Drapeau LGBT

Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor

284
(reînnoit 16:15 04.05.2021)
O promovare furibundă a agendei LGBT a avut loc în perioada pandemiei, Bruxelles-ul și companiile multinaționale profitând de lipsa de reacție a cetățenilor și de paralizia societăților conservatoare din Centrul și Estul Europei.

BUCUREȘTI, 4 mai – Sputnik. UE promovează intens agenda LGBT în pandemie, având mai multă libertate de mișcare și manipulare din cauza crizei sanitare și economice care ține societățile captive, motiv pentru care Bruxelles-ul, dar și o coaliție a unor multinaționale, forțează pe toate căile posibile zona tradiționalistă din UE să accepte politicile progresiste.

Că ținta o reprezintă Europa Centrală și de Est e clar: politicile LGBT au fost implementate de mult în Vest, unde au devenit normă obligatorie, singurele țări tradiționaliste rămase pe baricade fiind cele intrate mai târziu în UE.

Iată de exemplu ce promovează în această perioadă o coaliție de zeci de companii globale care promovează politicile LGBT: că ”discriminarea” persoanelor LGBT afectează creșterea economică a Europei de Est.

Așadar, în plină pandemie, această coaliție, intitulată Open For Business (OFB), făcută din companii transnaționale de top, aruncă pe piață niște așa numite studii care pot fi găsite pe site-ul organizației, prin care să îi convingă pe cetățenii din Est că țările lor au probleme economice pentru că nu acceptă căsătoriile între homosexuali!

Enormitatea nu are limite: discriminarea persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transsexuale ar implica unele costuri de aproape 2% din creșterea economică anuală pentru statele Europei de Est, afirmă coaliția acestor companii care valorează fiecare multe miliarde de dolari.

Dacă e să îi credem pe miliardarii lumii, Ungaria, Polonia și România pierd anual miliarde de dolari din cauza absenței drepturilor egale la locul de muncă pentru persoanele LGBT+ și din cauza unor costuri mai mari cu sănătatea legate de boli precum SIDA și depresia. Așadar, țările din Est nu sunt exploatate economic de Vest, ci sunt în urma Occidentului pentru că nu aplică politicile LGBT! Iar aceste lecții de economie sunt predate de o grupare din care fac parte, printre alte companii, Google și Microsoft, băncile Barclays și Deutsche Bank, firmele de contabilitate globale PWC, EY și KPMG, dar și gigantul media Thomson Reuters.

UE taie în carne vie și în banii celor care apără familia

Ca argument al sărăciei cauzate de respingerea LGBT, este oferit exemplul Poloniei, unde cele circa 100 de municipalități care s-au declarat libere de ideologia LGBT, au fost lăsate fără finanțare de către UE. Dar lovitura financiară nu a fost cauzată de respingerea LGBT, ci de dictatura europeană care a decis pedepsirea orașelor conservatoare prin tăierea fondurilor europene!

Imediat, și Asociația Mozaiq din România a prins curaj și a descoperit nu se știe pe ce bază că ”discriminarea” i-ar costa pe români circa 950 RON sau 230 USD de persoană, anual. Cât îi costă pe români însă studiile, agențiile, asociațiile și toată această politică anti-familie, susținut cu bani grei din UE și de către companiile globale, nu a calculat nimeni. Numai la Bruxelles există o întreagă structură de funcționari care se ocupă cu LGBT și care costă milioane și milioane de euro anual!

UE vrea neapărat căsătorii între homosexuali

Pe lângă companiile multinaționale, care au profitat din plin de criza sanitară și profită și de cea economică, dar care își găsesc timp și bani să acuze țările exploatate de Vest că sunt mai sărace pentru că nu respectă LGBT, și UE desfșoară o campanie susținută de impunere a legalizării căsătoriilor între homosexuali în țările care au refuzat acest lucru până acum.

Iată de exemplu că în luna aprilie, Bulgaria a fost ”sfătuită” să emită acte de identitate pentru un copil cu două mame care sunt căsătorite între ele, aceasta fiind opinia avocatului general al Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), deşi blocul comunitar nu poate forţa această ţară să recunoască legal căsătoria între două ”mame” sau drepturile lor parentale. Dar, CJUE va forța prin decizia sa ca Bulgaria să accepte astfel pe ușa din dos căsătoria lesbienelor și dreptul lor asupra copilului, în ciuda legislației sale naționale.

Potrivit CJUE, Bulgaria ar fi violat dreptul la liberă circulație al cetățenilor UE când a refuzat să emită certificat de naștere bebelușului unui cuplu internațional de același sex.

CJUE a procedat similar și cu România prin „cazul Coman”, unde CJUE a decis că România trebuie să dea drept de ședere unui american ”căsătorit” cu un român, încălcând astfel legea din România.

UE nu mai este capitalistă, este LGBT-istă

Dar poate cel mai șocant exemplu al promovării LGBT în plină pandemie este preocuparea Parlamentului European de a declara Uniunea ca zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ (forurile europene trebuie consultate constant pentru a vedea ce litere și ce combinații au mai adăugat la formula inițială LGBT, pentru că alfabetul nu are destule litere pentru câte formule sexuale și de gen diverse inventează cei care se ocupă cu aceste lucruri).

Astfel, pentru ca nimeni să nu mai aibă nici o îndoială că UE nu se lasă până nu impune agenda LGBT tuturor țărilor membre, este de amintit odioasa rezoluție a Parlamentului European din 11 martie 2021, prin care UE adoptă LGBT ca ideologie oficială!

Textul s-a vrut o lovitură dură împotriva Poloniei, menționată de multe ori în rezoluție, și a conservatorismului polonez care a început să scoată orașele din mâna politicilor LGBT.

Asta în timp ce pandemia lovea în continuare Europa, iar problemele economice ale țărilor UE nu sunt nici pe departe rezolvate, criza economică anunțându-se de lungă durată.

Manipularea merge până la capăt

Între timp, în România, asociația Accept a lansat o ”cercetare” potrivit căreia ”majoritatea adulților tineri din România consideră că familiile de același sex au nevoie de protecția legii prin căsătorie sau parteneriat civil, iar gradul de acceptare a persoanelor LGBTI și a cuplurilor de același sex a crescut semnificativ în rândul românilor de toate vârstele”.

Ce să se înțeleagă de aici: că tocmai acum, în pandemie, românii s-au îndrăgostit brusc de LGBT și abia așteaptă să înceapă căsătoriile între homosexuali, aceasta fiind, într-adevăr, marea problemă a României în momentul de față!

Iată ce spune Teodora Roseti, directoarea executivă a Asociației ACCEPT: ”românii au intrat cu capul sus într-un nou deceniu, și sunt din ce în ce mai pregătiți să accepte reglementarea căsătoriei egale și a parteneriatului civil”. După care ar urma și adoptarea copiilor de către aceste cupluri, pe motiv că ”creșterea copiilor în cadrul familiilor de același sex este un subiect dezbătut frecvent”.

Cine poate să creadă că în România chiar ar dezbate cineva asemenea subiecte într-o perioadă atât de tulburată ca cea de față?

Sponsorul manipulării: Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, iar susținător în prim plan este Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București. Atunci când nu se ocupă cu importul muncitorilor români în pandemie ca să salveze sparanghelul, Germania are probleme cu acceptarea de către români a homosexualilor?

Iar exemplele pot continua. Dar sensul lor este unul singur: progresiștii profită de pandemie ca să distrugă tot ce a mai rămas sănătos și conservator în societățile umane, iar România, alături de alte țări din Centrul și Estul Europei, este o țintă!

284
Tagurile:
LGBT
Tematic
Atac murdar la Biserică în show LGBT! Turcan implicată, bani de la stat, legătura cu Soros
Dan Chitic face praf Comisarul care impune LGBT în România
Ministru polonez vrea să extindă „zonele fără LGBT” în întreaga țară
Peter Tuchman, foreground right, works with fellow traders on the floor of the New York Stock Exchange, Monday, Aug. 24, 2015

Adevărata vulnerabilitate a României, e în pericol real!

341
(reînnoit 07:27 11.05.2021)
Date care arată imensa, reala vulnerabilitate României, care e în pericol real, dar nu militar sau ”pandemic”! Și despre care NU se vorbește!

BUCUREȘTI, 11 mai – Sputnik. De când au venit la putere, actualii guvernanți au făcut datorii enorme, în contextul unei balanțe comerciale (din ce în ce mai) negative și a unor împrumuturi uriașe, cu destinație cu totul altele decât investiții.

Ori, aici apare pericolul pentru țară: ”Prognozele avertizează că în patru ani de guvernare PNL-Plus-USR datoria publică va crește cu 500 de miliarde de lei, adică o jumătate de trilion!!!”, scrie fostul ministru al Finanțelor și Economiei, Varujan Vosganian.

Și, subliniază Varujan Vosganian, ”Această veste, care ar fi trebuit să șocheze opinia publică românească, a trecut neobservată”.

Ironic dar realist, fostul ministru spune clar – ”Asta arată cât de mult ne-au sucit mințile Covidul și campania de vaccinare”. Eu aș mai adăuga și ”îngrijorările” privind ”amenințarea rusă” pentru care tot plătim bani de înarmare!

Varujan Vosganian arată că, într-un recent raport, Banca Mondială spune că datoria publică a României va ajunge în 2023 la 62,2% din PIB, de la 47% cât e azi și de la 35% cât era la începutul lui noiembrie 2019, ”când PNL a preluat guvernarea, pentru a o împărți apoi cu USR+”.

”Cifra, pe care guvernanții n-o neagă, este năucitoare”, scrie Varujan Vosganian, aducând aminte că Florin Cîțu spunea în noiembrie 2020: „Ne îndreptăm către media țărilor emergente” (care este aproape de 70% din PIB potrivit FMI))”.

De ce este cifra ”năucitoare”? Varujan Vosganian explică: în octombrie 2019 (ultima lună înaintea transferului de putere de la PSD la PNL) ”datoria publică de 35% din PIB reprezenta, pentru un PIB de cca 220 mld euro, cam 77 mld euro ( aprox. 365 mld lei)”.

În prezent (ianuarie), ”datoria publică de 47,8% din PIB înseamnă 103 mld euro, adică 504 mld lei. Pentru  sfârșitul anului 2023, Banca Mondială prognozează o datorie publică a României de 62,2% din PIB”.

”Cum Produsul intern brut se evaluează a fi la sfârșitul lui 2023 de cca 270 – 280 mld euro, înseamnă că datoria publică va urca la peste 170 mld euro, adică (cel puțin) 865 mld lei”, scrie Varujan Vosganian, deci, cu alte cuvinte, în patru ani, ”datoria publică a României urmează să se majoreze cu incredibila sumă de 500 000 000 000 lei (noi, nu vechi), adică jumătate de trilion de lei, echivalentul a cca 100 mld de euro!!!”.

Și, atenție, asta în condițiile în care ”de banii aceștia nu se construiește nimic, nici căi ferate rapide, nici autostrăzi, nici poduri, nici aeroporturi”, în condițiile în care utilizarea datoriei publice pentru modernizarea infrastructurii ”ar fi fost o resursă importantă - o resursă ce se va irosi”.

”O datorie publică de peste 170 mld de euro, la stadiul de capitalizare a piețelor financiare din România și la nivelul de colectare a veniturilor fiscale, se transformă din resursă într-o vulnerabilitate amenințătoare”, scrie Varujan Vosganian.

Iată deci care este adevăratul pericol pentru România – datoria uriașă, ce nu mai poate fi rambursată! Ori, își imaginează cineva că vom fi ”iertați”… sau ”executați”?

Deci, când mai auziți povești cu „amenințări la securitatea națională”, cu ”război hibrid”, cu ”îngrijorarea pe flancul estic” – priviți mai atent la ceea ce este cu adevărat periculos: groapa de aproape 1 TRILION de lei care se cască în fața noastră, pas cu pas, vorba lui Iohannis. Și fapta lui Iohannis, în bună măsură…

341
Tagurile:
Varujan Vosganian, Marea criză economică, PIB, România

Загрузка...
IPS Teodosie, arhiepiscop al Tomisului

Replică unui cunoscut preot la atacul contra IPS Teodosie

307
(reînnoit 07:23 11.05.2021)
În urma atacurilor și criticilor aduse IPS Teodosie vine o excelentă replică, potrivită cu epoca „respectării drepturilor”

BUCUREȘTI, 11 mai – Sputnik. Comentariile arhiepiscopului Teodosie bazate pe textele Vechi Testamentare au generat o adevărată furtună în opinia publică. Mai mulți ”apărători ai drepturilor omului”, evident necunoscători ai Scripturii l-au atacat pe înaltul prelat, inclusiv la Consiliul Discriminării. 

Acestora le răspunde inspirat preotul și ziaristul Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

”Ce scandal pentru că IPS Teodosie a citat din Biblie. Dacă se apuca de satiră tip Charlie Hebdo era mai bine???”, scrie Eugen Tănăsescu.

Într-adevăr, preotul punctează excelent – pentru că revista în cauză a jignit în cel mai abject mod cele mai sacre figuri ale religiilor și cele mai înalte valori ale credințelor. Dar, în cazul lor, aceeași zonă progresistă a spus că e ”drept la opinie” și ”libertate a presei”.

Într-un sens apropiat, Eugen Tănăsescu a folosit o un joc de cuvinte: ”"Biserica e Evul Mediu" Așa crede cine trăiește în Evul Media”.

Pe de altă parte, în cazul declarației președintelui CNCD, Tănăsescu comentează: ”Șeful CNCD crede că și preoții trebuie să accepte directivele ideologice ale Statului”  - și apropie atitudinea lui Asztalos Csaba de aceea a unui ”#komisar” – evident, cu referire la comisarii poporului, din perioada de început al URSS.

De fapt, președintele CNCD, Csaba Asztalos, a încercat să nuanțeze ideea verificării reclamațiilor depuse contra IPS Teodosie, dar înțelesul intențiilor sale este oricum ambiguu.

„Ceea ce vom analiza noi în această speță și în oricare alta de acest gen este contextul în care s-a făcut declarația, conținutul, scopul – dacă a fost sau nu o intenție de a aduce o atingere demnității anumitor categorii de persoane – și, desigur, calitatea celui care a făcut declarația, pentru că vorbim despre un formator de opinie, care influențează comportamente din societate”, a declarat Asztalos Csaba, subliniind că ”nu va analiza și nici nu va sancționa ceva ce ar putea fi, în acest caz, o interpretare a credinței”.

Da fapt, IPS Teodosie a explicat, conform Bibliei, de ce nu este discriminatorie interdicția femeilor de a ocupa funcțiile importante în Biserică: ”Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia. Ea a început păcatul”.

”Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă pentru că ne spune Sfântul Ioan Gură de Aur că dacă n-ar fi fost păcatul, nu astfel s-ar fi înmulţit neamul omenesc, ci prin puterea cuvintelor dumnezeieşti care le-a zis înainte de păcat: creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi Pământul. Ei nu îşi cunoşteau intimităţile înainte de păcat, erau îmbrăcaţi în har strămoşii noştri şi atunci luaţi ceea ce v-am spus, femeii i s-a spus ’În dureri vei naşte fii’. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”, a spus IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
307
Tagurile:
CNCD, Atac, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie

Загрузка...

Împușcături la o școală din Kazan

0
Împușcături la o școală din Kazan Împușcături la o școală din Kazan Împușcături la o școală din Kazan

Atacul la școala № 175 de pe str. Jaudat Faizi, 8, din Kazan, Republica Tatarstan din Rusia, a avut loc în timpul desfășurării orelor.

Unul dintre atacatori a fost reținut, al doilea, potrivit datelor preliminare, s-a refugiat în clădirea școlii, unde a fost lichidat. 11 persoane au murit, 16 sunt la spital.

"Se auzeau împușcături în toată școala. Au împușcat de multe ori. Există victime, sunt zvonuri că o profesoară de clase primare a fost împușcată în fața elevilor de clasa întâi", a spus o sursă citată de RIA Novosti.

La fața locului se află medici, polițiști, psihologi, sunt prezenți președintele Tatarstanului Rustam Minnihanov, ministrul Sănătății al republicii Marat Sadîkov și procurorul regiunii Ildus Nafikov.

În toate instituțiile de învățământ din oraș au fost consolidate măsurile de securitate. A fost deschis dosar penal.

 

0

Загрузка...