Ridicarea fetiței de la Baia de Aramă

Revine cazul Sorina, DATE bombă: ”Soarta ei, pecetluită din 2016, decisă la nivel înalt”

14894
(reînnoit 07:19 13.02.2020)
”Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil "special". Cât de specială este știu foarte puțini...”

BUCUREȘTI, 13 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cazul micuței Sorina a șocat România anului 2019, fiind estompat – și, ulterior, uitat – după apariția uluitor scandal de la Caracal.

Dar iată că, după atâta timp, avocatul familiei Șaramăt, Victor Dumitrică, aruncă o adevărată NUCLEARĂ: se știa că Sorina era un copil „special”, soarta ei fusese stabilită încă din 2016, iar implicațiile sunt la nivel înalt. Foarte înalt!

”Dacă tot trecu vremea, hai să vă spun: soarta Sorinei a fost pecetluită încă din anul 2016”, scrie Victor Dumitrică, precizând că ”Era pe vremea Guvernului Cioloș, când ministrul sănătății era Vlad Voiculescu”.

Avocatul Dumitrică spune însă că soarta Sorinei ”s-a decis "la nivel înalt"... la nivel de O.M.S. (Organizația Mondială a Sănătății, n.n.) și altele...”.

Și iată detaliile șocante ale ”operațiunii” Sorina: ”Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil "special". Cât de specială este știu foarte puțini...”

”În final i-au identificat pe ăștia din America. Locul lor de muncă nu este unul întâmplător, oricât ar vrea ei să credeți”, scrie Victor Dumitrică.

La care anume ”loc de muncă deloc întâmplător” se referă avocatul? Să ne amintim că ziarista Sorina Matei a fost blocată pe Facebook după ce a descoperit că tatăl adoptiv, Gabriel Săcărin, lucrează ”chiar la Roche, e chiar Field Engineering Specialist at Roche Diagnostics”, şi a lucrat înainte la Beckman Coulter Inc., a Danaher Corporation company – în domeniul testării biomedicale.

”Se pare că timpul dovedește ceea ce mulți oameni bănuiau, iar alții etichetau drept „teorie a conspirației”: Sorina era, într-adevăr, urmărită de mult timp”, comentează Iosefina Pascal, în ”Expres Național”, amintind că ”La momentul izbucnirii scandalului, am avertizat că acest caz este crucial pentru modul în care alți copii vor fi tratați, atât de DGASPC, cât și de justiție”.

Deci, Iosefina Pascal subliniază un aspect foarte important: cazul Sorina ar putea fi un ”patern”, o ”procedură” folosită în asemenea cazuri?  Interesant în acest sens e un comentariu al unei ”internaute” bine informate, Crina Popescu:

”Încă din 2006 (poate chiar mult dinainte), la naştere, copiilor li se recoltează sânge. Mai mult decât cel necesar pentru analizele uzuale. O mămică (asistentă medicală!) a întrebat de ce şi n-a primit niciun răspuns. Din sângele recoltat suplimentar, se fac analize speciale (ale căror rezultate intră automat în baze de date internaționale!), astfel ca în caz de compatibilitate cu 《cineva important》, copilul să 《dispară》, fiind folosit ca piese de schimb!”.

Sigur, se va spune că e „teoria conspirației”. Dar… dar au persoane care ”și-au băgat nasul” în afacere dosar penal? Așa se pare, după spusele avocatului Dumitrică:

”Ăștia ca mine, mai "naivi", care au crezut în dreptate și adevăr, au acum dosare penale făcute din nimic...”, scrie avocatul Victor Dumitrică, în finalul postării de pe Facebook, încheind cu ciudatul „haștag”: ”Mami Nu îi Lăsa Să Mă Ia” (#MamiNuîiLăsaSăMăIa).

Deci, un caz care pare a reveni în atenție, mai ales că, veți citi în link-ul alăturat (articolul din Sputnik), Ion Cristoiu făcea atunci o afirmație: vizita în SUA a ministrului Justiției de la acea vreme, Ana Birchall, ca și a altor demnitari, ar avea legătură cu acest caz – și poate cu această ”procedură”.

14894
Tagurile:
Cazul Sorina
Тема:
Cazul fetiței Sorina de la Baia de Aramă (20)
Alexei Navalnii

Reacții incendiare din România la atacurile anti-Putin legate de protestele din Rusia

326
Publicarea în revista ”Q Magazine” a unei analize a lui Iulian Chifu în care sunt atacați Putin și conducerea de la Moscova îi face pe români să reacționeze extrem de dur

BUCUREȘTI, 25 ian – Sputnik. Revista ”Q Magazine” publică o analiză semnată de Iulian Chifu, controversat consilier al lui Traian Băsescu, cel care pretinde că ar fi directorul unui așa zis Centru pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning.

Alexei Navalnîi
© Sputnik / Валерий Мельников

Analiza a fost publicată sâmbătă, 23 ianuarie, și este suficient de mare ca să ne întrebăm dacă nu cumva era parțial scrisă – la fel ca alte materiale ale unor propagandiști NATO și ”progresiști”.

Concluzia ”analizei” apare chiar din titlu – ”Moscova, RIDICULIZATĂ în „OPERAȚIUNEA NAVALNÎI”, se vorbește de ”Probe indubitabile” care  ”au expus programul de asasinate al FSB” și proclamă înfrângerea serviciilor ruse de către ”presa occidentală”.

Deci, un articol tipic pentru Iulian Chifu, cel transformat din știrist de găini care nasc pui vii și pasionat promotor al lui Michael Jackson pe plaiurile moldave, în analist și consilier pe probleme de securitate.

Reacția cititorilor Florianei Jucan la postarea care anunță „analiza„ spune totul! ”Analiza”, autorul dar mai ales ideea sunt făcute praf! Am reprodus aceste comentarii, fără corectură și fără răspunsurile la comentarii, care sunt cam de același fel…

Alexei Navalnîi
© Sputnik / Михаил Воскресенский

 

Ioan Bacos: ”Putin,ultimul mohican inaintea globalizarii totale.Din nefericire, au sa.l termine si pe el.Daca citim Apocalipsa din biblie ,o sa vedem ca ciparea,respectiv, controlul omenirii ,are sa aiba loc pe intreg pamintul.Chiar si in Rusia Mama. De aceea s.a intors globalistul rus acasa. Sa destabilizeze. Sper ca Putin sa gaseasca o solutie rapida!”

Dorin Barbu: ”Nu pot eu să contrazic veridicitatea anchetei coordonate a unor giganți ai presei mondiale, dar... Să pornim și o altfel de analiză - în rezumat, bineînțeles . Toate aceste trusturi de presă, au în comun două componente de orientare majore, politica neo stângistă și globalistă , și comunitatea distrugerii oricărei opozanți ai ideilor izvorîte din ordinele Ocultei Mondiale după fiecare forum economic. Tot presa aceasta l-a dărâmat și pe Trump. Iar ciorba, cu armele chimice și de distrugere în masă, este a N-a oară încălzită și pusă pe tapet, ca și cum ceilalți sunt curați, doar unul e murdar. Ceea ce le stă lor în cale, globaliștilor, este o Rusie, devenită incomod de puternică, sub Putin și care este cel mai puternic oponent al dezvoltării planului de sodomizare planetară. Că Rusia, are abaterile sale de la democrație, este real, dar ce să spunem atunci despre proaspetele exemple, ale încheiatei perioade, din SUA, pe care le putem găsi cu greu asemănarea cu țări avansate ?!!”

Marta Ilinca: ”Câinii latra,ursul merge!„

Sonia Soare: ”Ramane totusi o intrebare : de ce s a intors Navalnîi in Rusia , Unde stia ca l asteapta practic moartea ?”

Eduard Rădulescu: ”Sa ne uitam in gura fostului consilier al lui Basescu? Un om cu pretentii de profesionist, chipurile erudit si cu staif, sa accepte o asemenea pozitie, dinaintea unui individ ca Basescu? Hai sa fim seriosi! Nu mai poate Putin de "presa occidentala", care apartine unor mari oligarhi mondiali, cu interese politice si financiare, cu partizanate fatise si asa mai departe. L-au rapus pe Trump si acum vor sa-l inlature pe Putin..hai sa nu le iasa si asta! Decat cu degradarea si tirania Vestului care se prabuseste sub ochii tuturor, cu ultra-progresismul care calca in picioare drepturi si libertati in numele intaietatii unor minoritati de orice fel, mai bine cu Putin si cu Rusia, cu normalitatea si cu firescul, unde Statul este Stat, puternic si suveran, stapan pe fortele sale si aparator al cetatenilor patrioti, si nu o colonie precum Romania, supusa Americii, guvernata de Germania si Franta prin binecunoscutii oameni ai acestor state..sa nu-i mai numesc, ii stim cu totii!”

Caterin Hoffman: ”Io cred ca Putin a facut pipilica pe el. Sa fim seriosi! Ce articol de...pipi, ca sa fiu eleganta in exprimare”.

Liviu Gheorghina: ”Rahat cu apă rece! Totu-i dezinformare! Fraierii pum botul și nu-și văd necazul din țară!”

Mihai Niculescu: ”Dacă ar fi nebun Chifu ăsta ar fi sub tratament...doar că prostia nu are tratament...ghinion!”

Dan Mateescu: ”Au demonstra in capul vostru de ziaristi telecomandati de sionisti si masoni.....da au demonstrat ca exista democratie si dreptul de a urla ca prostu si atat ,iar in rest i -se rupe lu piticu de americanii comunisti si de satelitii lor printre care si prostii de romani...”

Marian Bereanda: ”O să-l pupati in tuhas pe PUTIN . De cînd îi dă tircoale americani sa înconjoare RUSIA. Troglodiți aia habar nu au că Navalstuica asta e omul Vestului”.

Stelian Mihai: ”Adio, Q magazin! Încet, încet se autodetoneaza toate conservele”.

Jan Radu: ”Poveste lungă, stufoasă, plină de tot felul de ,, certitudini" și ,,probe" de parcă ăștia de la serviciile ruse ar fi niște novici care lucrează in văzul lumii și spun la colț de stradă cu ce se ocupă ei ! Nemaivorbind de Putin care după unii, ar fi ,,omorâtorul- șef " ! Și până la urma Navalnai ăsta ce vrea, ce hram poartă, in numele cui face figuri.........de unde atâta opoziție in condițiile in care Putin este cotat acum ca popularitate la peste 65% ! Așa că să mai lase dracu" vrajeala organismele interesata in destabilizari !”

Delian Costea: ”crezi in Moș Crăciun?”

Florentin Banica: ”Dacă zice Chifu...”

Victoria Boicecofschi Vasiloi: ”Da valiza ? N-au găsit nici o valiză prin plantațiile de cartofi siberiene(fiecare țară cu culturile ei, la noi valiză lui Dragnea a fost găsită în porumb?”

Mihai Claudiu-Marian: ”Nici Sputnik n are informațiile astea„

Elena Dumitrescu: „Circ ! Ăștia cred ca au de-a face cu copii!”

Gabriela Ionita: „Preluare a Bellingcat, Floriana? C'mon! Chiar și voi puteți ceva mai mult și mai credibil...”

Livius Popika: „Nici serviciile de securitate nu mai sunt ce erau odata!!! Sa fim seriosi daca putin il vrea mort pe navalnii e mort si punct. Propaganda neomarxista europeana incearca din rasputeri sa prezinte faptele in mod diferit de realitate„

Vasile Ciosu: „MAI BINE NE-AM JUDECA PE NOI CĂ AM AJUNS UNDE AM AJUNS= IN PRAGUL DESFIINȚĂRII: TRĂIASCĂ JAVRELE ( HOȚI)”

Constantin Luta: ”Când toți tembelii cu aere de jurnaliști sunt in libertate.. E imposibil de citit pana la capăt.. "Așa, ca fapt divers. O dronă filma ea, nestingherita, casa lui Putin. 3... 2...1...Bwahaha”

Petre Corici: ”Articolul este ori naiv ori fake. Ori amandoua la un loc”.

Dana Gabriela Burtea: ”Iulian chifu nu e ăla căruia îi fătau găinile pui vii?”

Ivan Adina: „Hai sa fim seriosi !!! Putin the best !!!”

Petrescu Mihu: ”Mai cunostem pe unul care a venit din Germania in Rusia in 1917 și a adus comunismul...”

Marilena Profiton: „Toata mass media vrea sa arate un fel de 89, numai ca nu mai tin miciunile si manipularile la bobor. Ghinion !”

Marko Tolis: ”Cel mai curios lucru la novichokul ăsta,e că tot occidentul are formula!”

Cosmin Constantin Calugarescu: ”,"datorită capacității unor instituții mass-media de a identifica și expune public trafic de telefonie, călătorii, probe de coordonare, persoane implicate, inclusiv celebra discuție telefonică în care unul dintre ofițerii operativi, păcălit de Navalnîi, recunoaște și prezintă în detalii totul, dezvăluit într-o convorbire înregistrată." Cine crede așa ceva? A fost "aranjată" de Occident cu câțiva infiltrați și alți câțiva corupți...”

 Siberian Constantin: ”Fără supărare dacă Radu Tudor sau Chifu Iulian sunt analiști politici pe strategii mondiale eu o să mă Călugăresc. Nu sunt vizibil deloc în media și nu mă preocupă”.

Dan Virna: ”Terminati cu prostiile. Este un om puternuc, al unui stat mare si puternic. Ce globalizare sa-l distruga? O fi valabil p-aci prin tarisoara asta fara de popor istet, la ei, e altceva”.

Nelu Enache: „Gogoși la kilogram! Chiar asa?”

Florin Borza: „Chifule, ziceai de noi ca primim ruble.... Tu pe ce lucrezi? Euro? Perimat. Dolari? Prea jos au ajuns? Renmimbi, cel mai probabil”

 Ela Gabrielescu: ”După Trump, globalistii vor capul lui Putin.....”

Tim Rogers: „Și totuși , Navalnii este un ESCROC de drept comun care a tepuit firma Yves Rocher , împreună cu fratele său , cu cca 500 000 euro . Pentru aceasta a fost condamnat Năvalnici la pușcărie in Rusia !!! Iar plângerea a fost depusă de firma Yves Rocher . Cât despre Bellingcat și Marco Grozev , mă faceți să rad când spuneți că sunt ong urî„

Lucian Tuicu: „Nutreț pentru cretini și detergent pentru creiere netede. Nu cred că ruși dau greș în asemenea tipuri de operațiuni și nu cred că cineva de la Moscova îl vrea mort pe Navalni. Restul e propagandă de tip Hollywood”.

Alina Irimia: ”Le inchide gazul si lasa Germania in frig,vai de capul lor si a Macroului”

Marian Stanca: ”Putin esti un criminal ai prea multe crime lasa rusia e timpul sa te retragi”

Veronica Vio: ”Peste tot sau băgat sorosisti sa distrugă tarile sa dezbine popoare! Vor sa depopuleze, sa dețină control în final sa creeze o rasa modificata genetic, controlata, robotizata,. Navalnii a fost cipat și programat sa incite la revolta!!”

Viorel Cretu: ”Ridiculizată? O glumă !”

Ciprian Ivas: „Articolul ăsta e pe bune sau e la mișto?”

Vasile Marcu: „La 210 milioane cit sunt , o mina de neica nimeni = ZERO !!!!”

Cristiana Georgescu: „De ce Navalnii a lasat copii in Germania .?”

Rodica Sumca: ”Cine crede ca la 140 mil de locuitori, poate mai multi, conteaza cateva mii de protestatari, se amageste. Nu canta nimeni in curtea lui Putin! El nu e UE!„

Grunia Chitu: ”Ce fantasmagorii! Ce să vezi, novichok nu omoară pe nimeni, serviciile rusești sunt proaste...”

Ioly Achim: ”"Presa libera" din lume si-a dat mana pt aflarea "adevarului". Au terminat cu Trump si au trecut la Putin. Sa fim seriosi !”

Dan Virna: „Au. Rad. Da, am urmarit /fb video-uri cu super teorii. Anume" Ca Putin, Jian Zemin, Biden, etc, ar fi clone, ca sunt entitati nepamantene care au facut asa ceva si care vor sa conduca Terra. Bine ca nu vor extinctia. Voi ce credeti?”

Tim Rogers: „Va descalificați cu propaganda din asta , madam Jucan ! Navalnii este agentul Vestului trimis să destabilizeze , la fel cum e Guaido , cum sunt Băsescu și Iohannis și mulți alții pe la noi și cum au in toate tarile” .

Sanda Voinescu: „o mare fâsâială ziua de azi. La Moscova, oraș cu 12 milioane de locuitori, au scos 40000 in strada. Daca BBC zice 40000, or fi fost 30000?”

Dan Paraschiv Constantin: „Îmi pare rău, dar eu nu dau nici doi lei pe acest articol. Nici un copil de grădiniță nu poate crede ca serviciile rusești ar fi atât de prost pregătite încât să le atragă în cursă acest Navalnîi( a se vedea faza cu numărul ascuns). Iulian Chifu, ne lași?”

Cristian Barbulescu: ”Chifu e spion sau idiot? Sau spion idiot?”

Desigur, nu este nimic de reproșat Florianei Jucan sau excelentei sale publicații, pentru că e foarte normal ca o revistă obiectivă să publice articole de diverse orientări și puncte de vedere – mai ales când poartă semnături cunoscute, cum, din păcate (pentru România), este cea a lui Chifu.

Per total – TOATE comentariile, cu excepția a 2 (unul dintre ele nu l-am publicat, era o aberație) desființează autorul și articolul – iar majoritatea sunt favorabile lui Vladimir Putin. Asta ca o dovadă că, oricât se străduiesc propagandiști de tip Chifu să distrugă imaginea și credibilitatea lui Putin și a Rusiei NU reușesc.

Deci, repet, comentariile sunt necorectate – am eliminat doar insultele și… unele chestiuni aberante, foarte puține, de altfel. Merită citite integral!

326
Tagurile:
Alexei Navalny, Proteste, Putin, România

Загрузка...
Victor Ciutacu

Ciutacu îi pune diagnosticul lui Arafat fără menajamente!

1231
Fără insulte, Victor Ciutacu îi face profilul psihologic doctorului Raed Arafat – de fapt un adevărat diagnostic al uneia dintre cele mai importante personalități ale momentului

BUCUREȘTI, 25 ian – Sputnik. Vremurile s-au schimbat, iar cea mai credibilă persoană din România – așa cum arătau sondajele de acum câțiva ani – a devenit una dintre cele mai controversate autorități ale statului.

Criticile curg din toate direcții, ca și atacurile contra celebrului medic, mai ales din partea foștilor susținători de ieri, în schimb acum se bazează pe susținerea unora care, în trecutul recent, îi voiau capul! Cam asta e situația longevivului șef al DSU, doctorul Arafat.

Unul dintre marii critici ai săi este apreciatul jurnalist Victor Ciutacu, care îi face lui Arafat un portret psihologic – la fel de lipsit de menajamente ca un diagnostic.

”Raed Arafat e un nefericit”, scrie Ciutacu. ”Singur, asocial, nefumător și nebăutor de alcool, o arde pustnic și workaholic. E modul lui de viață și trebuie să i-l respectăm”.

Dar, atrage atenția Victor Ciutacu, nenorocirea e Arafat că vrea să impună tuturora acest mod al său de viață.

”Nenorocirea noastră e că mohorâtul ăsta nici nu suportă să vadă alți oameni socializând, veseli, fericiți, normali - și că încearcă să ne și impună să fim toți după chipul și asemănarea lui”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

O cititoare, Silvia Chicoș, îi atrage atenția – ”Se pare ca toți miniștrii de sănătate, prim-miniștrii si președinții din Europa suferă de aceeași boala atunci!”

”Or suferi, da' nici unul n-a ajuns la nivelul ăstuia. efectiv i se împăienjenesc ochii când vede unii normali”, răspunde Victor Ciutacu.

Silvia Chicoș rezidentă în Irlanda, continuă cu o întrebare: ”Ce a mai făcut? Noi suntem închiși max 5km de pe 26 decembrie, nu frizer, nu hoteluri, nu magazine - tot închis; si nu-s semne sa se dea drumul in Februarie...”

Atenție la răspunsul lui Victor Ciutacu: ”Suferă cu voce tare și icnește în direct pe la partenerii media că se relaxează restricțiile fix după aceeași lege după care s-au și băgat”.

Cu alte cuvinte, după aceeași logică a personajului diagnosticat de Ciutacu se petrec cam toate acțiunile de pandemie în România, care începe să îi ia profilul psihologic: „nefericită, mohorâtă, asocială”.

1231
Tagurile:
Raed Arafat, Victor Ciutacu

Загрузка...
Табличка Всемирного экономического форума в Давосе, 17 января 2017 года

Forumul Davos are loc online pentru a reseta prioritățile în lumea post-pandemie

20
Pentru prima oară în istoria sa de jumătate de secol, Forumul Davos se va ține online astăzi, în încercarea de a redefini economia globală în contextul pandemiei devastatoare de coronavirus.

BRUXELLES, 25 ian - Sputnik. Klaus Schwab, fondatorul clubului Davos, a explicat că ”reconstruirea încrederii și o cooperare globală crescută sunt cruciale pentru a genera soluții clare și inovative pentru a opri pandemia și a duce la o recuperare robustă”, potrivit Sputnik

Întâlnirea virtuală, denumită Agenda Davos 2021, va avea loc între 25-29 ianuarie cu tema ”Un an crucial pentru a reconstrui încrederea”.

Întâlnirea fizică a celor mai influenți politicieni, bancheri și executivi de top în micul resort alpin Davos a fost amânată până în vară.

Printre liderii care se vor adresa la acest summit vor fi președinții Rusiei, Chinei, Franței și Africii de Sud, cancelarul Germaniei, premierii Japoniei, Italiei, Greciei, Indiei, Israelului și regele Iordaniei. De asemenea, vor participa și șeful ONU, șeful Băncii Centrale Europene și directorul FMI.

20
Tagurile:
Forum, Davos
Tematic
Mesaj alarmant de la Davos: apar milioane de noi refugiați!
Președintele Comisiei Europene cere, la Davos, înarmarea UE separat de NATO
Explicația ”făcăturii”: PANDEMIA - parte din războiul început la Davos. INTERESE din SPATE

Загрузка...