Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, denunțat a primit ”o vilă drept șpagă”

2223
Opulentul malagambist din Parlamentul European ar fi puternic implicat în susținerile unor candidați la sectoarele Capitalei

BUCUREȘTI, 30 iul – Sputnik. Un nou scandal este declanșat de unul dintre cei mai cunoscuți și controversați politicieni, Cristian Rizea, fugit din România după o condamnare. Cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob preia informația pe site-ul său, ”Inpolitics”, titrând: ”Lista lui Rizea – Rareș Bogdan, acuzat că a primit o vilă drept șpagă”.

Astfel, aflăm că fostul deputat Rizea scrie că opulentul malagambist din Parlamentul European este puternic implicat în susținerile unor candidați la sectoarele Capitalei. ”După cum lesne se poate observa , la sectorul 2 Dan Cristian Popescu este vehement contestat în ciuda ,,susținerii” celor 2 lideri PNL, Ludovic Orban și Rareș Bogdan!”.

”Dacă la Ludovic Orban e de înțeles aceasta ,,susținere ” așa cum am precizat deja în Volumul I din ,,Spovedania Lui Rizea ”, spăgile primite via Mișu Popescu (fratele lui Dan Cristian Popescu) pe vremea când acesta era consilierul personal al lui Lucovid la Ministerul Transporturilor, la Rareș Bogdan opinia publica nu prea înțelege care sunt resorturile de a-l susține pe actualul viceprimar de la sectorul 2”, scrie Rizea pe blogul său

Fostul deputat face o dezvăluire șoc: secretul acestei ,,susțineri ” ar veni chiar de peste Atlantic, ”mai precis de la Miami, unde Mișu Popescu e rezident de câțiva ani de zile”.

Acolo, scrie Rizea, ”mai precis pe pontonul unei vile de lux din Hallandale Beach, din cartierul milionarilor Diplomat, s-a pus la cale aceasta susținere din partea lui Rareș Bogdan, înțelegere făcută de Mișu Popescu, alias Mișu Pricopsitu, și familia Narcisa (fosta Mirică) și Bogdan Georgescu, proprietarii acelei vile somptuoase achiziționată cu banii furați de Bogdan Georgescu pe vremea când acesta era director la RAPPS!”.

Ce legătură este între aceste aspecte grave denunțate de Rizea și Rareș Bogdan? Cristi Rizea pare a fi un izvor interminabil de dezvăluiri! ”Ce nu știți voi este că acum 2 ani Răreșică – ruj roz a intrat în posesia unei vile în Pipera oferită de soții Narcisa și Bogdan Georgescu fără a achita de fapt nici un ban!”.

”Nu ne spui Răreșică ce servicii ai oferit ca să primești un cadou (șpagă) de 500.000 euro?”, întreabă Rizea, continuând tăios – ”Sau poate vrei să ne arăți ordinul de plată prin care ai plătit acea vilă, în cazul în care el există bineînțeles!”.

Cristi Rizea mai adaugă un aspect – ”Declarația ta de avere nu confirmă sub nici o formă faptul că ai fi avut în acel moment suma respectivă necesara achiziționării acelei vile. Ce zici Răreșică, te-am bunghit?”.

Nu putem confirma că ”l-a bunghit”, mai ales că Bogdan Tiberiu Iacob prezintă și varianta ”oficială” - în 2018, ”Rareș Bogdan și soția sa au achiziționat o casă de 321 mp amprenta la sol în Voluntari (Ilfov) şi un teren de 2.349 mp tot acolo”.

”Pentru această achiziţie, soţia ar fi contractat un credit în valoare de 276.042 euro cu scadenţă peste doar 10 ani”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob, care precizează că ”Informații despre această tranzacție suspectă au apărut anul trecut și pe blogul Sorinei Matei”.  

În fulminanta investigație a Sorinei Matei, Rareș Bogdan bâlbâie o explicație bizară, în care sumele de bani se învârt amețitor… și neclar.

“500.000 a costat casa! 200.000 bani şi 300.000….200.000 de euro cash. Da, da, da! 50.000 de la socru’meu şi 150.000 de euro au fost banii mei”, spune Rareș Bogdan.

Vom reveni, pentru că și subiectul ”Elena Udrea și prietenii”… revine în actualitate!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2223
Tagurile:
Denunţ, șpagă, vilă, Rareș Bogdan
Tematic
Rareș Bogdan a comis-o! S-a luat de omul lui Iohannis și va fi judecat de PNL!
Insultele lui Rareș Bogdan au declanșat un val de reacții violente și extremiste (Exemple)
Britanicii i-au dat lui Rareș Bogdan titlul ”Idiotul săptămânii” – care este motivația
Un celebru politician anulează lăudăroșenia lui Rareș Bogdan și Dan Nica despre Schengen
Mircea Badea

Mircea Badea, mesaj dur pentru USR și Băsescu: ”Lozincile voastre inepte și mincinoase!”

35
Băsescu, cel care azi li se pare tinerilor USR că umblă beat pe la televiziuni, a creat lumea din care USR se inspiră cu toate lozincile lor de azi

BUCUREȘTI, 12 aug – Sputnik. Cunoscutul realizator TV a avut o reacție dură după ce membri ai tineretului USR l-au luat la mișto pe Traian Băsescu, care părea a fi apărut beat la o emisiune.

Mircea Badea le-a atras atenția că degeaba râd ei de Băsescu – pentru că, de fapt, este cel care le-a creat „panteonul”, în frunte cu ”zeița” Kovesi.

”Poate pentru că sunt de la tineret și mai sunt și de la USR, nu au aflat exact cine este Traian Băsescu”, explică ironic Mircea Badea. ”Dragi, vorba vine dragi, membri de la organizația de tineret de la USR, Traian Băsescu este tăticul profesional al ăleia pe care o divinizați voi și anume Laura Codruța Kovesi”.

Cine este Kovesi? ”Este aia de credeți voi că s-a luptat cu corupții, cu penalii, toate lozinciile voastre inepte și mincinoase…”, le transmite teleastul. 

Altfel spus, el, Băsescu, care azi li se pare tinerilor USR că umblă beat pe la televiziuni, a creat lumea din care USR se inspiră cu toate lozincile lor de azi.

”Asta trebuie să știți: că ăsta de care faceți voi mișto și întrebați câte degete vede, a făcut-o pe Kovesi... Kovesi. El a inventat-o pe Kovesi. El a promovat-o. El a susținut-o”, scrie Mircea Badea, subliniind ironic – ”Poate vine ca o dezvăluire pentru organizația de tineret USR”.

Pe de altă parte, Mircea Badea aduce aminte de situația când Băsescu și Kovesi erau la putere: ”Pe vremea cu Kovesi întreba cineva câte degete vede?”.

”Nu prea îl întreba nimeni nimic pe Băsescu”, a răspuns Mircea Badea, subliniind conclusiv – ”Da, e tăticul celei pe care o divinizați voi”.
USR Tineret
USR Tineret

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

35
Tagurile:
Băsescu, USR, Mircea Badea

Загрузка...
O femeie ține o fotografie cu Liviu Dragnea

Celebru internaut, text excepțional despre furturi masive ale PNL, Dragnea, SUA… și sclavi

129
”Dacă Dragnea ar fi furat de-a lungul carierei sale 1% din cât au furat ăștia în câteva luni, intra în  istorie drept „coruptul mileniului” - când însă stăpânul american îți spoliază miliardele contra fierului vechi se numește asigurarea securității”

BUCUREȘTI, 12 dec - Sputnik. Celebru printre internauți pentru excelentele sale postări, economistul Dan Diaconu scrie unul dintre cel mai dure pamflete pe care l-am citit în ultimii ani – și face mai multe remarci de o duritate extremă după apariția Raportului Curții de Conturi privind achizițiile din pandemie:

”Citesc Raportul și, din când în când, îmi dau câte-o palmă - e modul clasic de a mă asigura că nu dorm și că ceea ce citesc e real”, scrie Diaconu. ”Nu l-ați citit? Citiți-l și veți face la fel ca mine!”

Dan Diaconu exclamă: ”E incredibil cum, în plină stare de urgență, holera galbenă n-a făcut decât  să redefinească repetiția lui Lenin (”Învățați, învățați, învățați!”, n.n.) sub îndemnul: „Furați, furați, furați!”.

Pentru că, observă economistul, ”fix asta au făcut: au furat ca cei mai rudimentari borfași, asemenea milogului scăpat în magazia cu bucate”.

”Au furat porcește, ziua-n amiaza mare, fără să se ferească de nimeni și de nimic”, explică economistul, punând problema și în alt fel – ”De altfel, de ce s-ar feri? Porcuratura e cu ei, intrată în scenariul „Mircea, fă-te că lucrezi”. Serviciurile sunt cu ei, sau, mai bine spus, fură cu ei cot la cot”.

Tactica liberalilor și a celor din umbră este – ”Se mulțumesc că ne revărsăm minutul de ură pe precarii mentali puși în față, în timp ce ei, în spate, se burdușesc de bani”.

”Dacă Dragnea ar fi furat de-a lungul carierei sale 1% din cât au furat ăștia în câteva luni, ar fi intrat în  istorie drept „coruptul mileniului””, consideră Diaconu. ”În cazul ăstora ce se-ntâmplă? Vă spun tot eu: nimic! Șobolanii se-acoperă unii pe alții, în timp ce masa ineptă se uită idiotic în televizoare la „Poartă masca!””.

Revoltat de situație, Dan Diaconu exclamă: ”Poartă masca, prostule! Masca aia îi aduce unui Gigel un profit de cel puțin 400%. Și ție, boule, o nouă taxă!”.

”Poartă masca, idiotule, poart-o peste tot! Și simte-te sclav, că doar asta ești. Poartă mască, fraiere! Și lasă capul jos, nu te mai uita deasupra frunții tale unde se joacă banii tăi la ruletă! Intră-n rând, slugă! Poartă mască și, pentru siguranța ta, trage-o și peste ochi! Și nu te uita, că noi, șmecherii, trebuie să furăm în liniște”, scrie Dan Diaconu.

În privința termenului ”Furat - ce cuvânt urât!”, Dan Diaconu are o ironie tăioasă: ”Furat e când Dragnea nu-l lasă pe stăpânul neamț să-ți dea credit ca să faci spitale amărâte la prețul cu care nababii din Golf au construit orașe desprinse din filmele SF”.

”Furat e când un amărât nemâncat de trei zile se repede într-un codru de pâine și pentru asta trebuie să facă zece ani de pușcărie - când însă stăpânul american îți spoliază miliardele de dolari contra fierului vechi nefuncțional din SUA se numește asigurarea securității”, scrie Dan Diaconu, completând ”Când „ăia din partenereat” te obligă să închizi tot ca să distrugi micile afaceri locale nu-i hoție, ci grija pentru sănătatea populației”.

Dan Diaconu amintește că Torționarii care decimau anticomuniștii prin pușcăriile anilor 50 ”li se adresau acestora cu apelativul „banditule””. Ori consideră Diaconu, acum ”e cazul să se revină, altfel toată pu**imea asta nu înțelege că bandită e ea, nu ăia care-și trag banul de-aici!”. ”Doar nu poți acuza un preacinstit tăietor de păduri că ar fi necinstit”, scrie ironic Diaconu.  ”Bandiți sunteți voi, băi bandiților! Hai, marș la muncă! La muncă sau la pușcărie că vă meritați soarta! Și să nu mai spuneți vreodată că Plăvanul sau PNL-ul fură! Nu, bă, milogilor, bandiți sunteți voi! Ei d-aia fură: ca să scape banul de ticăloșia voastră. N-ați șters-o încă la muncă?”.

Așa cum menționam la început, unul dintre cele mai dure pamflete scrise în ultima vreme, o revoltă față de ceea ce se petrece – și evident, totul văzut prin filtrul subiectiv al temperamentalului internaut.

De aceea, reproducem excelentul text, ca o opinie strict a autorului – și un exemplu reprezentativ pentru un mod de gândire existent în spațiul online (românesc și nu numai).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

129
Tagurile:
Dan Diaconu, Liviu Dragnea, PNL, Furturi

Загрузка...