Vaccinul anti-COVID-19 în fața logoului Pfizer

NUCLEARA: Legătură între rachetele Patriot și vaccinul Pfizer

1042
Între producătorul vaccinului anti-COVID, Pfizer, și producătorul rachetelor Patriot, care împovărează bugetul României, există o legătură clară

BUCUREȘTI, 5 ian – Sputnik. Coincidență? O informație a apărut pe Internet, scoțând în evidență un aspect interesant: puternicul grup american Raytheon, producătorul (printre altele) al rachetelor ”Patriot” și compania Pfizer, care produce vaccinul folosit în România au acționari mari comuni!

Este vorba de trei fonduri mari de investiții: SSgA Funds Management. Inc., The Vanguard Group, Inc. și BlackRock Fund Advisors.

Numiți în mediile financiare ”The Giant Three”, sunt principalele fonduri de investiții din SUA – având împreună active de circa 2.8 trilioane de dolari.

Sigur, faptul că dețin acțiuni la cele două companii, Pfizer și Raytheon, nu este ceva nefiresc – fondurile cumpără acțiuni la Bursă la firmele bine cotate, iar cele două sunt din această categorie.

Problema este în ce proporție cele două companii aparțin ”celor trei giganți”.

Conform CNN, cei trei dețin la Raytheon aproape 21% din acțiuni, deci un pachet foarte puternic.

Top 10 Owners of Raytheon Technologies Corp
© Screenshot / Cable News Network
Top 10 Owners of Raytheon Technologies Corp

Potrivit aceleiași surse americane, la Pfizer, cei doi mari au circa 18% - deci tot un pachet foarte mare!

Top 10 Owners of Pfizer Inc
© Screenshot / Cable News Network
Top 10 Owners of Pfizer Inc

Interesant, nu? Armamentul și vaccinurile aduc profit acelorași ”băieți deștepți”. Deștepți pe bune, fără îndoială! Iar aceștia au o putere de decizie în cazul ambelor companii – și mai ales interesul ca ele să crească. Să crească mult, nu oricum!

Așa cum menționam, nu trebuie luată această situație ca o ”conspirație”, ca o dovadă a… ceva anume – dar e o coincidență interesantă, care spune multe despre lumea de azi.

Și în nici un caz nu este un motiv pentru a nu avea încredere în specialiștii care au lucrat la vaccin.

În această coincidență e vorba doar de bani și de putere.

1042
Tagurile:
Pfizer, rachete Patriot
Tematic
FDA investighează reacțiile alergice la vaccinul Pfizer
CEO-ul Pfizer refuză să fie vaccinat împotriva Covid-19
Asistentă testată pozitiv pentru Covid după ce a primit vaccinul Pfizer
Medic grec, în terapie intensivă după ce a făcut vaccinul Pfizer
Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România

Zuckerman, pus într-o postură penibilă de un ministru!

741
A plecat cu coada între picioare!... Dezvăluire: ambasadorul Statelor Unite în România a fost pus într-o situație jenantă de un ministru al Guvernului Cîțu, dar l-a tratat cu totală lipsă de considerație

BUCUREȘTI, 15 ian – Sputnik. Obișnuit să vină când vrea el și să dea indicații fostului ministru al Justiției Cătălin Predoiu, ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a fost pus într-o situație jenantă de noul ministru, Stelian Ion.

Conform DC News, miercuri la ora 11, ambasadorul s-a dus în vizită de rămas bun la Ministerul Justiției dar… ministrul Stelian Ion ”nu a fost disponibil, reprezentantul SUA fiind primit doar de șeful său de cabinet”.

”Stelian Ion nu și-a găsit timp să-l primească pe ambasadorul Adrian Zuckerman, pentru ambasadorul Americii nu a fost disponibil decât un oarecare Dima, din cabinetul ministrului”, scrie DC News.

Mai mult, agenția lui Bogdan Chirieac consideră că ”gestul poate fi considerat un afront la adresa aliatului strategic al țării noastre, fiind fără precedent ca unei vizite la acest nivel diplomatic să îi răspundă doar un tânăr funcționar din cabinetul demnitarului”.

”Este probabil ca ministrul Renew Europe să fi gândit gestul ca pe un afront la adresa președintelui Trump, cel care l-a numit pe Adrian Zuckerman”, comentează DC News.

Dacă analizăm site-ul Ministerului Justiției, vedem o altă ciudățenie: este plin de știri și imagini cu Zuckerman și Predoiu – întâlniri, proiecte comune, idei, indicații, angajamente etc. – dar NICI O referire măcar la o întâlnire Zuckerman - Stelian Ion!

Oare să se fi ”topit” proiectele ambasadorului pentru Justiția română? Și la fel să se topească și propunerile referitoare la privatizări, căi ferate, autostrăzi?... Nu ar fi de mirare, pentru că mai toate promisiunile de proiecte și investiții SUA la noi s-au dovedit… gazoase! Mai puțin cele în care România a dat bani din greu!

Cert este că situația în care ministrul Stelian Ion l-a pus pe Zuckerman este penibilă – mai ales că acesta de abia fusese primit și firitisit de Aurescu, dar și decorat de Iohannis!

741
Tagurile:
Florin Cîţu, Adrian Zuckerman

Загрузка...
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, de neoprit: acțiune penală fulminantă!

431
Senatoarea face un demers radical, vrea să afle adevărul în cazul Stanoevici – chiar dacă își pune în cap și familia regretatului actor

BUCUREȘTI, 15 ian – Sputnik. Cea mai mediatizată politiciană a momentului, senatoarea Diana Șoșoacă, nu se lasă convinsă de ceea ce spun medicii sau chiar unii apropiați ai actorului Bogdan Stanoevici, recent decedat.

Diana Șoșoacă a cerut ferm autopsia, dar familia a decis ca trupul regretatului actor să fie incinerat.

”Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean - solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV. https://www.romaniatv.net/bogdan-stanoevici-a-facut-infarct-rasturnare-de-situatie-in-cazul-mortii-actorului_5191268.html

Senatoarea a spus că s-a solicitat incinerarea și ”aceasta ar trebui făcută sâmbătă, la Crematoriul București”,

Prietenă și tovarășă de luptă a regretatului dispărut, Diana Șoșoacă spune că Stanoevici ”a purtat un adevărat război cu toată lumea, pentru că a vrut să facă un bine, a avut un caracter de luptător și a fost trădat mizerabil de toți oamenii cu care a colaborat”.

”Din punct de vedere juridic este moarte suspectă și organele trebuie sa se autosesizeze, dacă familia nu o face, de frica linșajului mediatic la care ar fi supuși”, arată senatoarea, subliniind ”cu ce ar impieta efectuarea unei autopsii, care ar putea folosi și pentru alte persoane cu aceleași probleme, să poată fi salvate?”.

În privința îmbolnăvirii, senatoarea spune că lui Stanoevici îi era teamă să meargă în spital din cauza infecțiilor nosocomiale.

”De asta a întârziat 8 zile (de când a știut că are COVID, n.n.) dar, de ce i-a fost frică , de aia nu a scăpat”, spune senatoarea. ”Bogdan a refuzat să meargă la Balș, pentru că avea niște disensiuni cu domnul Cercel pe tema Covid.”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Potrivit raportului făcut de Medicina Legală, Stanoevici a murit în urma unui infarct, iar senatoarea confirmă că asta apare în acte – ”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”, a spus Diana Șoșoacă.

În privința plângerii și a demersurilor pentru aflarea adevărului, senatoarea a anunțat că va face plângere penală pentru medicii care au scris că a murit de COVID. ”Ar trebui să ne spună GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni”.

„Nu am să accept niciodată acest diagnostic de moarte Covid, în lipsa unei autopsii nu putem să afirmăm că el a murit din cauza Covidului”, a spus Șoșoacă, anunțând clar: ”Mâine depunem plângere penală prin care solicităm anchetarea cazului, având în vedere că sunt suspiciuni de moarte din cu totul altă cauză decât Covid”.

În plus, senatoarea spune că ”Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe”.

”Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosocomiale, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat”, spune senatoarea, conchizând – ”Solicit autopsierea – ne pare rău pentru familie, dar măcar să se facă lumină în acest caz”.

431
Tagurile:
Diana Șoșoacă

Загрузка...
Fructe și legume

Cum influențează fructele și legumele asupra imunității

0
(reînnoit 17:19 15.01.2021)
Legumele și fructele susțin imunitatea: vitaminele, antioxidanții, mineralele și proteinele din alimente asigură, în mod indirect, susținerea imunitară, deoarece oferă organismului “echipamentul” nutriățional potrivit.

Fructe și legume
© Sputnik / Eleonora Lisnic
BUCUREȘTI, 15 ian - Sputnik. Compoziția fructelor și legumelor conține enzima de acid ascorbic, ce distruge vitamina C, care este necesară pentru întărirea sistemului imunitar și este vitală pentru majoritatea reacțiilor din organism. Acest lucru a fost afirmat într-un interviu acordat pentru radio Sputnik de către candidatul în științe medicale, nutriționistul, profesorul asociat al facultății de medicină a Universității de Stat din Sankt Petersburg, Andrei Bobrovsky .

Mai mult decât atât, există o mulțime de acid ascorbic în castraveți și dovlecei, este prezent și în cantități semnificative, de exemplu, în conopidă, struguri, mere. Dar acest lucru nu înseamnă că utilizarea acestor produse poate reprezenta un pericol, a explicat medicul.

Acidul ascorbic a fost acuzat că inactivează vitamina C, dar, potrivit medicului, această acuzație este exagerată.

„De fapt, fructele și legumele cu un conținut ridicat de acid ascorbic au un efect foarte mic asupra distrugerii vitaminei C. Acest lucru se întâmplă, dar, în primul rând, multe metode de gătit distrug această enzimă și, în al doilea rând, în interiorul corpului, efectul acesteia este extrem de slab”, a spus  Bobrovsky în emisie la radio Sputnik.

Omul de știință este sigur că consumul de fructe și legume care conțin acid ascorbic nu poate duce la deficiența vitaminei C.

"La o persoană modernă, o lipsă de vitamina C poate fi găsită destul de rar. De exemplu, la o persoană care nu mănâncă deloc verdeață, legume și fructe. Există puține astfel de persoane, deficiența lor nu va mai fi asociată cu faptul că consumă multe alimente cu continut de acid ascorbic, dar cu faptul că consumă puține produse cu vitamina C ", - a spus Andrei Bobrovsky.

0
Tagurile:
Legume, Fructe
Tematic
Avertizare: pesticide în fructe/legume de import, focarele de pestă porcină, în creştere
Dezvăluire surprinzătoare: sucurile de fructe 100% naturale cresc riscul de cancer
Merele românești se strică, școlarii primesc fructe din Polonia. Până când?

Загрузка...