Dan Chitic

Prin ce a trecut ieri Dan Chitic: ”Îmi putere sper!”

256
O întâmplare care l-a uimit pe cunoscutul avocat – și care l-a făcut să mărturisească: ” Îi mulțumesc lui Dumnezeu că în România mai avem astfel de Oameni!”

BUCUREȘTI, 5 nov – Sputnik. Reputatul avocat și lider al mișcării suveraniste din România, Dan Chitic, a povestit o întâmplare prin care a trecut ieri – și care i-a redat speranța – sau, cum spune chiar el – ”mi-a fost dat să trăiesc o întâmplare care îmi da încă puterea să sper”.

Totul a plecat de la un fapt banal. Rulând pe autostrada A3, computerul mașinii i-a dat un semnal de roata spartă sau dezumflată. ”M-am oprit, m-am uitat... nimic grav. Alarma (aproape) falsă”.

Dar… „la coborâre mi-a căzut portmoneul - abia la tribunal am realizat lipsa lui”.

Și, mărturisește avocatul, nu cei 550 lei și 50€ care erau în portofel ”îi rupeau inima”, dar ”refacerea tuturor actelor, cozile, stresul mă înspăimântau deja”.

Și acum vine surpriza: ”2 ore mai târziu primesc un telefon”.

“Sunt Florin Stelu Dinu, sunt sofer de tir și am găsit portmoneul Dvs ...”, aude la telefon. ”Am rămas fără cuvinte”, mărturisește Chitic.

Puțin mai târziu, respectivul șofer de tir i-a adus avocatului portofelul.

”Acum, când va scriu toate astea am intrat deja in posesia portmoneului. Cu acte! Și toți banii!!!”, scrie Chitic, arătând că “Găsitorul” nu a acceptat nicio recompensa. ”Nimic! Doar un mulțumesc!”

Firesc, Dan Chitic scrie: ”Sunt absolut impresionat! Îi mulțumesc și pe aceasta cale domnului Florin Stelu Dinu și îi rămân profund recunoscător... pentru că este și este cum este!”.

”Și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că în România mai avem astfel de Oameni!”, scrie Dan Chitic, încheind cu un optimist ”haștag”:  ”Pot să Sper!”

Să mai consemnăm doar că postarea a avut un număr record de vizualizări și comentarii – toate favorabile – ceea ce face cinste atât protagoniștilor, cât și românilor.

256
Tagurile:
Dan Chitic
Sorina Matei

Sorina Matei: ”Dacă vaccinez? Răspunsul tinde spre NU”

52
O atitudine onestă, bazată nu pe idei preconcepute – și pe argumente! Sorina Matei expune aspecte controversate despre companiilor care produc vaccinul ce se va folosi în România

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă de investigații abordează cea mai discutată temă a momentului prin prisma deciziei în situația cea mai apropiată: a propriei sale persoane!

”Am fost întrebată dacă mă vaccinez. Răspunsul tinde spre nu”, spune deschis Sorina Matei, argumentând – ”Cum am urmărit PR-ul pentru proști al companiilor de la început de an, cum își rulează ei coco pe burse și își umflă buzunarele, vă spun că multe dintre companiile astea de rahat n-au făcut un vaccin NICIODATĂ”.

Într-adevăr, cele două mari companii americane, favorite în cursa livrării vaccinului în România, nu au mai produs vaccinuri – iar una dintre ele este chiar considerată un fel de debutantă.

”Moderna a sărit și etapele for coco. Verificați”, scrie Sorina Matei.

Jurnalista de investigații declară că ”din lista OMS am încredere doar în cei care au probat pe Sars, Mers, Zika etc. Adică ASIA”. Iar ”deocamdată ăștia grei, care au probat în trecut de mai multe ori, pe chestii grele, tac”.

Dar, concluzia și decizia Sorinei Matei se mai bazează pe un argument: ”Un vaccin eficient și pe bune nu se face într-un an”. Deci, conchide jurnalista – ”prefer deocamdată să mă protejez”.

52
Tagurile:
Sorina Matei

Загрузка...
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

235
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
235
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...

VIDEO - Muncă de durată: Geniștii ruși în Nagorno-Karabah

0
Inginerii militari ruși și geniștii au plecat în Nagorno-Karabah pentru a se alătura trupelor de menținere a păcii din regiune și pentru a ajuta localnicii să revină la o viață normală.

În republica nerecunoscută Nagorno-Karabah au fost expediați ingineri militari și geniști militari. Specialiștii din Rusia vor examina terenul pentru a identifica dispozitive explozibile în zonele unde au avut loc acțiuni militare și se vor ocupa de așa-numita deminare umanitară, care se efectuează la solicitarea administrației republicii Nagorno-Karabah. Adică, geniștii vor interveni inclusiv pe terenurile private.

De ce Occidentul este nemulțumit de reglementarea din Nagorno-Karabah>>>

Potrivit inginerilor militari, deminarea primară poate dura câteva luni, însă pentru a curăța în totalitate regiunea de mine și bombe nedetonate vir fi necesari câțiva ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Karabah
Тема:
Conflictul azero-armean în Karabah

Загрузка...