Liviu Pleșoianu

Pleșoianu: ”Guvernatorul ordonă sclavilor vândă pe nimic”

595
(reînnoit 08:45 05.11.2020)
Liviu Pleșoianu publică un nou text ofensiv, abordând cu curaj de excepție teme de care nu vorbește nimeni în Parlament… așa cum o făcea PSD pe vremea lui Liviu Dragnea

BUCUREȘTI, 5 nov – Sputnik. Plecat la o luptă totală pentru a spune… ceea ce alții se feresc să recunoască, Liviu Pleșoianu îl atacă dur pe un alt personaj care zilele acestea a făcut multe demersuri controversate – ambasadorul SUA, Zuckerman.

”Guvernatorul Zuckerman le ordonă sclavilor lui să vândă pe nimic tot ce a mai rămas al românilor...”, scrie Pleșoianu, care spune că există o singură apărare: ”Dacă nu vrem să ajungem să ne vindem și SUFLETUL ROMÂNESC, e VITAL ca în viitorul Parlament să existe o forță puternică NAȚIONALĂ!”.

Care ar putea fi asta? Evident, un grup de parlamentari care au demonstrat și în trecut că pot ține sus steagul!

Eu fac tot ce ține de mine, scrie Pleșoianu, arătând că a plecat din ”Noul PSD” doar atunci când ”a devenit 100% clar că partidul e 100% ACAPARAT!”.

 ”"Noul PSD", globalist și progresist, va vota cu zeci de mâini inclusiv noua Lege Offshore, cea prin care se urmărește ca românii să nu se mai aleagă cu NIMIC din resursele de la Marea Neagră!”, atrage atenția Pleșoianu, amintind de bătălia dusă de PSD pe vremea lui Liviu Dragnea.

De aceea, Pleșoianu și Șerban Nicolae încearcă să coaguleze ”SUFLETUL ROMÂNESC în jurul PER”. Desigur, pare cam ciudată alăturarea dar Pleșoianu spune că ”e cam ultima sPERanță de a ne recuPERa țara!”.

„Este motivul pentru care candidez în tandem cu Șerban Nicolae, eu la Camera Deputaților, el la Senat”, scrie deputatul, care pare puțin îndoit – ”Vom vedea câți români vor conștientiza marea cumpănă a României...”.

Chiar și deviza sa e puțin schimbată: ”Fie să (mai) FIM...”.

Reamintim că în ultimul sondaj Avangarde, PER este cotat cu 2%, dar conforma altor surse, gruparea prin care candidează demisionarii din PSD ar trece de 3%.

595
Tagurile:
România, guvernator, Liviu Pleșoianu
Tematic
Zuckerman, nouă intervenție uluitoare… pentru Cîțu!
Zuckerman, tupeu unic în istorie! Umilire totală a românilor
Oana Lovin și Dan Chitic, replică excepțională lui Zuckerman
NUCLEARA: Zuckerman, interes ascuns cu companiile municipale
NUCLEARA: Zuckerman, infectat cu Covid de un ministru?!...
Sorina Matei

Sorina Matei: ”Dacă vaccinez? Răspunsul tinde spre NU”

96
O atitudine onestă, bazată nu pe idei preconcepute – și pe argumente! Sorina Matei expune aspecte controversate despre companiilor care produc vaccinul ce se va folosi în România

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă de investigații abordează cea mai discutată temă a momentului prin prisma deciziei în situația cea mai apropiată: a propriei sale persoane!

”Am fost întrebată dacă mă vaccinez. Răspunsul tinde spre nu”, spune deschis Sorina Matei, argumentând – ”Cum am urmărit PR-ul pentru proști al companiilor de la început de an, cum își rulează ei coco pe burse și își umflă buzunarele, vă spun că multe dintre companiile astea de rahat n-au făcut un vaccin NICIODATĂ”.

Într-adevăr, cele două mari companii americane, favorite în cursa livrării vaccinului în România, nu au mai produs vaccinuri – iar una dintre ele este chiar considerată un fel de debutantă.

”Moderna a sărit și etapele for coco. Verificați”, scrie Sorina Matei.

Jurnalista de investigații declară că ”din lista OMS am încredere doar în cei care au probat pe Sars, Mers, Zika etc. Adică ASIA”. Iar ”deocamdată ăștia grei, care au probat în trecut de mai multe ori, pe chestii grele, tac”.

Dar, concluzia și decizia Sorinei Matei se mai bazează pe un argument: ”Un vaccin eficient și pe bune nu se face într-un an”. Deci, conchide jurnalista – ”prefer deocamdată să mă protejez”.

96
Tagurile:
Sorina Matei

Загрузка...
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

333
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
333
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți

Cristache, despre un dascăl: ”I-a fost schimbată încadrarea”

0
Liderul Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat ce poate face un elev care este agresat în mediul online de către profesor, în timpul orelor de curs și ce urmări pot exista.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat cum poate face un elev dovada că a fost agresat verbal de un cadru didactic în timpul cursurilor online, în condițiile în care nu poate înregistra ora.

Liderul FNAP spune că acesta este și motivul pentru care profesorii se opun înregistrării orelor și că singurul lucru de care te poți folosi este sistemul audierii martorilor.

Însă, nu este voie ca un minor să fie audiat în absența părintelui său.

”De aceea, măcar la nivelul unității de învățământ, aceste lecții trebuiau, cu ajutorul platformei pe care se predau, înregistrate pentru o perioadă scurtă de timp. După o perioadă de 48-72 de ore, dacă nu sunt sesizări, atunci ele să fie șterse automat”, spune Iulian Cristache.

Ilinca Rădoi, elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă ”Nicolae Tonitza” din București a vorbit, în cadrul unei conferințe, despre un asemenea exemplu de profesor.

Eleva a precizat că, la liceu, este o profesoară care, încă de la primele ore, nu a fost agreată de elevi. Și aceasta pentru că dascălul era destul de agresiv și în mod direct, și în mod indirect.

De asemenea, eu, în calitate de corespondent al Agenției de Presă Sputnik am primit o sesizare cu privire la un profesor de limba română de la Colegiul ”Emil Racoviță” din București care ar fi avut un comportament total neprofesional cu elevii în timpul orelor online. Mai exact, vorbim despre o reacție total nepotrivită față de un elev care nu înțelesese ceva pe grupul de Whatsapp și, prin urmare, a pus trei semne de întrebare.

Ce este de făcut în asemenea situații?

Iulian Cristache precizează că lucrurile s-ar rezolva foarte ușor dacă părinții ar sesiza conducerea unității de învățământ și dacă ”directorul și-ar face datoria”.

Chiar dacă lecția nu este înregistrată, părintele poate merge la directorul școlii, la sesizarea copilului și conducerea unității de învățământ poate intra pe platforma pe care profesorul își susține orele și poate asista.

”Pentru fapte grave, te poți folosi de înregistrare. Și nici o instanță nu te poate scoate vinovat de așa ceva. Adică pentru a-ți demonstra nevinovăția, eu cred că nici un judecător nu va da o soluție nefavorabilă unui elev care înregistrează un abuz din partea unui profesor. Și este valabilă și reciproca”, a precizat liderul FNAP.

Din păcate, situații de genul celor prezentate mai sus nu sunt singulare, Cristache precizând că a primit numeroase sesizări în acest sens.

Cel mai bine este ca, atunci când apar asemenea probleme, să sesizeze toți părinții, pentru ca, astfel, dascălul să nu mai facă abuzuri.

În acest sens, liderul FNAP spune că a avut o sesizare de la o școală din București despre o profesoară care era și dirigintă.

”I-a fost schimbată încadrarea. Rostul părinților nu este să schimbe încadrarea unui profesor. Este atributul directorului, dar în momentul în care este vorba despre o bătaie de joc, atunci părinții trebuie să acționeze”, a subliniat Iulian Cristache.
0
Tagurile:
dascăl, Iulian Cristache

Загрузка...