Radu Tudor

Radu Tudor, cea mai mare gogomănie după incidentele din SUA!

2379
(reînnoit 12:46 07.01.2021)
Cunoscutul jurnalist și propagandist NATO a avut o reacție ”incendiară” în care face aprecieri demne de o antologie a gogomăniilor de presă

BUCUREȘTI, 7 ian – Sputnik. Dacă nu știați cine se află în spatele incidentelor din SUA, ei bine… aflați de la Radu Tudor! Iar odată ce i-am scris numele, nici nu mai e nevoie să precizez că e vorba de Rusia!...

Dar cum ajunge propagandistul NATO la Rusia? Printr-o logică demnă de antologia gogomăniilor de presă.

Reacția scrisă poartă titlul ”MINERIADA DE LA #WASHINGTON” și începe cu definirea clară a episodului: ”O pagină sinistră din evoluția politică a #SUA”.

”Așa ziși suporteri ai lui Donald #Trump acționează exact ca minerii din Iunie 1990. Iau cu atac instituțiile democratice la instigarea unui președinte devertebrat. Tensiunea crește la #Washington, iar sinistrul #Trump e gata sa incendieze #America doar pentru iluzoria sa rămânere la Casa Alba”, scrie Radu Tudor.

Cunoscutul propagandist spune că ”așa se poate distruge o țară, din cauza unui singur individ bolnav de putere, paranoic și gata să ardă tot în jurul sau - la fel ca dictatorii pe care i-am văzut pana acum”.

Nu știu pe care ”dictatori” i-a văzut el până acum dând foc țării lor – dar sigur am văzut multe ”democratizări” și ”revoluții” susținute de SUA dând foc propriilor țări. Lista e lungă: SUA, orientul musulman, nordul Africii…

Proteste la Washington, SUA
© REUTERS / THOMAS P. COSTELLO/USA TODAY

Dar Radu Tudor nu se limitează doar la Est, ci împinge fenomenul ”America” mai la vest – și mai în timp: ”America e leagănul democrației occidentale, o ancoră puternică alături de alți aliați europeni, garanți ai libertății noastre”.

Cum adică ” leagănul democrației occidentale”? Las la o parte acuzațiile de ”rasism” aduse SUA se cei din BLM, susținătorii lui Biden, dar să nu uităm că SUA au fost ultimele care au abolit sclavia, ultimele care au condamnat segregarea rasială (în afara Africii de Sud) și ultimii care au jefuit și exterminat, programatic populația băștinașă! Ca ă nu zic că nu avea cum un stat nou să fie leagăn al unor state cu trecut antic…

Dar, ce nu face Radu Tudor pentru proslăvirea Americii? Uite, chiar spune că tot răul incidentelor vine… din afară!

Citiți cu atenție episodul epocal:

”Teamă îmi e însă că operațiunea e bine orchestrată de Estul care l-a creat pe Trump. Și care a aplicat același pattern în Decembrie 1989, Martie 1990, Iunie 1990 și Septembrie 1991 și in #Romania. La făcut rău, ăștia din Est sunt al dracului de buni. După ce le-au atacat toate sistemele informatice, intelligence-ul #Rusiei destabilizează din interior SUA prin acțiunile celui ce se dovedește cel mai puternic și influent agent al lor: sinistrul Donald J. Trump”.

Așa ceva!... Fără comentarii! Cum să comentezi o asemenea gogomănie?! E doar de pus la insectar, alături de alte producții ale lui Radu Tudor.

De comentat au făcut-o, siderați și/sau oripilați, proprii săi cititori, făcându-l praf pentru această aberație uriașă.

Și pentru că tot e moda căutătorilor de ”Fake News”, poate ar fi cazul unei vânători de gogomănii. Cu siguranță, Radu Tudor ar fi precum porcul mistreț al lui Ceaușescu, cel mai măreț dintre trofee!

2379
Tagurile:
Washington, SUA, Radu Tudor
Sorin Roșca Stănescu

Sorin Roșca Stănescu: „Nu cred ne va merge bine cu Joe Biden”

68
Sorin Roșca Stănescu analizează într-un editorial ceea ce el numește ”efectul Biden la București” și ajunge la concluzia că pentru România nu va fi bine o dată cu venirea noului președinte la Casa Albă.

BRUXELLES, 21 ian - Sputnik. Sorin Roșca Stănescu își începe editorialul publicat pe Corectnews criticându-i pe cei care îi ridică osanale lui Joe Biden.

El îi ironizează pe cei care se ostenesc în aceste zile să îi convingă pe români la televiziuni ”despre cât de bine ne va merge cu Joe Biden. Care ar fi un fin cunoscător al României. Ei bine, eu nu cred deloc că lucrurile stau așa”, scrie analistul.

El le amintește cititorilor că prezența lui Joe Biden în România a fost de rău augur.

”Eu îl identific cu cea mai mare umilință pe care au suferit-o cetățenii acestei țări în istoria noastră recentă. Românii au votat pentru demiterea lui Băsescu. Biden este cel care ne-a impus contrariul. Iar noi ne-am executat. Alte soluții la fel de aberante, de nedrepte, de antidemocratice i le-au furnizat rând pe rând principalii colaboratori ai noului președinte din Statele Unite. Să ne amintim de faimoasa Victoria Nuland și de partizanatul ei manifest în favoarea lui Traian Băsescu și în ciuda românilor”, comentează SRS despre efectul venirii unei noi administrații la Casa Albă.

Analistul arată că Victoria Nuland va deține o poziție și mai importantă în noua administrație de unde va putea exercita o influență ”și mai nefastă” asupra României. În aceeași ordine de idei, el îl amintește și pe unul dintre cei mai apropiați colaboratori și prieteni de familie ai lui Biden, fost ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite la București, Mark Gitenstein.

”Omul care ulterior a pus mâna pe unul dintre cele mai importante asseturi ale României. Fondul Proprietatea. Primit sub formă de peșcheș. De la Traian Băsescu. Care la schimb și-a menținut firmanul”, face SRS recurs la istoria destul de recentă.

Motiv pentru care analistul îi sfătuiește pe așa-zișii specialiștii în politica de la Washington să fie ceva mai puțin slugarnici și mult mai circumspecți. Iar diagnosticul pus de SRS nu lasă loc de interpretări: ”Nu cred că ne va merge bine cu Joe Biden”.

SRS amintește apoi de negocierea cu SUA din perioada lui Nicolae Ceaușescu, arătând diferența majoră dintre felul în care SUA discutau atunci cu România și felul în care o fac în prezent.

În 1978, povestește SRS, Nicolae Ceaușescu a efectuat o vizită de stat în America la invitația președintelui Jimmy Carter, iar între multe alte lucruri convenite cu acel prilej între Statele Unite și România, care era apreciată de experții în politică internațională drept a cincea putere diplomatică a lumii, a fost și un acord scris vizând uriașele zăcăminte de gaze naturale aflate pe platforma continentală a Mării Negre.

”În esență,  Statele Unite au decis, după o lungă și dificilă negociere cu Nicolae Ceaușescu, să-și asume integral toate cheltuielile privind explorarea și exploatarea zăcămintelor, urmând ca România să primească 50% din cantitatea extrasă. Sau din profit. Pentru că urma să fie înființată la momentul potrivit o societatea mixtă. Astăzi partenerul nostru strategic nu dă deloc semne că și-ar mai aminti înțelegerea asumată față de București. Dar culmea e că nici noi nu vrem să ne mai amintim. De aceea spuneam că, până la urmă, ne împingem singur la vale de pe scări”, arată SRS cât de păguboase sunt negocierile cu SUA din prezent.

Și despre prestația lui Joe Biden cu ocazia ceremoniei de învestitură, SS are o părere defavorabilă. El arată că într-un Washington aflat în stare de asediu, în fața Capitoliului, oamenii au fost înlocuiți cu steaguri și că a fost cel mai slab discurs rostit vreodată la investire de către un președinte american.

El a sesizat și situația incredibilă în care, după ce a câștigat niște alegeri, despre care a afirmat inițial că sunt fraudate, cum de altfel a afirmat și Donald Trump, după ce America a fost ruptă practic în două, pentru că jumătate dintre state l-au preferat pe Biden, iar cealaltă jumătate pe Trump, iată că președinția și ambele Camere ale Parlamentului au încăput pe mâna unui singur partid, Partidul Democrat. Așadar, observă SRS, republicanii nu mai au aproape nicio pârghie pentru a menține cumva echilibrul democratic în Statele Unite.

Dar SRS amintește cu tristețe că România nu a făcut mare scofală nici sub administrația Trump, deși ar fi putut pentru că Trump a încurajat ca nimeni altul existența statelor națiune.

”Este singurul președinte american care s-a luat în piept cu marile corporații, promovând supremația statului și care s-a luptat din greu cu eminența cenușie a acestora, cu George Soros, promotorul în întreaga lume al neomarxismului și globalismului. Furat sau nu în plan electoral, Trump a fost totuși învins”, își continuă el editorialul.

În final, SRS ironizează relația SUA cu România întrebându-se dacă nu care cumva e posibil ca, într-o bună zi, America să se reconcilieze și cu partenerul ei strategic care este România.

”Să nu mai fim pentru Washington un os de ros. Și cu atât mai puțin pentru clanul Biden”, este dorința exprimată a analistului, care lasă însă în urmă tristețea și realismul unei priviri lucide asupra relațiilor cu ”partenerul strategic”.

68
Tagurile:
Joe Biden, Sorin Roșca Stănescu
Tematic
Prima contradicție la vârful PSD, între Stănescu și Dâncu: ”Trebuie moarte pentru voturi?”
Prof. Pieleanu dezvăluie adevăratul scop al moțiunii și interesul lui Ciolacu și Stănescu
Sorin Roșca Stănescu: ”Ce va face PSD? Îi va oferi fără rezerve dictatura lui Iohannis?”

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

Un expert a dezvăluit diferența "inovatoare" a "Sputnikului V" față de alte vaccinuri

205
Vaccinul "Sputnik V" a fost creat pe baza vectorilor adenovirali, în care este încorporată proteina spike a virusului SARS-CoV-2.

Vaccinul rusesc împotriva coronavirusului "Sputnik V" demonstrează rezultate mai bune decât preparatele cu un singur vector, a declarat Carlos Sala, expert al consiliului internațional de experți științifici care analizează preparatul rus.

"Am fost mereu interesați de strategia utilizării diferiților vectori de adenovirus datorită ipotezei unei eficiențe mai mari (a acestei metode –  ed.). Și acest lucru a fost demonstrat deoarece, în comparație cu vaccinurile de pe aceeași platformă, rezultatele se dovedesc a fi mai bune", îl citează RIA Novosti.

Expertul a numit acest lucru un rezultat inovator.

Vaccinul "Sputnik V" a fost creat pe baza vectorilor adenovirali, în care este încorporată proteina spike a virusului SARS-CoV-2. În același timp, adenovirusurile în sine sunt private de capacitatea de replicare – sunt un sistem de livrare a materialului genetic (antigen) către celulele corpului uman.

Vaccinurile rusești împotriva COVID-19

În luna august, Ministerul Sănătății al Federației Ruse a înregistrat primul vaccin din lume pentru prevenirea COVID-19, dezvoltat de Centrul Gamalei și produs împreună cu Fondul de investiții directe din Rusia. I s-a dat numele de "Sputnik V". Preparatul implică introducerea a două componente la un interval de trei săptămâni.

Al doilea vaccin rusesc împotriva coronavirusului este "EpiVacCorona" –  un preparat al centrului "Vector" din Novosibirsk.

În plus, un vaccin "viu" de la Centrul Ciumakov pentru Cercetare și Dezvoltare a Preparatelor Imunobiologice se află în stadiul de studiu clinic. Ministerul Sănătății al Federației Ruse a primit deja documentele pentru înregistrarea sa.

Anterior, radio Sputnik a raportat că, în Ungaria, autoritatea de reglementare a recomandat aprobarea vaccinului "Sputnik V".

205
Tagurile:
Vaccinuri, virus, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V

Загрузка...

Cum arată de sus clădirea distrusă de explozie la Madrid

0
Imaginile filmate de sus cu un elicopter prezintă amploarea dezastruluiu lăsat în urmă de explozia produsă miercuri la Madrid.

Pagubele produse miercuri în timpul exploziei de gaz produse la Madrid se văd cel mai bine filmate de sus. Într-un video realizat de poliția locală la înălțime, dintr-un elicopter, este prezentată clădirea distrusă. Potrivit unor surse guvernamentale regionale, cel puțin trei persoane și-au pierdut viața în urma exploziei, iar lucrător care inspecta cazanul clădirii este dat dispărut.

Alte opt persoane au fost rănite în incident. Clădirea distrusă este amplasată lângă o casă de bătrâni și foarte aproape de o școală, în curtea căreia a căzut moloz.

 

0
Tagurile:
Clădire, explozie, Madrid
Tematic
Explozia din Madrid: noi detalii, morți și răniți
Explozie puternică la Madrid - VIDEO
Explozie puternică la Madrid

Загрузка...