora pot să le ia banii, în rest fac pe dracu, mai iau un șut de la Kim, mai se scufundă în necazul lor cu China, care îi încalecă mai peste tot! Cu Germania (și Olanda)… nu prea le iese! Da, Liga Hanseatică e pe terenul său, unde nu mai vrea să piardă – iar cine se împotrivește primește o lecție.

Ce interes ar avea SUA să scape de PSD? Păi și SUA joacă pe termen lung – iar dispariția singurului partid care mai are un rol național, nu doar de unealtă a străinătății, asigură ceea ce doresc ei peste tot pe unde se instalează: transformarea României dintr-o țară, într-un teren de manevră. Că se instalează aici și Germania... ăsta e un detaliu minor în contextul unei confruntări germano-americane mult mai mari. Și parte minoră a unei previzibile negocieri.

Ori, pentru ca România să devină acest ”detaliu minor”, trebuie să nu aibă o minte proprie, adică să nu aibă un partid puternic, cu sens național. Adică să dispară PSD.

Rusia nu prea are treabă – fiindcă UE intră în grija Germaniei și Olandei, să rezolve problemele. Cine nu pricepe asta… nu are decât să-l ascute pe Radu Tudor - atâta merită! Și să dea și bani pentru ”amenințări”, că dacă ești prost, plătești – fără supărare, dar așa e vorba din popor… Dacă și-o ia România, pentru Rusia nu e prea bine, pentru că are multe legături aici, iar rușii joacă șah în meciuri lungi, cu multe mutări, nu se opresc dacă pierd vreun pion sau un nebun. 

De aceea spun că Laura Kovesi nu e omul ”binomului Germania-Rusia”, ci e pedeapsa Germaniei pentru guvernul României, de fapt pentru PSD - și, culmea, acoperită și de SUA!

Lecția pe care nu o învățăm

Îmi aduc aminte de ce spunea cineva apropo de ajutorul american – de atacurile Departamentului de Stat în ianuarie 2017, de menținerea lui George Maior la Washington, de Soros, de N ori Klemm, de adjuncta acestuia, de consilierul politic care se trezește periodic să mai împroaște România cu scuipatul ”anticorupției”.

Ba chiar și de atacurile la Biserică, de afirmația lui Klemm că Biserica Ortodoxă Română a sprijinit menținerea robiei romilor… Repet, ce nu-și amintea respectivul și nu-mi amintesc nici eu este cum ne-au ajutat americanii când ne-a lovit criza financiară, de exemplu?... Da, știu că ei ne-au trimis nouă și lumii întregi criza… ei, da, sigur, putem considera și asta un ajutor: ne-am călit, am învățat încă o lecție!

Nu, din păcate nu am învățat lecția! Nu am înțeles că unii sunt departe și singura apropiere e de tipul ”mușcă și fugi” – cu corecția ”fugi când e greu”. Nu am învățat că dacă Dumnezeu ne-a așezat aici, atunci nu ne-a așezat în America! Noi suntem în arealul de influență german și rus – și o vorbă din bătrâni spune să nu-ți faci vecinii dușmani!

Cred că episodul Laura Kovesi este o lecție din care avem de învățat două aspecte: primul - tot ce e partid pro-european și ”de dreapta” este, de fapt, al străinătății;  al doilea – prostia și prostiile se plătesc, iar deștepții (Europei) îi pun pe proști la plată. Vrea PSD să fie în această situație? Se pare că da. Vom fi și noi, ceilalți, plătitori ai acestei note de plată – cred că da.

Norica Nicolai, om politic respectabil, spunea că în Parlamentul European se vorbește deschis că Angela Merkel va fi noul șef al Comisiei Europene - adică va conduce Guvernul Europei. Pe scurt, va fi cel mai puternic om al Europei – și cu siguranță nu se va comporta ca ”obositul” de Juncker.

Dacă e să ne gândim că Germania va gestiona energia care vine din Rusia, că are o relație specială cu Rusia și resursele ei uriașe, că vrea să fie admisă ca membru permanent al Consiliului se Securitate, că este principalul vector al noii armate europene, că ea și asociata ei Olanda pun mâna cam pe toate băncile și afacerile mari care pleacă din Marea Britanie…

Păi înșiruirea asta înseamnă că vorbim de o Germanie la fel de puternică precum era la începutul Războiului mondial. Ori, cu o asemenea Germanie și cu aliații săi ne punem noi, pentru vrabia vopsită de pe gard? Și care e motivul real?

Conchid, revenind la Dinu Săraru – poate că PSD ar trebui să-l consulte, să afle cum se pun întrebările potrivite.

Dragoș Dumitriu este jurnalist și realizator TV, fost deputat naționalist și conservator în Parlamentul României, promotor al analizei sistemice.

1453
Tagurile:
capcană, România

"Lucrarea mâinilor NATO": Ce proces a demarat la hotarele Rusiei

560
(reînnoit 19:14 16.04.2021)
Spionaj aerian la frontierele Crimeii, nave NATO în Marea Neagră, pregătiri pentru exercițiile la scară largă și mărfuri misterioase pe care SUA le transferă în Ucraina – în ultimele zile, Alianța Atlanticului de Nord s-a activizat brusc în Europa de Est.

Editorial realizat de Andrei Koț

Nimeni nu ascunde că aceasta este o reacție la transferul Kievului de unități și tehnică la linia de contact din Donbas, precum și la mișcarea trupelor rusești în interiorul țării. Sputnik a încercat să afle ce se întâmplă.

Drone deasupra frontului

Odată cu începutul unei noi escaladări în Donbas, aviația țărilor NATO apare aici din ce în ce mai des. Deasupra liniei de contact, practic în continuu, zboară dronele-spioane RQ-4 Global Hawk, care urmăresc pregătirile de apărare ale armatelor Republicii Populare Donețk și Republicii Populare Luhansk. Desigur, imaginile făcute de drone ajung imediat pe mesele comandanților militari de la Kiev.

Forțele armate ale Ucrainei au activat și ele spionajul aerian – miliția populară a observat dronele de atac Bayraktar TB2, cumpărate în Turcia. Dronele nu au atacat obiective terestre: se pare că operatorii aeronavelor fără pilot (UAV) studiază deocamdată teatrul potențial de ostilități. Forțele armate ale Ucrainei dispun de șase drone de acest tip. După cum informează presa ucraineană, Kievul a semnat contractul de achiziție de UAV-uri suplimentare cu Ankara în timpul unei vizite recente a președintelui Vladimir Zelenskii în Turcia.

În plus, aviația occidentală aproape zilnic monitorizează coasta Crimeii. Deasupra apelor neutre ale Mării Negre, zboară regulat avioanele britanice și americane de spionaj radioelectronic Boeing RC135W и Lockheed P-3COrion, precum și avioanele anti-submarin P-8APoseidon. Sarcina lor principală este de a urmări acțiunile navelor Flotei Mării Negre și de a descoperi pozițiile sistemelor de apărare antiaeriană trupelor militare, desfășurate în peninsulă.

Mărfuri misterioase

NATO își consolidează prezența militaro-navală din regiune. Până la sfârșitul lunii aprilie, în Marea Neagră trebuie să intre două distrugătoare armate cu rachete ale Marinei SUA. Potrivit versiunii oficiale a Pentagonului, transferul navelor poartă "un caracter de rutină". Cu toate acestea, Kremlinul a reacționat brusc. Nu e de mirare – doar aceste distrugătoare transportă mai mult de cincizeci de rachete de croazieră "Tomahawk".

"În ceea ce privește activitatea militară a Statelor Unite, inclusiv trecerea navelor în Marea Neagră, acest lucru se întâmplă în mod regulat", a menționat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov. "Acum, acest lucru se face într-un mod deosebit de insistent, care este însoțit de o retorică agresivă, se pun întrebări, ce face Federația Rusă la granița cu Ucraina. Răspunsul este foarte simplu: noi trăim acolo, aceasta este țara noastră. Dar ce fac Statele Unite sub forma navelor lor, personalului militar care organizează în mod constant unele evenimente pe linia NATO în Ucraina, la mii de kilometri de teritoriul lor – această întrebare rămâne, până când, fără răspuns".

Fără răspuns rămâne și o altă întrebare interesantă: ce fel de marfă livrează avioanele aviației militare de transport a Forțelor Aeriene americane la Kiev? Specialiștii au atras atenția asupra mărturiilor serviciului de internet FlightRadar: avioanele americane C-17 și C-130, care decolează din SUA, Germania și statele Baltice, aterizează pe aeroportul Borîspil, se descărcă și zboară înapoi.

Министр обороны РФ Сергей Шойгу
© Photo : Министерство обороны РФ

Potrivit expertului militar, Alexei Leonkov, Washingtonul transferă în Ucraina complexe de luptă radioelectronică, fapt care ar putea semnaliza ofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei care ar urma să aibă loc curând. El a adus drept exemplu tactica Forțelor Armate ale SUA în operațiunea "Furtuna în deșert", când, chiar în primele zile ale conflictului, americanii au "orbit" complet armata lui Saddam Hussein. În favoarea acestei versiuni – declarația recentă a conducerii Republicii Populare Donețk despre faptul că rețelele de figuri influente ucrainești din rândul oligarhiei și al serviciilor secrete au început să blocheze dronelor misiei OSCE canalele de control și senzorii GPS pentru a ascunde sosirea la scară largă a echipamentelor militare în regiune. Cu toate acestea, nici Rusia nu intenționează să stea cu brațele încrucișate.

"Dacă se va produce o exacerbare, noi, desigur, vom face tot posibilul pentru a ne asigura garantat propria siguranță și siguranța cetățenilor noștri, oriunde s-ar afla ei", a subliniat ministrul adjunct de Externe, Serghei Reabkov. "Responsabilitatea pentru consecințele unei astfel de exacerbări ipotetice va fi în întregime pe umerii Kievului și curatorilor acestuia din Occident. De asemenea, noi avertizăm Statele Unite că ar fi mai bine ca ele să stea mai departe de Crimeea, de coasta rusească a Mării Negre. Va fi pentru binele lor".

Pregătirea pentru exerciții

Un alt motiv pentru intensificarea activității trupelor țărilor occidentale în apropierea frontierelor rusești – pregătirea NATO pentru cele mai mari exerciții militare Defender Europe 2021, care încep la mijlocul lunii mai.

Conform legendei manevrelor, forțele NATO vor trebui să asalteze regiunea Kaliningrad, să blocheze regiunile vestice ale Rusiei și, de asemenea, să reflecte "ofensiva masivă a rușilor". Spre deosebire de anii precedenți, în 2021 o atenție specială va fi acordată nu Europei de Est, ci de Sud. Manevrele sunt planificate în Muntenegru, Kosovo și Albania. În Bulgaria și România vor avea loc exerciții de apărare antiaeriană și de lansare de rachete din clasa "sol – sol". Iar Ungaria va oferi mijloace și forțe pentru desfășurarea "războiului". La manevre vor participa și militarii ucraineni.

Americanii vor transfera forțe semnificative în Europa, inclusiv unități din Divizia 1 Cavalerie și Divizia 82 Airbone. Sute de unități de echipament militar în diverse scopuri vor fi transportate peste Atlantic. În plus, din statul Florida va fi adusă Brigada 53 Infanterie. Nu este exclus ca, după exerciții, americanii să "uite" din nou o parte din armamente în Europa, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori. Potrivit experților, în acest fel, Pentagonul, din an în an, își consolidează capacitățile ofensive în regiune.

Potrivit comunicatului de presă, publicat pe site-ul oficial al Forțelor terestre ale SUA în Europa, exercițiile "vizează sporirea gradului de pregătire strategic și operativ și gradului de interacțiune între SUA, aliații și partenerii NATO". Se subliniază faptul că manevrele nu reprezintă o amenințare pentru țările terțe. Cu toate acestea, agenda antirusească a exercițiilor Defender Rurope 2021 este evidentă. Astfel, speaker-ul Ucrainei în grupul de contact trilateral, Alexei Arestovici, a declarat direct: ideea este de a exersa războiul cu Rusia pe teritoriile de la Marea Baltică până la Marea Neagră.

Nu este surprinzător faptul că, drept răspuns la Defender Europe 2021, Rusia și Belarus vor organiza manevrele "Zapad – 2021" în septembrie. După cum a declarat anterior ministrul Apărării al Republicii Belarus, Viktor Hrenin, "exercițiile comune vor permite testarea unor noi metode de acțiune comună a unităților de asalt combinate într-o zonă extrem de urbanizată", precum și "evaluarea eficacității armelor și echipamentelor noi și modernizate".

Între timp, potrivit ministrului Apărării, Serghei Șoigu, la frontierele occidentale ale țării, ca parte a verificării pregătirii operative, au fost dislocate două armate și trei grupuri ale Forțelor Aeropurtate.

560
Tagurile:
Rusia, NATO
Tematic
Stoltenberg: UE și NATO - incapabile să lupte singure cu Rusia
24 martie – ziua ticăloșiei NATO, o rușine pentru România
Ungaria pune NATO la punct: nu vede Rusia ca o ameninţare

Загрузка...
Dragoș Dumitriu

Rușine pentru Parlamentul României! A acceptat bătaia de joc impusă de Iohannis și SUA

704
”Spălătorul său rufe murdare al lui Iohannis”, un spălător al creierelor noilor generații a fost acceptat de Parlament pentru a reprezenta România în cea mai dificilă misiune diplomatică, deși nu are nicio legătură cu această profesie

BUCUREȘTI, 15 aprilie – Sputnik. Nimic nu mai e de mirare când vine vorba de decăderea României. Ieri, Andrei Muraru, un personaj fără nicio legătură cu diplomația, propus ca ambasador în SUA, a fost audiat în Parlament și avizat de Comisiile de specialitate.

Luat la ochi de ”patriarhul presei române”, Ion Cristoiu, care îl numește ”Spălătorul său rufe murdare al lui Iohannis”, Andrei Muraru a fost avizat fără nicio împotrivire, fără nici un comentariu negativ de parlamentarii din Comisiile de Politică Externă!

Culmea, dintre cei 6 viitori reprezentanți ai României audiați, Muraru a fost singurul care NU avea nicio legătură cu diplomația! Dar… va ocupa postul cel mai important și mai dificil! Iar parlamentarii au fost de acord cu asta!

Sigur, e un ins impus de Iohannis și SUA, care va face tot ceea e necesar pentru a se pune în aplicare politici străine de idealurile, istoria, tradițiile, credința românilor. Și, sigur, în mare SUA și în mic Iohannis impun tot și fac ce vor în fosta țară, actuala colonie România.

Dar, în nostalgia altor vremuri, nu pot să nu mă întreb cum e posibil ca parlamentarii PSD să fie de acord cu un ins care are la activ susținerea unor acuzații contra României și care este parte a unui sistem care a adus mari prejudicii țării, inclusiv în perioada ultimului mandat de premier PSD?

Uită PSD cum Iohannis atacă România, spunea că este nepregătită, chiar înaintea marelui examen – președinția Consiliului UE? Andrei Muraru era lângă Iohannis!

Uită Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru Politică Externă a Senatului, că a fost refuzat și tratat în mod jignitor de Iohannis când trebuia să fie numit ministru… și nu numai atunci? Andrei Muraru era lângă Iohannis!

Da, se pare că și PSD, dar și Titus Corlățean ”uită”! Sau, mai bine zis, ascultă de ordinul primit de peste ocean.

Presa a transmis că potrivit lui Corlăţean, ”au fost prestaţii bune, prestaţii solide ale ambasadorilor propuși, cu avize favorabile, cu misiuni importante, cu destinaţii importante”.

Vai de noi, dacă până și un om politic și un diplomat de calibrul fostului ministru de Externe, cel care a creat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, poate spune așa ceva! Îmi aduce aminte de predecesorul său, marele diplomat Grigore Gafencu, care, ca să fie reales în Parlament, trebuia să-și lase smokingul și să meargă prin sate, să asiste la ciomăgelile organizate de bătăușii profesioniști ai partidului.

Așa și Titus Corlățean și ceilalți oameni politici respectabili din Comisii – trebuie să asiste la ”ciomăgeala” verbală a ”spălătorului de rufe murdare al lui Iohannis” pentru a avea un viitor în politică.

Nu, părerea mea e că prin acest gest, prin această acceptare, parlamentarii și-au asigurat un trecut, nu un viitor! Da, pentru mine rămâne Titus Corlățean ministrul, diplomatul și omul politic de excepție pe care l-am cunoscut și îl admir sincer. Dar după isprava din Parlament mi se pare că acela și-a luat locul… în trecut! Acum îl văd pe omul PSD Ciolacu, care face ”ce trebuie” pentru a-și ”securiza” locul de parlamentar de Dâmbovița! De Potlogi, de Ciocănești, de Bezdead, de Răscăeți!...

Oare ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi respins pe diletant, pe ”spălătorul de rufe murdare al lui Iohannis”? L-ar fi făcut praf Ciolacu? Simonis? Liderul ciomăgarilor de la Pucioasa? Păi dacă așa stă problema, atunci ce mai caută un om de valoarea lui Corlățean într-o asemenea alcătuire politică?

Bun, hai să zicem că au votat un reprezentant al României – că, vezi Doamne, românii trebuie să fie uniți! Chiar așa?! Păi tocmai au avizat pe unul care vrea să taie bucăți din istoria României, care susține aruncarea în flăcările damnării – sau chiar ale uitării! – personalități politice sau chiar culturale românești! Oameni care au comis greșeli ale timpului lor, ca alții milioane, valori ale culturii care s-au lăsat duse de un val european într-o direcție greșită! Dar și unii, și ceilalți, au ars pentru România și au lăsat în urmă atâtea pagini și momente naționale fundamentale!

Muraru este în prim planul celor care vor să anuleze o epocă de realizări uriașe, nu doar de greșeli – România Socialistă! E un spălător al creierelor noilor generații, unul dintre aceia care vor ca tinerii să nu își cunoască istoria, ci numai ”modelul” - de fapt, stăpânul!  - America! E venit din viitorul grotesc al lui Huxley și Orwell!

Parlamentul a avizat nu un român… ci mai degrabă un anti-român!

Și, un ins periculos, care declară sus și tare că are ca prioritate a mandatului său de ambasador ocuparea militară a României! Muraru vrea ”creșterea prezenței militare americane în România”, pe care o consideră „primordială” și că ”avem nevoie de mai multă prezență SUA în România: pe uscat, în aer și pe mare”! Și, musai, pe creierele din ce în ce mai netede ale românilor, aș adaugă eu.

Ecce homo pe care l-a votat Parlamentul, impus de Iohannis și SUA… și de alții, dar NU de români! Pe care NU îi va reprezenta niciodată un ins precum Muraru – aspect la care parlamentarii nu s-au gândit niciodată.

De aceea spun că nu de Muraru trebuie să ne fie rușine – ci celor care l-au avizat favorabil fără să crâcnească ar trebui să le fie rușine de fapta lor! Istoria ar trebui să îi judece, laolaltă cu cei care au permis transformarea țării într-o colonie.

704
Tagurile:
SUA, Klaus Iohannis
Tematic
Teodorovici: ”Cîțu, fii bărbat! Soluția e PNL să întoarcă armele împotriva lui Iohannis”
Ciolacu nu-i iartă pe Iohannis și pe Cîțu pentru că l-au protejat pe Voiculescu
SRS și Călin Georgescu trag semnalul de alarmă: România, trimisă la RĂZBOI de Iohannis?
Iohannis, acuzat în PREMIERĂ că fuge de răspundere, ia o decizie de ultimă oră
Știrea serii: Iohannis l-a desemnat pe Cîțu la Sănătate – strică planurile USR

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic, mesaj excepțional - al victoriei și continuării luptei!

0
(reînnoit 07:51 17.04.2021)
Unul dintre cele mai emoționante și în același timp aplicate mesaje ale avocatului Dan Chitic, emblematic pentru cei care înțeleg adevăratul sens al protestelor

BUCUREȘTI, 17 apr – Sputnik. Avocatul Dan Chitic, cel mai consecvent apărător al bogățiilor și tradițiilor românești, lansează un mesaj emblematic pentru cei care înțeleg adevăratul sens al protestelor.

Dan Chitic este considerat un lider al protestelor – dar el este în primul rând un creștin adevărat, pentru care cămașa sacrificiului pentru binele comun este mai importantă de mantia sau laurii oferiți!

”Dragilor, Noi Poporul, am învins!”, spune Dan Chitic, subliniind formula concilierii pentru națiune – ”Noi, Poporul”. 

Și iată câteva dintre reușitele pentru care ”Poporul” merită felicitările lui Dan Chitic?

-”Am reușit să ne recăpătăm dreptul de a avea sărbători pascale normale!”

-”Am reușit să ne redobândim dreptul de a ne îngropa morții cum se cuvine!”

-”Am reușit sa determinăm demiterea lui Vlad Voiculescu și Andreei Moldovan, doi dintre artizanii măsurilor aberante ale dictaturii medicale!”

-”Am reușit sa îl determinam pe Voiculescu să denunțe public falsurile și crimele comise de guvernările PeNaLe!”

-”Și, mai important, am reușit sa învrăjbim dușmanii și trădătorii acestui neam: Coaliția PeNaLo-uSRIstă e în moarte clinica!”

-”Am reușit și am șubrezit și scaunul PrimSinistrului Câțu: e o chestiune de zile până la căderea acestuia!”

Per total, da, se poate spune că ”Am reușit multe Împreună!”.

Și asta în condițiile unei permanente denigrări și a unor atacuri de toate felurile, a unor intoxicări din toate direcțiile, pe care Dan Chitic le expune acum:

”Așa, prea puțini, prea știrbi, prea inepți, prea mahalagii, prea dezbinați, prea nu la înălțimea pretențiilor unora sau altora dintre elitiștii / etiliștii erijați in criticii noștri, totuși am fost suficient de mulți și de buni pentru a face ce nu a reușit nici o-poziția parlamentară și nici parerologii cu aere de oracole coborâte din tabernacolele Serviciilor”.

Ori, în urma luptei – dar mai ales a unei treziri tot mai mult resimțită, se remarcă și alte câteva reușite:

-”Am reușit să redevenim demni, chiar dacă nu intru totul liberi!”

-”Am reușit să le arătăm că #NeAmTrezit și ca împreuna #SuntemPuternici, ca suntem Adevărații deținători ai Suveranității acestei Țări„.

-”Noi am reușit să avem o victorie importantă, deși doar parțială, asupra Sistemului”.

Cine sunt acești ”Noi”? Dan Chitic nu dă nume, așa cum ar vrea poate cei ce lucrează contra unității, ci spune clar: ”Noi, fiecare dintre noi cei care am riscat și am ieșit in strada, cei bătuți, cei amendați, cei înjurați, cei diabolizați, cei ridiculizați, cei umiliți și cei “blaim”-uiți”,

”Împreună! Nu uitați asta!” – spune Dan Chitic.

Iar lucrurile nu se opresc aici, ci continuă pentru atingerea unor obiective pe care Dan Chitic le definește clar: ”demiterea lui Arafat, abrogarea Legii 55/2020!”.

”Și mai ales: Demiterea lui Iohannis. Va veni și vremea aia”, transmite avocatul, arătând că ”Acum însă e timpul să se taie ei intre ei... să se bată pe viața și pe moarte aripile Securității care au împărțit puterea pana acum”.

De aceea, propunerea lui este una de introspecție, dar și de reculegere în ton cu perioada sfântă în care creștinii ortodocși au intrat: ”Vă propun sa ne tragem sufletul, să ne revenim, să ne împăcăm și să ne reorganizăm, asta cât ne uităm la dușmanii noștri cum se întretaie, cum se omoară unii pe alții!”.

Promisiunea lui Dan Chitic este fermă: ”Vom reveni cu forțe proaspete și ne vom năpusti asupra dușmanilor noștri, care vor fi mai slăbiți și mai dezbinați!”.

”Vă mulțumesc încă odată pentru tot: pentru curaj, pentru determinare, pentru demnitate, și mai ales pentru eroismul de care ați dat dovada fiecare dintre Dvs, oriunde ați fost in străzi sau piețe in oricare dintre cele 100 de orașe ale Țării!”, încheie Dan Chitic.

0
Tagurile:
Dan Chitic
Tematic
Dan Chitic surprinde: ”Mă bazez pe cel mai bun vaccin contra Pandemiei”
Dan Chitic, incendiar: ”Singura noastră soluție este dispariția voastră!”
Manifestații în toată țara: ”Șoșoacă și Chitic le-au dat curaj!”

Загрузка...