Donald Trump

SUA cutremură lumea, are cel mai mare scandal din istorie! ”Sunt gunoaie umane, e trădare”

19299
(reînnoit 07:23 08.05.2020)
Donald Trump: ”A fost urmărit de Administraţia Obama şi a fost vizat cu scopul de a fi doborât preşedintele. Sper că mulţi vor plăti din greu, pentru că sunt gunoaie umane… asta e trădare”

BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Știrea nopții este că Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a renunţat la acuzații și la inculparea  generalului Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate naţională al preşedintelui Donald Trump. (document)

Cu această ocazie se dovedește – cel puțin pentru opinia publică – falsul campaniei împotriva lui Trump privind implicarea rusă în alegerea sa. Dar nu asta este partea cea mai importantă.

Deep State-ul american este dat în vileag – în sensul că a reieșit cum Michael Flynn a fost supus unor presiuni de către oameni ai serviciilor americane (FBI) pentru a da un răspuns prin care să recunoască o legătură cu un ambasador rus.

În urma cestor presiuni, în decembrie 2017, generalul Flynn a pledat ”vinovat” de declarații false în fața agenților FBI, ulterior dându-și demisia din aparatul președintelui.

Acțiunea FBI de compromitere a consilierului lui Trump

Acum, situația s-a schimbat, s-au descoperit documente FBI care arată jocul murdar al serviciului american, iar generalul Flynn a revenit asupra declarației de ”vinovat”, negând-o și făcând o afirmație uluitoare: a acceptat să pledeze ”vinovat” pentru că procurorii l-au amenințat că îi vor pune sub învinuire fiul!

În acest sens, Brandon Van Grack, procurorul șef de caz în dosarul generalului, a transmis apărării o notă de mână a șefului departamentului de contrainformații al FBI, Bill Priestap, din care rezultă că scopul audierii generalului – la acea vreme consilierul al președintelui Trump, era să îl determină să mintă așa cum doreau ei – pentru a fi pus sub acuzare și pentru a fi concediat.

Bill Priestap a scris nota după o întâlnire cu fostul director al FBI, James Comey, şi cu fostul director adjunct Andrew McCabe,

De menționat că această notă, dată 24 ianuarie 2017, este scrisă la trei săptămâni după ce FBI respinsese memorandumul prin care se recomanda închiderea anchetei care viza legătura lui Flynn cu Rusia.

Din datele de până acum reiese în acțiunea FBI de compromitere a consilierului lui Trump au fost implicați directorul FBI James Comey și alte figuri din conducerea Biroului.

Ce înseamnă asta? În primul rând că FBI a făcut poliție politică și a încercat o acțiune de compromitere la Casa Albă.

În al doilea rând, că acțiunea avea ca finalitate compromiterea președintelui Donald Trump.

În al treilea rând, poate și cel mai important – dezvăluirea acțiunilor subversive ale Deep State-ului american și a legăturilor sale cu zona Democrată. Faptul este recunoscut chiar de președintele Trump.

(Flynn) ”Este nevinovat, acum pentru mine el este un și mai mare luptător! A fost urmărit de Administraţia Obama şi a fost vizat cu scopul de a fi doborât preşedintele. Sper că mulţi vor plăti din greu, pentru că sunt gunoaie umane… asta e trădare” – a declarat Donald Trump.

De remarcat atât caracterul lui Trump, care nu s-a dezis de Flynn, dar și corectitudinea procurorului de caz și a echipei sale.

Presa ”Quality”din SUA –  ”Sunt niște hoți, ar trebui obligați să de Pulitzer-ul înapoi!”

În România, cazul a fost urmărit îndeaproape de jurnalista Sorina Matei, care a făcut un remarcabil serial de analize – pentru care, probabil, și-a pierdut și emisiunea de la B1TV. 

”A 5-a ţintă a JUSTIŢIEI FAKE din SUA se pare că era chiar Donald Trump ca preşedinte în exerciţiu”, a scris azi noapte Sorina Matei. ”De aceea în memoriul apărut aseară a rămas singura ţintă clasificată şi probabil aşa va rămâne forever. Cretinii, adică Justiţia, rule of law Librescu, chiar voiau să dea o lovitură de stat prin procurori şi FBI. Azi s-au prăbuşit toţi.

Apropo de ”rule of law Librescu” – oare cum comentează Adrian Zuckerman (Ambasada SUA e pe strada Liviu Librescu) ceea ce s-a întâmplat, retragerea DoJ, scandalul FBI, poliția politică? Sau implicare unor mari publicații – considerate exemple de jurnalism ”Quality”?

Ah, da, presa americană de top a participat la compromiterea generalului Flynn – cu ținta finală președintele Trump? Ba chiar s-au dat și premii. Din nou, citez din Sorina Matei:

”Deci voi realizați că în 2018 s-a dat Premiul Pulitzer pe National Reporting pentru ambele staffuri NYTimes și WaPo pe subiectul Flynn Russia și acum s-au declasificat comunicările Pentagonului și s-a dovedit că NYTimes și WaPo au scris la comandă copy paste de pe mailuri de la Pentagon fakeuri despre Flynn?”.

Și, da, Donald Trump a spus azi noapte direct: ”Acești redactori… sunt niște hoți! Ar trebui obligați să dea înapoi premiile Pulitzer”.

Sorina Matei comentează: ”Și ăia de la NY Times și WaPo mai au puțin și sunt investigați. Ca și CNN”.

”Că și cu ei s-a lucrat pe fake. Io am urmărit multe subiecte la viața mea. Dar în fața a așa ceva, la ce kkat kkat kkat kkat este în cazul ăsta pfffff, măi, nene, Watergate sau Pentagon Papers sunt firimituri, nimicuri”, scrie jurnalista pe Facebook, dar interesant e de urmărit blogul său ”Presa curată”

Acum însă, mai apar două probleme: una majoră – legată de China – și alta minoră, comparativ – legată de Kovesi și rețeaua Soros, via Democrații americani.

Nu e exagerat: scandalul de la Washington cutremură lumea! Inclusiv România

Pe scurt, scandalul laboratorului din Wuhan nu e întâmplător – în sensul că nu degeaba face Trump atâta circ, aparent inutil. Pentru că, dacă scandalul va prinde suficient de mulți americani, se poate trece la faza 2: finanțarea cercetărilor la Wuhan de către SUA, mai precis în perioada administrației Obama – Joe Biden.  Și, de ce nu, a legăturilor dintre administrația Obama și China comunistă.

Al doilea caz, Kovesi și rețeaua Soros, tot pe scurt acum: a fost vizitată în 2011 de Robert Mueller, pe atunci șef al FBI, cel care a condus ancheta Trump – Rusia, și în 2015 de James Comey, tot șeful FBI, instalat în funcție în 2013, când și ”Zeița” venea la DNA.

Amândoi s-au întâlnit și cu Florian Coldea – Mueller se întâlnise încă din 2006, la București. Întâmplător sau nu, de atunci începe epoca interceptărilor masive, a dosarelor bazate pe interceptări – iar din 2009 încep celebrele „protocoale”. În 2009 la Washington se instalează Democratul Obama.

Am scris despre legătura între CEDO și Soros, despre influența dovedită a rețelei miliardarului – analiză bazată pe un Raport european și chiar pe sentința în cazul Kovesi contra România. Tot Soros este cel care îi susține pe Democrații americani – iar relația lui cu globalismul chinez este firească.

Acum, Administrația Trump are câteva cărți mari de jucat – și le joacă bine, de pare. E un joc pe care dacă îl pierde, Donald Trump e terminat. Dacă îl câștigă – Deep State își va linge rănile. Ca și o rețea mondială, cu Soros și alții.

Cam atât deocamdată, cazul e complicat și de o importanță formidabilă. Și da, SUA are poate cel mai mare scandal din istorie – iar Donald Trump joacă o carte care cutremură lumea. Watergate a fost un scandal intern – cel de acum pare mondial.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

19299
Tagurile:
SUA, Donald Trump
Icoane făcătoare de minuni

Mare analist ATEU, mesaj incendiar pentru dreptul la credință

405
(reînnoit 07:16 30.11.2020)
Un gânditor ateu se revoltă contra celor care nu respectă dreptul la credință: ”Nu accept lecții de la frustrați, totalitari în gândire, care ar lua gâtul oricui nu gândește ca ei. Nu accept ca orice terchea-berchea ajuns șef să îngrădească drepturile și libertățile”

BUCUREȘTI, 30 nov – Sputnik. Unul dintre cei mai apreciași analiști, jurnalistul și consilierul politic de top Constantin Gheorghe, un veritabil om de stânga, și-a declarat, cu onestitate, în repetate rânduri, atitudinea față de religii: este ateu.

În același timp, fostul consilier politic al fondatorilor noii social democrații din România – Iliescu și Năstase – este un apărător constant și vehement al drepturilor cetățenilor, al respectului față de valorile și reperele naționale – și un pentru care respectul, înțelegerea și onestitatea sunt principiile pe care se bazează relația interumană, inclusiv societatea.

Ier, Constantin Gheorghe s-a revoltat din cauza nedreptăților flagrante la care sunt supuși credincioșii de către ipocriții din structurile statului – altfel mereu grijulii să îi afirme ”credința” și respectul pentru Biserică.

Constantin Gheorghe repetă onest: ”Cum spuneam, sunt ateu. E alegerea mea. Sunt dotat și cu o coadă extrem de sensibilă, drept pentru care nu-mi place să fiu călcat pe ea, pe motiv că iau apărarea pupătorilor de moaște, ca în cazul Teodosie Tomitanul”.

Și, observă revoltat analistul, ”Văd că și altor prieteni le este reproșat acest sprijin”!

”Să ne înțelegem bine: înainte de orice, suntem cetățeni, cu drepturi, libertăți și obligații egale”, subliniază analistul, punctând clar: ”Când iau apărarea credincioșilor, iau apărarea unor cetățeni cărora o mână de netrebnici le încalcă drepturile și libertățile constituționale”.

Altfel spus - ”Îi apăr pe ei, mă apăr pe mine! Apăr Constituția!”, scrie Constantin Gheorghe.

Ori, în acest sens, reputatul consilier politic le atrage atenția conducătorilor asupra Legii legilor: ”Poate ați uitat, de asta pun mai jos prevederi esențiale din Constituție”

”Art. 1:

3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor - legislativă, executivă şi judecătorească - în cadrul democraţiei constituţionale.

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie...

Art. 2:

1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Art. 4:

(2) România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenență politică, de avere sau de origine socială.”

Ori, acestea fiind amintite, reputatul analist spune clar: ”Nu accept lecții de la tot felul de frustrați, totalitari în gândire, care ar lua gâtul oricui nu gândește ca ei”.

”Și nu voi accepta ca orice terchea-berchea, ajuns șef peste noapte, să-mi îngrădească mie drepturile și libertățile, că așa i s-a sculat lui! Punct! Sictir!” – încheie dur Constantin Gheorghe, revoltat și scârbit de atitudinea autorităților.

 

405

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic, mesaj fulminant și UNIC, pentru toți românii!

1175
Cunoscutul avocat și om de mare credință, Dan Chitic dă măsura patriotismului său într-un mesaj cutremurător, excepțional, adresat românilor – și amintește un aspect pe care nimeni nu l-a invocat!

BUCUREȘTI, 30 nov – Sputnik. Personalitate publică remarcabilă prin patriotism și implicarea pentru drepturile românilor, avocatul Dan Chitic este și un creștin practicat, acordând credinței și Bisericii un rol fundamentale, chiar principal în demersurile sale.

Evident, Dan MV Chitic participă la manifestările de la Peștera Sfântului Andrei, din comuna Ion Corvin, din Constanța. De acolo, Dan Chitic a scris aseară un text-mesaj de excepție – că, azi, ”Alba Iulia va fi la Ion Corvin!”.

Dan Chitic a scris că în această zi a Apostolului românilor, de Sf. Andrei, ”are loc adevărata alegere pe care poporul român o are de făcut în ceea ce privește viitorul său”.

”Nu sunt alegeri politice din cele care se fac din 4 în patru ani, ci este o alegere de esență, de direcție pe care o are de făcut acest neam: are de ales între teroare, dictatură, deznaționalizare și uniformizare culturală și identitară pe de o parte, și, pe de altă parte, poate alege Libertatea, Credința, Identitatea națională și apărarea Drepturilor Constituționale”, declară Dan Chitic.

Mai mult, Dan Chitic crede că este ”alegerea veacului, o alegere cât 25 scrutinuri electorale într-unul, pentru că avem posibilitatea de a alege ce și cum vrem să fim: oameni drepți, credincioși și liberi sau sclavi umili într-o colonie dintr-o margine de imperiu”.

Și, atenție la argumentul istoric excepțional adus de cunoscutul avocat:

”Nu întâmplător poate, acum 102 ani, Marea Adunare Națională de la Alba Iulia de la 1 decembrie 1918 a avut loc tot sub semnul pandemiei, și s-a desfășurat chiar sub cel mai sever “val” al acelei pandemii, cel din toamna și iarna anului 1918”.

Și, subliniază avocatul – ”Pandemia aceea de gripă spaniolă din 1918 a fost una adevărată, cu un virus într-adevăr criminal care a răpus 50 milioane de vieți, gripa spaniolă din 1918 ucigând 3,3 % din populația Pământului de atunci!”.  

Dar, atrage atenția Dan Chitic: ”Și oamenii din acea vreme erau adevărați căci, în pofida pandemiei, ignorând riscul de a se îmbolnăvi, românii au ieșit să se bucure de victoria lor, au ieșit să sărbătorească Marea Unire dar și victoria asupra Puterilor Centrale, împotriva Germaniei și Austro Ungariei care au fost la un pas să șteargă de pe hartă România”.

”Pe români nici nu avea de ce să-i sperie cumplita viroză spaniolă, căci tocmai încheiaseră victorioși un război de doar doi ani în care pieriseră 535.706 din conaționalii lor, respectiv aproximativ 10% din populația țării de la acea dată - ce le mai putea face o viroză după ce suferiseră din partea nemților și austriecilor?”, scrie Dan Chitic, punctând superb: ”Bunicii și străbunicii noștri au știut în 1918 să calce cu moartea pe moarte pentru a izbândi!”.

În schimb azi, mai mult de 100 de ani de la 1918, România are ”un președinte neamț, impus și protejat de noile “Puteri Centrale”, un președinte al cărui guvern ne pângărește credința punând lacăte pe biserici, ne șterge identitatea și ne răpește drepturile fundamentale, inclusiv dreptul de a ne închina la cele sfinte, o putere a cărei singur obiectiv este ștergerea granițelor și identității noastre pentru a ne integra deplin în “lumea euroatlantică””, arată acuzator avocatul patriot.  

Ori, observă Dan Chitic – ”ei, cei ce se vor stăpânii noștri, ne spun că toate drepturile și libertățile ne sunt luate acum pentru “binele nostru”, pentru a ne feri de o viroză ale cărei victime, oricum ar fi numărate ele, nu depășesc 0,05% din populația țării…”.

”Pentru cei 535.706 români omorâți de nemți pe fronturile și câmpurile acestei țări în lupta lor pentru libertatea, independența și integritatea acestei țări, pentru noi, pentru credința și identitatea noastră, dar mai ales pentru copiii noștri și pentru dreptul lor de a fi oameni liberi și demni avem datoria să ne învingem frica, pasivitatea, și comoditatea corupătoare și să ieșim din case!”, declară fulminant Dan Chitic.

De aceea, în mesajul de aseară, Dan Chitic făcea un apel la români ”să se organizeze și să meargă cu mic, cu mare la Peștera Sfântului Andrei de la Ion Corvin, să facă zid în jurul unui ierarh care a fost învrednicit de Dumnezeu să devină un conducător și un simbol al rezistenței noastre împotriva urâciunii pustiirii aduse în țară de forțele globaliste strânse în spatele președintelui Iohannis”.

Nu este însă un îndemn la participare cu orice preț, pentru Dan Chitic se adresează  și celor care nu vor veni: ”Chiar și cei care din binecuvântate pricini nu pot ajunge mâine în județul Constanța, și ei trebuie să se strângă în jurul bisericilor lor, indiferent dacă sunt sau nu credincioși, indiferent în ce cred, căci lupta aceasta se dă pentru apărarea dreptului nostru la un viitor demn, pentru apărarea libertății noastre!”

”Mâine toți românii trebuie să iasă demni și sobri să se roage și să se închine în tăcere, frățietate și bunăcuviință, fără scandal și fără dezbinare”, este adevăratul îndemn al avocatului patriot.

Un îndemn la credință, la unitate între români, la respect pentru fundamentele națiunii – ”Dincolo de orice credință, convingere sau culoare politică, azi toți românii trebuie să fie Uniți Pentru România! Cu Orice Preț!”, a scris avocatul Dan Chitic în excepționalul său mesaj.

1175
Tagurile:
Mesaj, Dan Chitic

Загрузка...
Proteste la Londra

VIDEO: Proteste anti-lockdown la Londra: ciocniri cu Poliţia

0
În weekend s-a desfăşurat un protest amplu la Londra, având loc şi ciocniri cu forţele de ordine. Peste 150 de persoane au fost arestate, poliţia spunând că protestele sunt „ilegale” și pot răspândi coronavirusul.

BUCUREŞTI, 30 nov – Sputnik. Sâmbătă după-amiază un număr mare de oameni au demonstrat în centrul Londrei, scandând „libertate” și cauzând întreruperea traficului. Potrivit Poliţiei Metropolitane, au fost făcute 155 de arestări pentru încălcarea reglementărilor cu privire la pandemia de coronavirus, informează The Guardian

De asemenea, poliţiştii au interceptat autocare care transportau grupuri de manifestanți la Londra, iar persoanele care nu s-au întors au fost arestate sau amendate. Manifestanţii au strigat către forţele de ordine „Să vă fie rușine!”

Pe Regent Street traficul a fost întrerupt temporar, în timp ce ofițerii au încercat să încătușeze oameni în mijlocul drumului.

„Vă rugăm să vă asigurați accesul la rețelele de socializare pe parcursul zilei, deoarece trebuie să reacționăm în funcție de circumstanțe”, a anunțat StandUpX, un grup anti-lockdown, într-un pliant publicat on-line.

„Aduceți oale, tigăi, fluiere, goarne și orice puteți pentru a vă face auziți”, au cerut organizatorii.

„Incompetența și autoritarismul arătat de Poliția Metropolitană sunt uluitoare. Dreptul la protest este fundamentul oricărei democrații. Pentru mine este clar că există o încercare deliberată de a diminua acest drept și de a denatura legea”, a spus unul dintre protestatari.

„Fără libertate, fără voce”, „Masca afectează sistemul imunitar”, „Libertate, nu frică”, „Nu vaccinurilor obligatorii” sunt câteva dintre mesajele de pe bannerele purtate de protestatari.

Au avut loc ciocniri între poliţie şi protestatari când poliția a ordonat dispersarea mulțimii, avertizând manifestanţii că încalcă regulile de distanțare socială și de purtare a măştii. În imaginile video se vede cum ofițerii au folosit bastoane, în timp ce protestatarii au aruncat cu sticle.

0
Tagurile:
Londra, Marea Britanie
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
La Berlin au izbucnit proteste anti-Merkel
Contra restricțiilor și lockdown-ului: Europa e cuprinsă de proteste
VIDEO: Proteste violente în Franţa faţă de măsurile de lockdown
Proteste la Paris și Leipzig după votarea unor legi controversate
Protestele de la Paris au degenerate în violențe - VIDEO
Fum, flăcări, vitrine distruse: protestele din Paris - Foto

Загрузка...