Valeriu Zgonea şi Hans Klemm

Mesaj din Germania: ”Linsul de clanțe și XXX americane dăunează grav libertății, Zgonea!”

381
(reînnoit 08:46 04.02.2020)
”La inaugurarea scutului de la Deveselu, Valeriu Zgonea a fost invitat chiar dacă se afla atunci în plin conflict cu partidul său şi, mai presus de asta, scaunul rezervat acestuia a fost singurul împodobit cu fundă roşie” (Digi24, 2017)

BUCUREȘTI, 4 - feb, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai importante știri ale zilei de azi este condamnarea lui Valeriu Zgonea, cel care, până acum câțiva ani era una dintre figurile cele mai importante din PSD.

”Colegul lui Mihai Viteazu”, cum se autointitula într-o ciudată glumă energicul parlamentar de Dolj, a intrat în conflict cu PSD chiar pe tema reformelor din Justiție – el îmbrățișând criticile ambasadorului Hans Klemm la adresa intențiilor PSD-ALDE.

Iată ce declara Zgonea în mai 2016, atunci când PSD – ALDE doreau să-l schimbe din fruntea Camerei Deputaților.

”Mă voi opune, până la capăt, acestui jihad anti-justiție. Acum suntem în faza a doua — dorința unora de a pune mâna pe a treia funcție în stat, prin tertipuri ilegale, încălcând regulamentul, negându-și propriile decizii. (…)  Scopul — același: să modifice pe repede înainte legile anti-justiție. (...) Până când destinul va hotărî, mă voi bate cu cei care, formați în grupuri de interese, doresc să modifice legile penale în interesul lor. (...) Fac orice ca să pună mâna pe funcții și ca să-și rezolve problemele lor personale”.

Adică un discurs pe care, câteva luni mai târziu îl vom regăsi la ”reziștii” din Piașa Victoriei. Zgonea făcea aceste declarații după ce fusese vizitat de Hans Klemm, ”patronul” american al ”luptei anticorupție”.

”Un diplomat extrem de abil și atent la detalii cum s-a dovedit până acum Hans Klemm nu s-ar fi expus într-atât, printr-o critică explicită a planurilor PSD și prin susținerea rămânerii în fruntea Camerei Deputaților a unui politician exclus cu unanimitate din propriul partid, dacă nu ar simți că ne apropiem de un moment critic”, comenta atunci Dan Turturică, într-un text intitulat semnificativ ”De ce îl susțin SUA pe Valeriu Zgonea”.

Și iată o consemnare foarte interesantă (marca Digi24) apropo de prietenia americanilor pentru condamnatul de azi. Citiți cu atenție – recomandare valabilă și pentru Victor Ponta:

”Nu a fost cu siguranţă o întâmplare nici faptul că la inaugurarea sctutului anti-rachetă de la Deveselu, în mai 2016, Valeriu Zgonea a fost invitat chiar dacă se afla atunci în plin conflict cu partidul său şi, mai presus de asta, scaunul rezervat acestuia a fost singurul împodobit cu fundă roşie. La vremea respectivă, fostul premier Victor Ponta a avut o ieşire publică nervoasă, pe motiv că nu fusese invitat la ceremonie”.

Da, nici Ponta, nici Adrian Năstase, cel care băgase România în NATO nu au fost invitați la spectacolul de la Deveselu – în schimb era „Mihai Viteazu 2.0”. Cu toate astea, DNA – ”Unitatea de elită” de la Ploiești - începuse dosarul pe atunci. Și, cu siguranță, știau de el = că e normal să știe de toate dosarele persoanelor importante din „Colonie”.

Vă mai aduceți aminte de „listele negre” – scrisorile Comisiei Europene - sau de „Planul Minerva”? Vedeți link-urile alăturate!

Ideea e că tot ce este dosar penal – și chiar posibile probleme penale – sunt cunoscute la ”Înalta Poartă”.

Deci, bietul ”Mihai Viteazu 2.0” era folosit împotriva PSD – pentru a fi lăsat să ajungă în situația de azi – de a fi condamnat pentru… mai nimic! Reamintim, ar fi susținut fiica unui lider local PSD să ajungă secretar de stat, iar în schimb ar fi petrecut câteva zile la Vienea și o săptămână la Pătârlagele! 3 ani de pârnaie pentru asta!

Cel mai bun comentariu la această situație îl trimite Monica Krueger, românca stabilită la Munchen: ”Linsul de clanțe și cururi americane dăunează grav libertății, băi, Zgonea!”.

Internauta din Germania pune sare pe rana lui ”Mihai Viteazu”: ”As zice că te-au folosit ca pe o curvă, dar curva e plătită, bă! Tu ai fost doar tutuf!”.

Iar ca o generalizare a situație – Monica Krueger conchide: ”Vă folosesc ăștia după care vă aruncă ca pe o otreapă! Bă, și bine vă fac! Că atunci când trebuia să luptați cu adevărat, v-ați dedulcit la promisiuni efemere și ați trădat!”

”Trădătorii plătesc, bă! Mai devreme sau mai târziu!”, scrie Monica Krueger, încheind dur:"Eu pentru trădători nu am pic de compasiune! Asta este!”.

Interesant ar fi un clasament al celor ”folosiți strategic” precum Zgonea… Dar credeți că se învață minte cineva?

381
Tagurile:
Valeriu Zgonea, SUA, Kovesi
Sorin Ovidiu Vântu

Vântu: ”Ucraina este o țară ostilă nouă, nu mișca un deget pentru ei”

91
Sorin Ovidiu Vântu a lansat astăzi un mesaj video pe facebook unde critică faptul că, pe lângă spaima colosală legată de COVID și vaccinuri, oamenilor li s-a băgat în cap și spaima unui război între ruși și restul lumii

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Discurs excepțional din partea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu care își declară public atitudinea anti-americană și dejoacă planurile de manipulare prin înfricoșarea oamenilor cu vești despre război.

”Ești bombardat de peste tot cu amenințarea unui război între ruși și restul lumii. Generație, nu există nici un risc pentru România să intre într-un război pentru că nu va avea loc vreun război. Dacă rușii intră în Ucraina, să fie sănătoși. Ucraina este o țară ostilă nouă. N-aș mișca un deget pentru ei”, spune Vântu în stilul lui caracteristic.

Omul de afaceri mai arată că Europa nu va îndrăzni să atace Rusia, după cum nici americanii.

”Să presupunem că americanii sunt atât de tâmpiți încât să intre peste ruși, o superputere militară”, își continuă Vântu mesajul. Ei bine, arată acesta, indiferent cine câștigă în urma unui conflict între  ruși și americani, SUA vor fi atât de slabe după un război, încât chinezii ”vor defila prin America precum pe propriile lor bulevarde”.

Dar, observă Vântu, SUA sunt conștiente de acest lucru și atacă numai state slab înarmate, chiar dacă și acolo pot lua bătaie, ca în Vietnam și Afganistan, îi ironizează el pe americani.

Despre forța politică americană, Vântu atrage atenția că prin maniera în care SUA au folosit această forță ”au devenit antipatizate pe aproape întreg globul”.

”Eu sunt un anti-american convins. Nu cu populația din America... ci cu cei care conduc America, grupurile de interese și centrele de putere care conduc cu adevărat America. Îi detest”, mai spune Vântu, făcând o mărturisire unică în felul ei.

În concluzie, Vântu spune că nu există riscuri de conflict în Ucraina în care să intre și România, dar recunoaște că dacă americanii ar da ordin, este posibil ca ”imbecilii” care conduc România să acționeze. Însă Vântu nu crede că americanii vor declanșa un asemenea conflict, el spunând că ”or fi e proști, dar nu chiar atât de proști”.

O luare de poziție unică prin curajul ei și care este foarte apreciată de internauți, mesajul video al lui Sorin Ovidiu Vântu având toate șansele să se viralizeze.

91
Tagurile:
Sorin Ovidiu Vântu, Ucraina
Tematic
National Interest: Cât de probabil este un război între Ucraina și Rusia
Statele NATO au discutat cu șeful MAE din Ucraina despre “provocările Rusiei”
Ucraina desfășoară exerciții militare la scară largă în apropierea Crimeei
Patrușev: Vestul ajută Ucraina la instruirea unor formațiuni diversioniste
Istoric: Ucraina are pretenții teritoriale față de Moldova - ce vor face Sandu și Zelenski

Загрузка...
Carmen Avram

Carmen Avram face praf un ministru de prim rang îi în vileag trei minciuni!

488
Cunoscuta realizatoare TV și europarlamentar dă în vileag trei minciuni ale ministrului unui domeniu de maximă importanță – și cum afectează asta pe cei care activează acolo

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. Apreciată pentru reportajele și anchetele sale de excepție, Carmen Avram nu se dezminte nici ca europarlamentar! Rămâne aceeași căutătoare a adevărului, gata să dea în vileag aspectele pe care alții încearcă să le ascundă. 

În cazul de față, ministrul Agriculturii, domeniul în care România își punea mari speranțe în urmă cu câți va ani, mai precis pe vremea guvernărilor PSD, cu Petre Daea ministru.

Acum însă, Carmen Avram denunță un ”mare scandal mare la Ministerul Agriculturii”, unde ministrul liberal Adrian Oros ”nemaivăzutul” a fost prins cu… ”trei minciuni”.

Iată cele ”trei minciuni”, așa cum le prezintă Carmen Avram:

  1. ”Le-a garantat fermierilor că crescătorii de porci pentru reproducție vor avea bani europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență”.

De fapt, spune Carmen Avram este 𝐌INCIUNĂ! ”Nu vor avea. Propunerea n-a plecat niciodată spre Bruxelles”.

  2. ”I-a asigurat pe fermieri că, tot din banii PNRR, vor avea 8 depozite regionale pentru legume și fructe”.

Din nou… MINCIUNĂ! ”Propunerea nici n-a plecat vreodată de la București, spre Comisia Europeană”, arată europarlamentarul.

  3. ”Le-a promis fermierilor că vor avea sistem de irigații plătit din banii europeni ai Planului Național de Redresare și Reziliență”.

Și iar 𝐌INCIUNĂ, acuză Carmen Avram, deoarece ”Păcălită de „imaculații” de la Guvern -PNL PLUS USR - Comisia știa că noi am făcut investiții în irigații, așa că anunțase încă din octombrie 2020 că nu va finanța așa ceva din PNRR”.

Consecința acestor ”MINCIUNI”? ”Agricultura din România a pierdut toți banii pe care putea să-i ia de la Bruxelles”.

În aceste condiții, Carmen Avram consideră că singura șansă este o nouă revizuire - a patra - a PNRR. ”RUȘINE!!”, exclamă Carmen Avram.

Întrebarea noastră este – crede Carmen Avram că această a patra revizuire va fi gata și transmisă până la finele lui mai – adică peste o lună, ca să mai prindem fonduri în octombrie? În opinia noastră, așa ceva este greu de crezut!

În caz contrar, dacă intrăm în vară fără PNRR aprobat, va mai veni vreun ban anul acesta? Răspuns clar - NU!

488
Tagurile:
Carmen Avram

Загрузка...
Heiko Maas

Germania respinge modificarea granițelor în Balcani

0
Ministrul german de Externe, Heiko Maas, a declarat că Germania respinge redesenarea graniţelor în vestul Balcanilor, ideea fiind ”pusă în sertar”.

BRUXELLES, 23 apr – Sputnik. Ministrul de Externe de la Berlin, Heiko Maas, a vrut să închidă controversatul subiect al redesenării unor granițe în Balcani și a respins categoric această idee care a apărut într-o notă diplomatică neoficială a Uniunii Europene.

Documentul, care a agitat mult spiritele, i-a alarmat pe bosniaci, care au văzut-o ca pe o ameninţare la adresa unităţii teritoriale a ţării lor.

În document se vorbea despre posibilitatea ca prin crearea Serbiei Mari, a Albaniei Mari şi a Croaţiei Mari să se rezolve tensiunile naţionale care împiedică integrarea europeană a regiunii.

"Ideea că lucrurile pot fi rezolvate cu linii noi pe o hartă nu este doar nerealistă, dar este periculos să iniţiezi chiar această discuţie", a declarat Maas reporterilor din Pristina, capitala Kosovo.

El a precizat că ideea schimbării frontierelor este una pe care guvernul german o respinge vehement și a arătat că se bucură că ideea a fost "pusă înapoi într-un sertar sau, sperăm, în tocătorul istoriei".

Nota diplomatică a UE a apărut prima oară în presa din Slovenia, dar premierul sloven Janez Jansa a negat relatările presei potrivit cărora el ar fi trimis nota preşedintelui Consiliului European Charles Michel ca o propunere cu privire la modul de tratare a regiunii după ce Slovenia va prelua preşedinţia UE în iulie.

0
Tagurile:
Heiko Maas, Balcani
Tematic
Kusturica va juca într-un film despre agresiunea NATO în Balcani
Primul stat modern aromân din Balcani: Principatul Pindului
Cine își dorește o recroire a granițelor în Balcani și care ar fi consecințele
Statele Unite prevăd un conflict armat în Balcani în 2019. Ce vor de la Rusia?
Bombardamente din 1999: Hiroshima și Nagasaki în Balcani - Cum au fost afectați românii
Justiția bulgară a deblocat procesul de extindere a Turkish Stream în Balcani
Coșmar seismic: 30 de cutremure și replici în Balcani în 13 ore – cutremur și în România!

Загрузка...