Generalul Nicolae-Ionel Ciucă

NATO, marele pericol pentru România. Ce ne spun datele SRI

1331
(reînnoit 07:47 19.02.2021)
Date de maximă importanță, care vin să confirme teoriile privind pericolele la care se expune România în urma asocierii cu acțiunile și activitățile NATO și SUA.

BUCUREȘTI, 18 feb – Sputnik. Mai mulți bani, mai multă implicare – acestea sunt mesajele transmise de liderii NATO și de propagandiștii organizației militar-politice. Deși campioană la alocări în această direcție, România pare gata să se supună acestor cereri, iar principalii avocați sunt miniștrii Aurescu și Ciucă – și, desigur, președintele Iohannis.

Dar, dincolo de uriașul efort bugetar, apare întrebarea dacă această apartenență ajută sau nu România? Știu, este un subiect interzis, dar de ce oare? La fel, am întrebat de ce, din momentul în care Iohannis a cerut/impus partidelor acel pact pentru minim 2% pentru ”Apărare”, instituția prezidențială NU a mai făcut publice rapoartele de activitate a CSAT.

Așa că vă propun tema interzisă: a avut un aport pozitiv apartenența la NATO – sau aceasta a adus, de fapt dezavantaje României, dar pune și în pericol țara noastră? Fac această analiză prin intermediul datelor expuse de cea mai informată instituție din România, Serviciul Român de Informații.

Mai puțin mediatizată decât scandalurile zilei, conferinţa Monitorului Apărării și Securității a adus în prim plan câteva luări de poziție interesante, printre care o analiză succintă a unui specialist din SRI.  

Din ampla intervenție a specialistului serviciului de Intelligence, reținem ideea că ”România a întâmpinat, la rândul său, situaţii complicate în gestionarea principalelor probleme de securitate”.

Hai să urmărim câteva considerații și afirmații ale ofițerului de Intelligence.

”Țări ostile României” – o ”ţintă de oportunitate” pentru terorism

Atenție la o primă considerație: ”În prezent, grupări de criminalitate organizată, teroristă sau chiar ţări ostile derulează atacuri, uneori concertate, asupra infrastructurilor critice din România sau statelor aliate, agresivitatea operaţiunilor fiind fără precedent”.

Întrebare logică: de unde și când au apărut aceste ”țări ostile” și, desigur, care sunt acestea? Dincolo de curiozitatea firească a jurnalistului, cred că ar fi important și pentru cetățeni, ca să ocolească asemenea zone – ca turiști, afaceri etc.

Mai mult, specialistul arată că și terorismul este un pericol luat în seamă, România putând deveni ”oricând o ţintă de oportunitate”.

”Potrivit evaluării noastre, deşi nu există riscul unui atac terorist iminent, se menţine ameninţarea la adresa României”, se arată în expunerea ofițerului de Intelligence, precizând că ”Nu constituim o ţintă directă şi explicită a unor organizaţii teroriste, dar putem fi oricând o ţintă de oportunitate”.

Din nou întrebare – tradus în limbaj profan, înseamnă că România e privită un fel de ”șa bătută… ca să priceapă calul”? Dacă e așa… cine este calul?

”Riscul radicalizării”, români trecuți la Islam și… ”progresiști”

Саммит НАТО в Брюсселе
© Sputnik / Алексей Витвицкий

Continuând, specialistul SRI vorbește de ”riscul radicalizării, care a cunoscut un trend ascendent în ultimii ani, în special în rândul persoanelor recent sosite în ţară din ţări afectate de terorism şi al cetăţenilor români convertiţi la islam”.

Radicalizare… în ce privință? Pentru sau împotriva a ce anume? ”Țări afectate de terorism”? Nu cumva sunt țări afectate de ”revoluții” primăvăratice și intervenții militare NATO și SUA, pe urma cărora au apărut ”teroriștii”?

”Români convertiţi la Islam” la care ”riscul radicalizării” e crescut?!

Ciudat, mi s-a părut că a existat un risc al radicalizării la români care s-au ”convertit” la progresism – și care au atacat forțe de ordine, întruniri de partide, erau să omoare o jandarmeriță, au atacat un parlamentar în etate, l-au agresat pe președintele CCR, au organizat pe rețele de socializare adevărate scenarii de atac al Guvernului, au postat atitudini războinice, uneori cu arme în mână, au distribuit ca modele secvențe violente din Ucraina și au transformat spațiul public în mod radical de exprimare, injurios – de unde au rezultat (în online și spațiul public) atitudini de o agresivitate radicală etc.

Or fi și români trecuți la Islam, e cunoscut cazul unei tinere din Arad, dar comparativ cu radicalizarea de care aminteam, pare minoră. Și neclar.

România, culoar NATO pentru ”indivizi” și droguri

”Din fericire, ţara noastră nu a înregistrat cazuistică de tip Foreign Terrorist Fighters, dar au fost identificate situaţii în care indivizi proveniţi din state europene au tranzitat teritoriul naţional cu destinaţia Siria sau Irak, iar, în ultima perioadă, observăm parcurgerea traseului invers”, mai spune specialistul SRI.

Ei, asta e chiar interesant: deci România a devenit o țară/culoar de tranzit pentru ”indivizi proveniţi din state europene cu destinaţia Siria sau Irak” și retur? Așa și?... Ce înseamnă, în noul limbaj (NATO?) de specialitate ”indivizi”. E vorba de teroriști? Sau ce? Nu, chestiunea șocantă este că România este singura țară din zonă care face o legătură continuă prin țări NATO din Orient în Occident: Turcia (Marea Neagră) - România – Ungaria – Occident.

Și atunci, ne întrebăm, de ce personajele despre care vorbește specialistul, de ce nu ocolesc, de nu o iau prin nord sau sud, pe lângă traseul NATO?

În opinia mea, rezultă clar un aspect – sau un răspuns comun – în toate chestiunile evidențiate: NATO.

Asta se leagă de o altă afirmație: ”Exploatarea vulnerabilităţilor în securizarea frontierelor non-UE a făcut şi face posibilă continuarea operaţiunilor de contrabandă şi trafic de droguri”, spune specialistul în Intelligence.

Întrebare: Da, România are frontiere non-UE, dar toate sunt NATO sau pro-NATO – și atunci, avea dreptate DIICOT când arăta că traseele drogurilor trec (numai) prin NATO sau pro-NATO?

Întrebări și concluzii

Dar, dacă tot am ajuns aici, hai să încercăm o primă concluzie, sintetizând răspunsuri la mai multele întrebări.

Întrebarea 1: de unde țări ostile României? Răspuns: NU sunt ostile României, ci NATO și SUA, care au atacat mai multe state din Orient și au instalat baze cu potențial ofensiv, amenințător, mai ales în contextul ”filosofiei” războiului preventiv. Altfel spus, România suferă consecințele activității NATO și SUA.

Întrebarea 2: Poate fi România e privită un fel de ”șa” bătută de teroriști… ca să priceapă calul”? Dacă e așa… cine este calul? Din nou clar – cei care au propriile meciuri cu teroriștii, NATO și SUA. Atenție – teroriști pe care chiar SUA i-au finanțat, cel puțin la un moment dat, cum este cazul Al Qaeda.

Întrebarea 3: am răspuns deja -  ”Țări afectate de terorism”? Sunt chiar țările date peste cap de ”revoluții” tip primăvara arabă, susținute de SUA, care au dat peste cap zone întregi, au adus la putere tot felul de personaje dubioase, radicalism pseudo-religios, distrugere și foamete! Plus intervenții militare NATO și SUA în Orient, generând un dezastru internațional și un haos din care au apărut ”teroriștii”!

Întrebarea 4: Cine sunt românii radicalizați? Exact cei care flutură slogane pro-SUA, Occident și NATO, care sunt ”corupția” în gură – și, s-a văzut, au fost la un pas să omoare oameni jandarmi! Nu e vorba numai de femeia jandarm, ci și de folosirea cocteilurilor Molotov, de atacuri fizice dure etc. Ce au făcut ”partenerii strategici”? I-au susținut pe așa zișii ”manifestanți pașnici”!

Întrebarea 5: Referitor la ”traseul NATO” al unor indivizi care, din câte spune colonelul SRI, ar fi dubioși! E clar, din moment ce trec prin state NATO sau controlate de NATO înseamnă că… li se permite! Că, altfel, nu ar fi atât de stupizi să se expună aiurea…

În fine, la întrebarea 6: Traseul drogurilor prin state NATO duce la un răspuns rezultă traseul Afganistan – Olanda și retur implica și România, nu numai ca tranzit ci, din păcate, ca și consum! Și o ipoteză firească: traseul drogurilor prin state NATO, pro-NATO sau controlate de NATO este așa, ca printr-un sat fără câini? Sau, dimpotrivă, ”câinii” asigură, în anumite condiții, traseul drogurilor?

Nu mai insist…

Concluzia în urma observațiilor făcute în expunerea citată mi se pare clară – asocierea cu NATO prezintă deocamdată multe riscuri și pericole pentru România. Desigur, e posibil să fie și beneficii, în viitor dar… mai bine Doamne ferește să fie nevoie!

”Ferește-mă, Doamne, de parteneri, că de dușmani…”

Dar, stați!... Asta nu e tot! Vă prezentăm o ofertă de nerefuzat (vorba reclamelor Teleshop). Specialistul SRI mai spune ceva foarte interesant, chiar șocant:

”Reţelele criminale investesc profituri ilicite pentru a-şi asigura suport în rândul funcţionarilor publici şi încearcă să influenţeze actul decizional”. Da, da, se referă la România, țară NATO și UE! Nu comentez, e prea mult de spus aici. O las pe Diana Șoșoacă.

Și încă o bombă: ”Entităţi interesate, inclusiv statale, au continuat eforturile de dezvoltare clandestină a programelor ce vizează dezvoltarea armelor de distrugere în masă şi vectori purtători sau transferuri de expertiză şi tehnologii”.

”România este o zonă de interes pentru achiziţii de armament sau o zonă de tranzit”, a menţionat specialistul SRI la conferința  organizată de Monitorul Apărării și Securității.

O informație foarte interesantă – dar iar mă întreb: cine, în afara NATO, face comerț cu armament pe aici? Că îmi aduc aminte de cei doi români, oameni e afaceri super legali, unul fost secretar de stat la Apărare, care au fost luați pe sus, închiși, călcați în picioare de SUA, pentru că ai îndrăznit să facă afaceri (legale!) cu arme! Cu acuzații ridicole!

Deci, cine și cum își poate permite să facă ”achiziții de armament” în România, spațiu controlat de NATO și SUA?

Eu i-aș sugera distinsului specialist să reflecteze mai mult la proverbul mereu valabil, puțin adaptat: ”Ferește-mă, Doamne, de parteneri, că de dușmani mă feresc singur!”.

***

Epilog: normalitatea lui ”Știe, dar tace”

Da, am omis o constatare din expunerea specialistului: ”România traversează o perioadă în care propaganda anti-Occidentală şi anti-Europeană îmbracă forme mai mult sau mai puţin subtile”.

Așa o fi, SRI știe întotdeauna mai bine! Dar… oare de bine ce le este românilor și de frumos ce se poartă cu ei Occidentul o fi așa?

Eu mi-aș permite să-i atrag atenția asupra unei alte propagande, vizibilă și făcută complet dement în mass media mainstream, dar și de la nivel parlamentar sau guvernamental: cea anti-Rusia și anti-China!

E normal să provoci și să arunci cu invective în cea mai mare putere apropiată, Rusia, cu care avem (sau am putea avea) interese economice și strategice uriașe? Și de care ne leagă secole de istorie, dar și multe evenimente care au dus la devenirea noastră ca națiune?

E normal să ataci și să faci tot ce poți pentru a rupe relațiile cu cea mai mare și dinamică putere economică și investițională a lumii, China, prieten statornic al României de peste 70 de ani?

E normal să faci praf asemenea relații, lovind în interesele românilor? Poate că o fi… nu știu, așa cum spuneam, SRI știe întotdeauna mai bine.

Dacă nu cumva… știe și/dar tace? Experiența mea politică și de presă m-a adus, încă din 1990, în legătură cu mulți oameni de excepție din zona de Informații - și știu că nu gândesc contra țării. Dimpotrivă.

1331
Tagurile:
România, NATO
Tematic
NATO acuză din nou Rusia de agresiune: Răspunsul Moscovei
Severin, avertisment fulminant: NATO devine o problemă, nu o soluție!
Severin a expus rolul negativ al NATO în tensiunile de azi
Submarin

Rusia construiește noi purtătoare "invizibile" de rachete

248
Rusia construiește noi submarine care vor fi invizibile pentru radarele unui eventual inamic. Despre ce este vorba.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik, Nicolai Protopopov. Sisteme de arme promițătoare, silențiozitate și o "invizibilitate" ridicată – primele submarine diesel-electrice seriale ale proiectului 677 "Lada" vor intra în dotarea flotei ruse în 2022. A fost nevoie de peste 20 de ani pentru a le dezvolta. Acest submarin poate transporta arme de înaltă precizie, iar traseul său este extrem de dificil de urmărit. Despre caracteristicile proiectului – în materialul Sputnik.

"Copil dificil"

Submarinele "Kronstadt" și "Velikie Luki" au fost planificate să fie predate Marinei în 2021, totuși, așa cum a explicat directorul general al întreprinderii de construcții navale "Șantierele Navale Admiralty", Aleksandr Buzakov, din cauza problemelor cu partenerii, termenii s-au schimbat spre dreapta.

În septembrie, șeful Corporației Unite de Construcții Navale, Alexei Rahmanov, a anunțat că două nave seriale vor fi finalizate cu întârziere, deoarece unul dintre furnizorii de echipamente nu a respectat graficul stabilit anterior.

Întârzierile au afectat proiectul încă de la început. Lucrările au fost inițiate la sfârșitul anilor 1990, când a fost creată prima navă din această serie – "Sankt Petersburg". A fost lansată în apă în 2004 și trebuia să fie trimisă Marinei Federației Ruse în 2006. Cu toate acestea, Flota militară rusă de Nord a început să o exploateze abia în 2010.

Submarinele din clasa "Lada" urmau să înlocuiască "dieselurile" învechite ale proiectului 877 "Paltus". Noile submarine sunt mai mici, ceea ce înseamnă că nu sunt la fel de vizibile pentru sonare. Stealth-ul acustic este, de asemenea, îmbunătățit grație unei scheme, neconvenționale pentru construcțiile navele autohtone, cu o singură carenă. În plus, "Ladele" sunt primele submarine rusești cu un sistem de propulsie independentă de aer (anaerob).

Poate că termenii se schimbau permanent tocmai din cauza numeroaselor soluții de proiectare noi și a complexității realizării lor "în fier". Deci, în timpul testărilor primei nave din această clasă, au fost descoperite probleme serioase cu complexul hidroacustic, iar puterea insuficientă a motorului electric cu canotaj nu permitea dezvoltarea vitezei necesare sub apă.

Dar Marina Federației Ruse aștepta totuși noi submarine diesel-electrice, așa că, în loc de submarinele "Lada", au comandat pentru Flota rusă din Pacific șase submarine ale proiectului 636 "Varshavyanka", care au fost testate în timp și bine însușite.

"Micuțe" periculoase

Potrivit experților, "Ladele" sunt cele mai moderne și mai promițătoare submarine non-nucleare autohtone.

În ciuda dimensiunilor modeste, acestea sunt extrem de versatile. Ele sunt capabile să reziste submarinelor și navelor de suprafață, să distrugă ținte de pe coastă, să plaseze câmpuri de mine, să protejeze coasta de debarcări ale desanților, să transporte subunități sau încărcături speciale.

Principalele avantaje – automatizarea ridicată și zgomot redus, mobilitatea și manevrabilitatea, ceea ce face posibilă utilizarea lor eficientă în operațiuni de sabotaj și spionaj. De asemenea, sunt echipate cu un complex hidroacustic puternic și cu trei antene sensibile simultan: una în proră, două în lateral.

Viteza submarinului, cu un deplasament de aproximativ 1,8 mii de tone, atinge 20 de noduri. Adâncimea – până la 350 de metri. Numărul echipajului –doar 30 de persoane.

În ceea ce privește armamentul, submarinele "Lada", în mod standard, sunt dotate cu 18 torpile cu un calibru de 533 mm și aproximativ 20 de mine.  Tuburile lans-torpile sunt, de asemenea, adaptate pentru a lansa rachetele-torpilele antisubmarin de mare viteză "Șkval", care pot accelera până la 300 de kilometri pe oră. Și, desigur, submarinele "Lada", la fel ca multe alte nave rusești contemporane, sunt dotate cu rachetele de croazieră "Kalibr".

Primele două submarine seriale nu vor avea un sistem de propulsie independentă de aer, întrucât, potrivit lui Buzakov, un submarin de acest tip nu a fost încă creat în Rusia. Dar restul navelor din această familie îl vor avea.

Gardieni invizibili

"Lada" este o clasă complet nouă de submarine, bazată pe proiecte anterioare, explică agenției de presă RIA Novosti președintele Mișcării de sprijinire a flotei din toată Rusia, căpitanul de rangul întâi, Mihail Nenașev. "În ultimii 15-20 de ani, aproximativ 150 de lucrări de proiectare experimentală au fost experimentate pe "Lada". Niciun proiect nu a avut atât de multe. Este, de fapt, un mare laborator subacvatic".

După cum a subliniat expertul, în comparație cu proiectele anterioare, submarinele "Lada" pot lua la bord mai multe torpile. Datorită caracteristicilor lor tactice și tehnice unice, ele sunt capabile să rezolve sarcini în toate direcțiile tactice și strategice. În plus, designul permite amplasarea sistemelor de rachete.

"Zgomotul produs de aceste submarine diesel-electrice este comparabil cu zgomotul mării, iar noua hidroacustică ascultă mult mai mult spațiu decât alte nave", spune Nenașev. "Acest lucru este foarte important, deoarece submarinele "Lada" vor fi bazate în Arctica. Un alt plus este dimensiunea lor modestă, care permite submarinelor să fie utilizate atât în ​​ape puțin adânci, cât și la adâncimi mari. Navele atomice ale unui potențial inamic nu vor putea fi desfășurate peste tot, dar apărarea teritoriului cu ajutorul unor astfel de submarine, ca "Lada", poate fi foarte reușită".

Submarinele diesel rusești au fost recunoscute de mult timp ca fiind cele mai bune din clasa lor. Șase submarine diesel-electrice ale proiectului 636.3 sunt în serviciul flotei Mării Negre, alte șase vor fi transferate flotei ruse din Pacific în următorii ani – două submarine se pregătesc de transferul lor în locul de serviciu permanent. Pentru silențiozitatea și "invizibilitatea" lor, NATO le-a poreclit "găuri negre".

Dar submarinele "Lada" sunt încă mai silențioase. Testările primei nave din această clasă – "Sankt Petersburg" – au arătat că proiectul 677 este de aproximativ zece ori mai superior tuturor seriilor anterioare ale "diesel-urilor" în ceea ce privește "invizibilitatea".

248
Тема:
Industria militară rusă
Tematic
"E doar primul pas" - de ce SUA își trimit submarinele la frontierele Rusiei
VIDEO: Submarinul „Vladimir Monomakh” a lansat patru rachete „Bulava”
Răspunsul Rusiei la politica agresivă – ce se știe despre noul submarin

Загрузка...
Avocatul Gheorghe Piperea

Piperea: ”Europa se rupe, odată cu extincția UE dispar tehnocrații și vătafii politici”

1763
”Nebunia pandemică” a dus la divergențe majore în UE -  iar odată cu extincția UE, ”or să dispară și tehnocrații, birocrații revolving door și vătafii politici”

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea pleacă de la o realitate – situația și divergențele create de ”nebunia pandemică”, care a ”anihilat deja rațiunea, spiritul de auto-conservare și simțul etic” al liderilor UE, pe care îi numește ”vătafii europeni ai Big Tech, Pharma și Finance”.

Contextul este cel în care ”pașaportul” de vaccinare sau ”de înțepare”, cum îl numește avocatul, va deveni obligatoriu din vară, ”chit că nu se știe dacă vor fi de acord să se înțepe până atunci cel puțin 70% din populația de 450 de milioane de europeni” – dintre care, în acest moment, ”după 3 luni de la debutul experimentului Pfizer/BionTech-Moderna- AstraZeneca, s-au înțepat doar 10%”.

Și, mai ales, rațiunea liderilor pare anihilată pentru că ”nu se știe dacă înțeparea asigură oprirea transmiterii infecției” și nici dacă ”înțeparea este eficientă contra multiplelor tulpini sau mutații care au apărut” – iar ”pe piață sunt cca 400 de milioane de doze false de ser magic, care era la doi pași de a fi cumpărate de Comisia Europeană”, după cum anunță o mare agenție de presă americană.

”Se pare că “liderii” europeni beau, de mai mult de un an, vin conservat în vase cu plumb și s-au procopsit cu saturnism”, scrie Piperea, punctând „Nero a dat foc Romei tot din saturnism. A dat vina, ulterior, pe creștini, ne-înțepații acelei vremi”.

Piperea constată că, în lipsa unui acord pentru un pașaport european, ”câteva țări care fac bani din turism (Austria, Grecia, Bulgaria, Spania, Ungaria) își vor face propriile pașapoarte, valabile eventual în țările conclavului”.

Asta înseamnă, ”pur și simplu, fracturarea Europei”, atrage atenția profesorul Piperea. ”Acordul Schengen și rule of law, precum și ipocritul MCV sau fantomaticul Parchet European, se duc în bălării”.

”Sunt fan, pe bune, sunt sătul de astfel de ipocrizii!”, mărturisește Piperea. ”Pe de altă parte, mă amuz - cred că trebuie să fii prost sau iresponsabil ca să poți crede că îți poți revigora turismul cu acea fracțiune de europeni care vor fi de acord să se înțepe, restul fiind ținuți legați de glie sau în țarc”.

Dar, cel mai important, avocatul consideră că, dacă se va introduce peste tot ”minunatul pașaport”, atunci ”Europa se va rupe în două și se va înscrie pe panta fatală a extincției ca proiect, căci restricțiile de mișcare și libertate aplicate celor care vor refuza statutul de fachir al seringilor vor crea un fel gheto al populației “altfel”, paria, marginalizați sau excluși din minunata lume nouă a înțepaților, liberi ca pasărea coliviilor”.

”Și, odată cu extincția UE, or să dispară și tehnocrații, birocrații revolving door și vătafii politici”, conchide Piperea, repetând – ”Sunt fan, pe bune!”.
1763
Tagurile:
UE, Europa, Gheorghe Piperea

Загрузка...
Festivalul Mărțișor

Decis: Festivalul „Mărțișor”, fără spectatori în acest an - CNESP impune RESTRICȚII

0
CNESP, întrunită în ședință pe 26 februarie, a decis, în Hotărârea nr. 47, că interzice spectatorilor să asiste la spectacolele în instituțiile teatral-concertistice, adică festivalul „Mărțișor” din acest an nu va avea public.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) din Republica Moldova a decis pe 26 februarie, prin Hotărârea nr. 47, noi restricții COVID-19, constând agravarea rapidă a situaţiei epidemiologice în țară.

Dacă anterior se anunța că în toată țara vor avea loc concerte în Casele și Palatele de Cultură cu un număr limitat de spectatori, atunci noua hotărâre anulează tot, festivitățile dedicate sărbătorii „Mărțișor” se vor desfășura fără spectatori, asta e prevăzut la punctul opt al Hotărârii nr. 47.

„8. Se suspendă desfăşurarea activităţilor teatral-concertistice, cu prezenţa spectatorilor, în incinta instituţiilor teatral-concertistice și a caselor de cultură”.

Măsura este valabilă de pe 1 până pe 15 martie.

„13. Prevederile punctelor 3 – 12, din prezenta Hotărâre sunt obligatorii pentru autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, pentru persoanele fizice şi juridice, indiferent de domeniul de activitate şi forma juridică de organizare, în perioada 1-15 martie 2021 inclusiv, cu excepția punctului 7 care intră în vigoare la 27 februarie 2021”.

Festivalul Mărțișor - cum se va desfășura, în lumina noilor restricții COVID

OCI "Moldova-Concert" a venit, imediat după decizia CNSEP, cu un anunț pe pagina de Facebook, în care menționează că acele concerte planificate a avea loc la Palatul Național vor fi transmise la TV.

„Dragi prieteni, cu părere de rău, vă anunțăm că va fi imposibil să ne revedem la Palatul Național, la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”. Conform deciziei CNESP, evenimentele se vor desfășura fără prezența publicului. Fiți alături de noi, urmărind concertele de acasă - în direct la „Moldova 1” și pe pagina de Facebook „OCI Moldova-Concert”.

Instituția mai face precizări și referitor la returnarea biletelor.

„Biletele procurate pot fi returnate la Casele Palatului Național. Tel: 022213544. Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați pe pagina de Facebook”.
0
Tagurile:
coronavirus, Restricții, Mărțișor, Concerte
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...