Iosefina Pascal

NUCLEARA: Iosefina Pascal dezvăluie ce e în spatele Pașaportului COVID… și al Pandemiei

11591
O anchetă a cunoscutei jurnaliste independente dezvăluie cum, când și ce către cine a fost pregătită apariția pașaportului de vaccinare – și poate explica multe, inclusiv… Pandemia! Și nu, nu este „teoria conspirației” – ci o anchetă bazată pe date oficiale!

BUCUREȘTI, 6 apr – Sputnik. Furia cu care au fost declanșate măsurile anti-pandemie, campania agresivă în mass media, starea de panică și, nu în ultimul rând, bizara cursă a producerii vaccinului – toate au generat întrebări și, implicit, teorii.

Au apărut în joc nume celebre, de la George Soros la Bill Gates, a căzut Donald Trump, președintele SUA, războiul informațional atinge cote nemaivăzute! Și, mai ales, s-au restrâns drepturi ale cetățenilor pe toată planeta!

Ei bine, finalitatea tuturor demersurilor pare a fi… pașaportul de vaccinare! Adică noua formă prin care se introduce o obligație la nivel mondial – și o dependență de un produs farmaceutic! Admiratorii lui Huxley ar putea recunoaște poate ”Soma”, euforizantul/drogul care îi ferește pe cetățenii din ”Minunata lume nouă” de emoții, probleme, supărări etc.

Nu e de mirare că în afacerea vaccinurilor sunt implicate cele mai puternice grupuri de investiții – care gestionează trilioane de dolari! – și care, culmea, investesc în paralel în altă industrie de control planetar – cea militară.

În acest context, Iosefina Pascal scoate la iveală, pe baza unor DOCUMENTE OFICIALE de la COMISIA EUROPEANĂ un aspect șocant: acest pașaport de vaccinare a fost propus încă din 2018, iar implementarea acestuia a început încă din 2019, precedând pandemia.

Cu alte cuvinte, efectul/scopul Pandemiei va însemna… finalizarea unei inițiative bine pusă la cale!

De acord, eu dau o tentă oarecum conspiraționistă dezvăluirii – în schimb Iosefina Pascal, nu! Ea vine cu cifre și date, prezintă până și ”întreaga foaie de parcurs emisă de Comisia Europeană, precum și fragmente din concluziile scrise de la Summitul Global pentru Vaccinare din 2019”.

Concret, Comisia Europeană, organul executiv al Europei, ”a publicat pentru prima dată o propunere de a introduce pașaportul de vaccinare pe 26 aprilie 2018”, arată jurnalista, explicând că, ”îngropată într-un document care se intitulează „Cooperarea consolidată împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”, propunerea a fost, în esență, ignorată de mass media”.

La începutul anului 2019 a fost emisă o foaie de parcurs prin care au fost ”stabilite planuri specifice pentru punerea în aplicare a propunerii Comisiei Europene”.

Atenție la următoarele două aspecte:

- ”Acțiunea principală enumerată în foaia de parcurs a fost „examinarea fezabilității dezvoltării unui card / pașaport comun de vaccinare” pentru cetățenii europeni, „compatibil cu sistemele electronice de informare a imunizării și recunoscut pentru utilizare peste granițe”.

- „Planul urmărea ca o propunere legislativă să fie publicată în Europa până în 2022”.

Paranteză – detaliu local la al doilea punct: ”înseamnă că Streinu-Cercel știa, faptic, ce vorbește când a zis că nu se va termina pandemia până în 2022”.

Iosefina Pascal subliniază  că foaia de parcurs folosește ”mai mulți termeni care, deși sunt relativ neobișnuiți în majoritatea țărilor înainte de pandemie, au devenit de atunci auziți zilnic în mass media”.

Din nou atenție: ”Sprijinirea țărilor europene în „combaterea ezitării vaccinării” este listată în document drept una dintre prioritățile planului de acțiune”.

Sigur, am putea spune că ”anti-vacciniștii” reprezintă un fenomen vechi, ca și cei ce refuză transplanturile sau chiar transfuziile sangvine, tratamentul medicamentos etc. Dar, la fel de bine se poate constata că ei reprezintă, în timpuri normale, o pondere atât de mică încât… why bother? De ce să se deranjeze marile organizații pentru asta? Decât dacă… se pregătea ceva!...

Și Iosefina Pascal scoate la iveală noi detalii din documentele în care ”se vorbește clar despre reeducarea medicilor și studenților la medicină în vederea îndoctrinării acestora cu propagandă pro-vaccinare cu scopul ”să promoveze schimbarea comportamentală” în rândul pacienților vis-a-vis de vaccinurile “inovatoare”, adică experimentale”.

”Posibilitatea apariției pandemiilor și „focarelor neașteptate” este menționată și în foaia de parcurs”, scrie Iosefina Pascal, arătând că, ”în mod revelator, se face referire specifică la susținerea autorizării „vaccinurilor inovatoare, inclusiv pentru amenințările emergente pentru sănătate”.

De asemenea, ”afirmând că „industria de fabricație a vaccinurilor” are un „rol cheie” în îndeplinirea obiectivelor descrise în document, foaia de parcurs enumeră „îmbunătățirea capacității de producție a UE” și depozitarea vaccinurilor ca alte puncte de acțiune care trebuie luate în considerare”, precum și „Colectare de date cu caracter personal despre vaccinare și transmitere a acestor date la nivelul UE și către OMS”.

Suficient? Nu? Atunci să trecem la un alt aspect cheie la care se referă ”Foaia de parcurs” – și anume la  „summit-ul global pe tema vaccinării care a avut loc în septembrie 2019”. Deci, cu puțin timp înainte de așa zisa apariție a virusului în China!

”O examinare atentă a participanților și a subiectului acestei întâlniri vă va confirma faptul ca sunt exact aceiași actori implicați în gestionarea crizei sanitare de acum”, scrie Iosefina Pascal, arătând că summit-ul a fost organizat la Bruxelles, Belgia, pe 12 septembrie 2019 și a fost organizat de Comisia Europeană în cooperare cu Organizația Mondială a Sănătății.

Și, da, summit-ul a avut loc cu circa ”3 luni înainte de începerea focarului de sars-cov-2  și cu doar 36 de zile înainte de infamul exercițiu de simulare a focarului de coronavirus , susținut de Fundația Bill & Melinda Gates, Forumul Economic Mondial și Institutul Johns Hopkins, care a avut loc la data de 18 octombrie 2019”.

Interesant aspect subliniat de jurnalistă – summit-ul a fost ”nedeclarat de majoritatea presei mainstream”!

Alt detaliu, în completare: un eveniment exclusiv pe bază de invitație, printre participanți s-au numărat ”lideri politici, reprezentanți la nivel înalt din cadrul ONU și din alte organizații internaționale, ministere ale sănătății, cadre universitare, oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății, sectorul privat și organizații neguvernamentale”.

O listă sumară de participanți: Nanette Cocero, președinte global al companiei Pfizer; Dr. Seth Berkley, CEO GAVI, Global Vaccine Alliance - o organizație care a primit fonduri masive de la Fundația Bill & Melinda Gates; și Joe Cerrell, directorul general pentru politicii globale și advocacy al Fundației Bill & Melinda Gates.

Summitul a fost structurat în jurul a trei teme, scrie Iosefina Pascal:

- ”În vaccinuri avem încredere”

- ”Magia științei”

- ”Vaccinurile care protejează pe toată lumea, oriunde”.

Desigur, aspectele și detaliile conduc la o concluzie, pe care chiar și autoarea o recunoaște: „Planificarea pandemiei a fost clar evidențiată la această reuniune la nivel înalt”.

Dar Iosefina Pascal vine și cu alte argumente: documentele Summit-ului. Citiți această listă a documentelor cheie distribuite participanților, mai bine zis a rapoartelor privind:

- „Planificarea pregătirii pentru gripa pandemică”;

- „Un exercițiu pentru gripa pandemică pentru Uniunea Europeană”;

- ”Planificarea pregătirii pandemice pentru gripa aviară și gripă sezonieră”;

- ”Planificarea pregătirii și răspunsului la gripa pandemică”;

- ”Asigurarea vaccinurilor antigripale pe timp de pandemie în UE”;

- ”Un parteneriat public-privat privind vaccinurile europene pandemice împotriva gripei”.

Observație esențială a Iosefinei Pascal: ”În toate aceste documente, obiectivul consolidării colaborării cu industria farmaceutică este subliniat în mod repetat, la fel și mesajul că o pandemie globală este inevitabilă”.

Întrebare cheie: ”Cine beneficiază cu adevărat de pașapoartele de vaccin?”. Cu siguranță nu oamenii obișnuiți, răspunde Iosefina Pascal.

Pentru cetățeni, ”prezentarea istoricului medical și a altor date cu caracter personal ar putea deveni în curând obligatorii doar pentru simpla participare în societate”.

”În schimb, principalul beneficiar va fi industria farmaceutică, sau cum îi zicem noi, Big Pharma”, spune Iosefina Pascal, argumentând că ”vânzările globale de medicamente și vaccinuri vor ajunge deja la 1,5 TRILIOANE de dolari anul acesta”.

Deci, logic, în aceste condiții, ”companiile farmaceutice și investitorii sunt cele mai interesate ca pașapoartele de vaccinare să devină obligatorii la nivel mondial”.

Din datele Iosefinei Pascal se ajunge la o estimare a pieței vaccinurilor împotriva SARS-cov-2 de circa ”100 de miliarde de dolari în vânzări și 40 de miliarde de dolari în profituri post-impozitare”, în condițiile în care ”vaccinările anuale împotriva mutațiilor sars-cov-2 ar putea crește aceste cifre și mai mult”.

Interesant este că lumea, indiferent de domeniu, pare a se împărți între marile grupuri de investiții. Acestea nu au domenii specifice – ci numai urmărirea zonelor în care se poate face maximum de profit. Și, atenție, nu e vorba de speculații rapide, de tip ”tun” – ci de planificări pe termen lung.

Un asemenea profit ar putea fi ”pașaportul” – coroborat cu dependența de vaccinuri, așa cum se preconizează din declarațiile ”specialiștilor”. Și anume că vaccinurile, în afară de faptul că sunt făcute în 2-3 tranșe, vor trebui repetate, după unele surse medicale, la 6-7 luni! Altfel, nu primești viza pe pașaportul de vaccinare!

Ceea ce va duce la acceptarea vaccinării semestriale (?!) de către 70-80 % din populația ”lumii civilizate” – precum drogul ”Soma” de cetățenii a Londrei ”minunatei lumi noi” a lui Aldous Huxley.  

În concluzie – analiza Iosefinei Pascal este una dintre cele mai utile în acest moment celor care vor – nu să lămurească situație ci să apuce de un fir al urzelii. În acest sens, cred că e important și link-ul alăturat.

11591
Tagurile:
Iosefina Pascal, vaccin, UE, Pandemie, coronavirus, COVID-19, pașaport
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1754)
Tematic
NUCLEARA: Iosefina Pascal, lecție pentru Opoziție – AȘA se demite un ministru!
NUCLEARA: Iosefina Pascal publică TOATE reacțiile adverse după cele 3 vaccinuri din UE
Iosefina Pascal dezvăluie CINE a fost în spatele violențelor de la protestele de aseară
Iosefina Pascal, dezvăluiri și acuzații fulminante – cine și cum a pus la cale agresiunile
Iosefina Pascal denunță ILEGALITATEA implicării preoților în campania de vaccinare
MIG-21 LanceR

Spectacol cu pilotul avionului prăbușit a fost accident sau regie?

183
MApN a făcut un adevărat spectacol din aducerea pilotului care s-a catapultat din avionul prăbușit – iar propaganda NATO a profitat de ocazie promovând ideea că trebuia dați mai mulți bani pentru cumpărarea de avioane și dotări militare

BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik. Am relatat ieri că un avion MIG 21 LanceR s-a prăbușit în județul Mureș, iar pilotul s-a catapultat.

Am sesizat promptitudinea excepțională cu care a apărut SMURD la fața locului, preluându-l pe pilotul care, inițial, nu avea nimic, apoi se afla în stare stabilă – pentru ca mai apoi să trebuiască să fie transferat la București.

Și nu oricum, ci folosind o ditamai aeronavă C-130 Hercules a Forțelor Aeriene Române – și asta cu echipa de filmare a propagandei NATO – emisiunea lui Radu Tudor – pe pista de aterizare!

Faptul pare bizar, pentru că efortul de a-l aduce pe pilotul clujean de la Târgu Mureș la București nu pare a se justifica. La Târgu Mureș este unul dintre cele mai performante centre medicale din țară – iar pilotul era în stare bună!

Într-un comunicat, MApN arăta că ”Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marţi, 20 aprilie, este stabilă”.

”Pilotul a fost transferat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti, pentru tratament de specialitate şi recuperare. Transferul a fost realizat în cursul acestei seri, cu o aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române”, arăta MApN.

Pilotul, locotenent-comandorul Andrei Criste (37 ani), este un experimentat pilot militar, în activitate  din anul 2008, cu 600 ore de zbor pe aeronave supersonice, fiind certificat ca pilot operațional pe aeronave MiG-21 LanceR.

Așa cum spuneam, faptul a prilejuit o transmisie în direct a propagandistului NATO – cu elogii la adresa pilotului și tot felul de atacuri la adresa celor care nu dau mai mulți bani pentru ca România să cumpere alte avioane.

Problema este că, deocamdată, NU se știe dacă de vină a fost aparatul – sau însuși pilotul! O anchetă se derulează în acest moment. Deci, de ce atâtea laude când nu se știa adevărul?

Am precizat faptul că, dată fiind situația tensionată în care România consideră că se află, este greu de crezut că avionul nu a fost perfect verificat înainte de decolare.

În același timp, misiunea de antrenament/instrucție a fost destul de ciudat aleasă – când condițiile meteo erau foarte rele – cu grindină și nori cu deplasare verticală în zona respectivă.

Deci revin la întrebarea din titlu: a fost accident – sau regie?

În fond, începând cu 1990, MApN și-a bătut joc de multe dintre dotările existente – printre care și avioanele de luptă sau de elicoptere – de exemplu nu a apelat de fabricant pentru a le moderniza, ci a făcut și contracte controversate (unele cu scandal) cu diverse firme. Ca să nu mai zic de cum s-au dat bani pe sistemul de rachete antiaeriene din Olanda, nepus în funcțiune – sau cum s-au jefuit unități militare care s-a decis să fie desființate. Sau scandalul corvetelor. Plus controverse majore la modernizarea unor baze, la diverse furnizări etc. etc.

© AP Photo / Vadim Ghirda

Pe scurt, MApN nu e în niciun caz o floare nepătată. Și, sub nicio formă – nici ”partenerii strategici” nu sunt.

Dimpotrivă! În cazul contractelor de cumpărare a avioanelor, elicopterelor, corvetelor, rachetelor etc. sunt interese uriașe – și nu au fost puțin cazurile în care au izbucnit scandaluri uriașe, în diferite țări ”civilizate”.

Așa că nu m-ar mira ca spectacolul aducerii pilotului și insistența cu care propaganda NATO a cerut, după prăbușirea de ieri, să se cumpere alte avioane de luptă – să fie semne că incidentul ar fi fost regizat.

Motivul? Alți bani pentru dotări militare – adică pentru „partenerul strategic” – în ciuda lipsurilor din țară și a crizei pandemiei.

Desigur, așteptăm ca ancheta oficială să dea mai multe detalii – pe care oameni de specialitate să le analizeze. Eu îmi spun doar opinia de jurnalist care a văzut multe în cei 31 de ani de ”democrație”. Multe și, în cea mai mare parte, urâte și perverse!

Mai jos urmăriți și ”performanța” propagandistului șef al NATO, Radu Tudor – iar ascultându-l cred că e mai ușor de înțeles suspiciunea care mi-a trezit-o.

Rusia a fost împotriva modernizării avioanelor MIG-21 din România

Producătorii ruși de arme au declarat în mai multe rânduri, pe parcursul ultimilor 20 de ani, că se opun modernizării neautorizate a tehnicii militare rusești de către țările terțe, fără participarea sau acordul dezvoltatorilor ruși. Rosoboronexport a menționat anterior că repararea și modernizarea armelor și echipamentelor militare rusești, fără coordonare cu dezvoltatorii și producătorii săi direcți, are adesea consecințe negative, inclusiv până la pierderile umane.

În România, aeronavele de luptă MIG-21 au fost modernizate de compania israeliană Elbit și au primit numele Lancer. Ulterior au fost înregistrate mai multe accidente ale avioanelor din această serie, soldate cu moartea sau rănirea piloților.

"Partea rusă nu a participat la modernizare și nu poate fi trasă la răspundere pentru accidente", a subliniat Rosoboronexport. „Drept urmare, tehnica militară rusească este discreditată în străinătate, iar partea rusă suportă costuri morale pentru calculele greșite ale altora”, au precizat responsabili din cadrul instituției menționate.

183
Tagurile:
România, Armament, Bani, MIG-21, Avion

Загрузка...
Ludovic Orban și Florin Cîțu

Scandalul politic a folosit: BANII pentru arme s-au dat fără se bage de seamă

185
În timp ce Coaliția se certa, în Parlament s-au votat alți bani pentru dotări militare – sume uriașe, în pofida faptului că se taie banii pentru Sănătate

BUCUREȘTI, 21 apr – Sputnik. Sub guvernarea lui Iohannis, țara noastră este campioană la două capitole: împrumuturi externe uriașe (record istoric!) și cheltuieli pentru înarmare. 

© AP Photo / Vadim Ghirda

Astfel, în ciuda reducerilor sau înghețărilor salariilor, a tăierilor de sporuri și bonusuri, a lipsei investițiilor promise în infrastructură, a nesusținerii economie în pandemie și mai ales a reducerilor de la Sănătate – ei bine, în pofida tuturor acestora, România dă MAI MULȚI bani la înarmare!

Într-un interviu de la începutul lui aprilie, ministrul de Externe Aurescu era încântat de felicitările primite de la principalul beneficiar al cheltuielilor, SUA: ””Secretarul de stat american a avut cuvinte de apreciere deosebită pentru cooperarea militară între România și Statele Unite, inclusiv pentru efortul pe care România îl face de a aloca 2% din PIB pentru apărare”.

”Iată, anul acesta depășim 2%, avem 2,07% - este cel mai înalt nivel de alocare până în prezent”, spune mândru Aurescu!

Dar asta nu e tot!

Ieri, în timp ce Coaliția se certa iar televiziunile dădeau fele și fel de teme ”de senzație”, în Comisiile de Apărare, s-a aprobat, în unanimitate, solicitarea MApN de începere a procedurilor de atribuire a unor contracte aferente a 10 programe de înzestrare a Armatei.

Urmează votul în plen, care are un rezultat clar de pe acum.

Ei bine, programele ajung la valori uriașe – sute de milioane – iar după unele surse mass media ar fi vorba de peste 1 miliard de euro.

Cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob notează: ”În timp ce scandalurile din pandemie iau amploare după vestea că ministerul Sănătății a tăiat 65% din banii destinați ATI, Parlamentul României dezbate azi, discret, aprobarea a zece programe militare ultra-secrete în valoare de cel puțin un miliard de euro”.

Dar, Bogdan Tiberiu Iacob este unul dintre puținii care au anunțat această nouă alocare de bani – și atât cât a putut, pentru că aceste 10 programe sunt clasificate ”secret de serviciu”.

De asemenea, odată votată procedura de atribuire a contractelor, sumele pot fi reevaluate – pentru că Parlamentul a votat doar un cadru necesar pentru contracte de peste 100 milioane euro, așa cum cere legea.

Iată și cele zece programe de înzestrare:

- Sisteme C4I cu capabilități de integrare ISTAR;

- Sistem UAS tactic clasa I;

- Sistem armament individual tip NATO;

- Aparatură optică și optoelectronică – Etapa I;

- Mașină de luptă a infanteriei, pe șenile;

- Echipamente și sisteme de detecție, avertizare, decontaminare și protecție (individuală și colectivă) CBRN;

- Sistem de război electronic mobil;

- Modernizare sistem artilerie antiaeriană Oerlikon Model GDF 103 la standardul sistem artilerie antiaeriană cu capacități CRAM;

- Sistem de securitate și apărare cibernetică;

- Autovehicule tactice blindate de tip ușor.

***

Reamintim că, tot ieri, un avion MIG 21 LanceR s-a prăbușit în zona Mureș, prilejuind o adevărată campanie a propagandei NATO pentru achiziția de noi avioane F16. Deci, să ne așteptăm la o nouă cerere ”de nerefuzat” din partea ministrului Ciucă – și probabil a președintelui Iohannis.

185
Tagurile:
armament, bani, MIG-21, Avion

Загрузка...

Video cu DRONA: Cum s-a văzut de sus incendiul puternic de miercuri dimineață din Chișinău

0
Un incendiu extrem de puternic s-a produs în dimineața zilei de miercuri la un depozit cu vopsea din strada Calea Basarabiei. IGSU a acționat cu 15 autospeciale și 60 de pompieri.

Incendiul a izbucnit în dimineața de miercuri, în jurul orei 07:20, la un depozit cu vopsea amplasat în strada Calea Basarabiei, 30 din Capitală.

Pentru a lichida flăcările, la fața locului au fost îndreptate 15 unități de tehnică și 60 de pompieri, conform nivelului sporit de intervenție, de gradul III. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, suprafața depozitului afectat de flăcări este de 2 000 de metri pătrați. Totodată, salvatorii anunță că nu au fost raportate victime.

Ofițerul de presă al IGSU Liliana Pușcașu a declarat pentru Sputnik Moldova că incendiu a fost localizat la ora 08:57 și că flăcările deja nu se mai răspândesc. Totodată, pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

0
Tagurile:
chișinău, Drona, video

Загрузка...