Iosefina Pascal

Iosefina Pascal publică DATELE care îl aruncă în aer pe Iohannis

53395
(reînnoit 08:38 20.04.2021)
Jurnalista independentă dă în vileag cifrele care îl desființează pe Iohannis și sistemul său – ”România NU prezintă aceste date NICĂIERI”

BUCUREȘTI, aprilie – Sputnik. Activista pentru democrație și jurnalistă independentă Iosefina Pascal face o analiză de excepție, din care reiese un aspect cutremurător: din cauza forțării de către Iohannis și gruparea lui a organizării alegerilor parlamentare în 2020 în plină pandemie, a crescut MULT numărul morților!

”CIFRELE NU MINT NICIODATĂ”, scrie Iosefina Pascal, care pune pe masă cifre OFICIALE de la EUROSTAT cu care dovedește ”Marea Crimă și Marea Minciună”.

În fapt, Iohannis, în dorința de a avea ”Parlamentul său”, are de dat socoteală pentru creșterea mediei de la 4000-5000 de decese pe săptămână în 2019 (când nu era pandemie), la 7000-8000 de decese în 2020, în pandemie.

Și, atenție – ”oamenii care au murit în 2020 în luna de campanie electorala NU SUNT SARS-COV-2, SUNT BOLNAVI CRONICI”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că în plină campanie electorală ”oamenii mureau pe capete pentru că nu primiseră MEDICAMENTE (au scos medicamentele pentru diabetici, cancer și pentru boli endocrine) și NICI NU MAI AVUSESERĂ ACCES în spitale de aproape un an”.

Așa că întrebările vin firesc, constituindu-se într-un veritabil rechizitoriu pentru Iohannis și guvernanții lui 2020:

- ”CINE RĂSPUNDE pentru aceste DECESE?”

- ”CUM le EXPLICĂ acești așa-ziși politicieni?”

Iosefina Pascal adaugă încă un aspect important: când au fost închiși oamenii în case și s-a oprit accesul (ortodocșilor) la slujba de Înviere ”NU MUREAU PESTE 7000 DE OAMENI SAPTĂMÂNAL”. CUM răspundeți la asta?, întreabă Iosefina Pascal.

O a doua ”problemă” apare la compararea datelor din alte câteva săptămâni ”atât din anul 2020, cât și din aceeași perioadă din 2019”, și, surpriză – ”numărul de decese pe săptămână este foarte SIMILAR în ambii ani, nu se vede o creștere MASIVĂ în anul 2020”.

Altfel spus ”NU se vede “RĂZBOIUL” din capul erorilor din linia întâi care au promovat TEROAREA prin mass-media finanțată cu ZECI DE MILIOANE DE EURO DE GUVERNUL ROMÂNIEI CARE ORGANIZA ALEGERI ÎN TIMP CE MUREAU 8000 DE OAMENI SĂPTĂMÂNAL”.

”Cea mai mare problemă este faptul că România NU PREZINTĂ aceste date NICĂIERI” dar aceste date sunt transmise către UE, către EUROSTAT”, scrie jurnalista.

Concluzia Iosefinei Pascal este că, în ciuda faptului că, din date rezultă că în România anilor 2018, 2019, 2020 ”mor peste 4000 de oameni săptămânal și EI închide țara pentru SARS-COV-2, DISTRUG ECONOMIA, BATJOCORESC DECEDATII, OMOARA ZI DE ZI PACIENȚII CRONICI”.

O anchetă jurnalistică foarte importantă – și închei subliniind aspectul care m-a impresionat: creșterea numărului deceselor în perioada alegerilor și a campaniei pentru parlamentarele din 2020 – și legătura cu netratarea pacienților cronici ori amânarea unor intervenții chirurgicale, prin blocarea spitalelor cu ”pandemia”. Un fapt recunoscut și acuzat de mulți medici.

Repet întrebarea Iosefinei Pascal – cine va răspunde pentru asta? Opinia mea, pe care am introdus-o și în titlu, este că Iohannis răspunde pentru forțarea alegerilor atunci, în 2020, deci pe el aceste date îl aruncă în aer! Deocamdată… având imunitate.

53395
Tagurile:
Klaus Iohannis, Iosefina Pascal
Iosefina Pascal

Date incendiare dezvăluite de Iosefina Pascal nimeni nu comentează!

1181
(reînnoit 12:41 18.05.2021)
O anchetă care dă în vileag date cutremurătoare, din surse oficiale, din care rezultă ceea ce NU se dorește a se comenta și analiza

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă independentă și activistă pentru democrație Iosefina Pascal revine cu date cutremurătoare, din surse oficiale, din care rezultă ceea ce NU se dorește a se discuta și analiza.

Este vorba de reacțiile adverse la vaccinurile anti-Covid produse în Occident. Și, atenție, situația României este una specială.

Din datele oficiale publicate de EUDRAVIGILANCE până la dată de 08.05.2021, ”în mai puțin de două luni au apărut 7.000 de NOI decese și peste 200.000 de reacții adverse NOI”, este concluzie Iosefinei Pascal.

Jurnalista subliniază că a ”extras și centralizat datele înregistrate HAOTIC pe platforma EUDRAVIGILANCE”, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce o prezentarea clară, ușor de înțeles de către oricine nu este dorită?

Și, atenție, cazul României pare a fi special, după cum dezvăluie jurnalista. ”Există DOUĂ platforme de raportare a efectelor adverse, însă pacienții NU știu cum și unde să raporteze, iar cadrele medicale nu sunt monitorizate pentru a verifica dacă raportează efectele adverse, după cum a recunoscut chiar INSP în răspunsul pe care mi l-a oferit la interpelare”.

Reamintim că însăși Ioana Mihalache, ministrul Sănătății, a dat în vileag situația confuză!

Fără a lungi comentariile, Iosifina Pascal prezintă datele centralizate ale adverse diverse după vaccinarea cu serurile produse de Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.

Menționăm că sursa informațiilor este platforma EUDRAVIGILANCE (European Union Drug Regulating Authorities Pharmacovigilance), Baza Europeană de date privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente –  un website al Agenției Europene pentru Medicamente.

Decese și reacții după serul Pfizer

Decese și reacții după serul Moderna

Decese și reacții după serul AstraZeneca

Decese și reacții după serul Johnson&Johndon

Datele din MARTIE, pentru a face o comparație: https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/886607771901255

1181
Tagurile:
Iosefina Pascal

Загрузка...
Adrian Severin

A influențat scrisoarea lui Severin decizia Moscovei privind ”Lista neprietenilor”?

501
(reînnoit 09:16 18.05.2021)
Ce influență și mai ales ce scop real a avut acel document bine scris de fostul șef al diplomației române? A influențat decizia Moscovei de a nu introduce România pe lista ”neprietenilor” – sau a avut un alt sens și scop?

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Așa cum anticipam, Rusia s-a ținut de cuvânt și a publicat acea ”listă a neprietenilor”, care cuprinde doar două țări: SUA și Cehia.

România, în ciuda dovezilor de ”neprietenie” oferite, promovate sau permise să plece de pe teritoriul său, nu a fost inclusă. Am expus argumentele care, în opinia mea, au făcut ca Rusia să nu considere România prin prisma aberațiilor din ultimii 15 ani, ci să ia în calcul… mul mai multe.

Dar, înaintea deciziei Moscovei, un demers a fost bine primit de opinia publică românească și de unii analiști, cu deschidere și cunoaștere către Est: scrisoarea deschisă a lui Adrian Severin, adresată președintelui Vladimir Putin și ministrului de Externe Serghei Lavrov.

Întrebarea pe care și-o pun unii analiști este dacă acel document bine scris de fostul șef al diplomației române ar fi influențat decizia Moscovei de a nu introduce România pe lista ”neprietenilor”, nici măcar ca o replică firească la introducere Rusiei ca ”amenințare” în Strategia de apărarea a României.

”Sunt convins că Scrisoarea lui Adrian Severin a influențat decizia Rusiei de a nu introduce România pe lista statelor ”neprietene””, a declarat Aurelian Pavelescu, cunoscut avocat și președinte ale PNȚCD.

În acest sens, intelectualul politician și avocat consideră că demersul lui Severin a fost ”Un mare succes diplomatic”.

La rândul său, Adrian Severin a comentat imediat după decizia Moscovei: ”Rusia nu a inclus România pe lista “neprietenilor”. A nu fi inamic nu înseamnă a fi amic, dar decât un război rece mai bine o pace rece”.

Deci, revin, întrebarea pe care și-o pun unii este dacă Scrisoare lui Severin a influențat – într-o măsură considerabilă, desigur - decizia Moscovei?

Ei bine, în primul rând să fim siguri nu vom ști niciodată dacă a fost așa. În al doilea rând, în opinia mea, cu siguranță nu a influențat-o.

La fel de sigur consider – și, probabil, au considerat și rușii, scrisoarea în cauză a fost un act de curaj și demnitate profesională a unui diplomat de înalt nivel.  Deci Adrian Severin merită toate felicitările!

Dar, nu cumva punem problema greșit? De fapt, Severin nu a făcut un demers către Rusia pentru ruși – ci a făcut un demers care a trezit la luciditate multă lume… din România. Și cred că acesta a fost scopul real al excelentului om politic!

În fond, pentru noi ce e mai important – ca rușii să gândească… așa cum vrem noi (sic!) sau ca gândirea noastră să fie sănătoasă, logică și demnă?

Oare stând strâmb și gândind la fel, considerăm că soluția nu este propria îndreptare – ci să încercăm să influențăm ce și cum gândesc rușii sau americanii?

Dacă noi acceptăm să trăim în minciună și să acceptăm pierderea suveranității, a demnității și a propriilor interese major, mai contează oare cum gândesc marile națiuni?

Ori, în acest sens, scrisoarea lui Severin este un tratament pentru gândirea noastră bolnavă - nu pentru alții, precum rușii.

Deci, nu, nu cred că scrisoarea lui Severin a influențat Rusia – dar sper să influențeze România,  pentru că altfel, așa cum spune tot Severin – ”A nu fi inamic nu înseamnă a fi amic” - dar, completez eu, a deveni nimic este mai rău și decât a fi inamic, și decât a fi amic.

501
Tagurile:
Moscova, Scrisoare, Adrian Severin

Загрузка...

Moscova promite răspundă după ce Macedonia de Nord a expulzat un diplomat rus

0
Macedonia de Nord a decis expulzarea unui diplomat rus, a confirmat marți ambasada. Moscova ia în calcul contramăsuri.

BUCUREŞTI, 18 mai – Sputnik. „Confirmăm expulzarea unui diplomat rus de către autoritățile Macedoniei de Nord. Partea rusă are în vedere contramăsuri”, a declarat misiunea diplomatică rusă.

Ambasadorul rus Serghei Bazdikin a fost convocat săptămâna trecută la Ministerul macedonean de Externe, unde a fost informat că diplomatul trebuie să părăsească țara în termen de șapte zile, potrivit site-ului de știri MKD, citat de Sputnik News

„În conformitate cu articolul 9 din Convenția de la Viena, Ministerul de Externe a luat decizia de a declara un diplomat de la ambasada rusă persona non grata în Republica Macedonia de Nord”, a declarat ministerul într-un comunicat.

Cauzele din spatele acestei măsuri din partea Skopje rămân neclare.

0

Загрузка...