Piloții Forțelor Aeriene SUA pe fundalul unei aeronave A 10 la baza aeriană Mihail Kogălniceanu, România

Dosar FULMINANT - ”Bordel în baza SUA de la Kogălniceanu” legătură cu Caracal!

49094
(reînnoit 08:12 24.01.2020)
”România este pe primul loc nu numai la livrarea de fete pentru reţelele de trafic de persoane din UE, ci şi la traficul de femei pentru militarii NATO”

BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Pe bună dreptate, cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob se întreabă dacă ”A venit nucleara anului??”. Întrebarea e logică, pentru că ”Cotidianul” publică un articol fulminant, bazat pe documente oficiale și intitulat clar: ”Bordelul din baza militară americană de la Kogălniceanu”

Autorul este experimentatul jurnalist Ion Spânu, iar documentația are în prim plan o plângere penală depusă de o anume Ana Maria Nuciu, despre care aflăm că ”a fost pînă anii trecuţi traducătoare în baza militară americană de la Kogălniceanu”.

”Ana Maria descoperă că în această unitate militară ce aparţine forţelor NATO funcţiona un adevărat BORDEL, în care veneau fete minore pentru a satisface dorinţele unor militari, mai ales ale comandantului bazei „Black Sea Area Support Team”, OTTO BUSHER, ajutat de mîna lui dreaptă, plutonier adjutant principal al BSAST, LLOYD SPARKS!”, scrie Ion Spânu.

Cunoscutul jurnalist își însoțește textul cu documente și imagini – iar dintr-una ne zâmbește larg însuși fost vicepreședinte SUA Joe Biden, care o ține după umeri chiar pe Ana Maria Nuciu!

Dar, cu toate că, iată, Ana Maria Nuciu a fost în preajma unui asemenea personaj, în momentul în care și-a ”băgat nasul” în ”afacere”, a fost ”amenințată”.

”A fost ameninţată direct de un militar american că o va călca cu maşina”, scrie Ion Spânu, precizând că ”sîntem în posesia unei înregistrări cu această convorbire”.

Dar, cu o ”tenacitate incredibilă şi cu un curaj devastator”, Ana Maria Nuciu a sesizat Parchetul ”în legătură cu acest bordel din incinta bazei militare”!

”A fost o amplă anchetă desfăşurată de autorităţile americane şi române, invocîndu-se însă Acordul semnat în 2001 între cele două ţări, în care România ceda dreptul de anchetă al militarilor americani către SUA”, scrie Ion Spânu, care promite ”un amplu serial”, cu documente, fotografii, înregistrări audio-video, convorbiri şi fotografii.

Atenție, unele dintre aceste ”probe” sunt ”cu adevărat şocante, cu fetele minore racolate pentru plăceri sexuale” – scrie Spânu.

În context, Ana Maria Nuciu a trimis plângerea la DIICOT și a cerut ”Dosarul Kogălniceanu” să fie conexat „Dosarului Caracal-Deveselu”!

”Mulţi se vor întreba: ce legătură acest „BORDEL” de la Kogălniceanu cu Deveselu şi „Cazul Caracal””, pune problema Ion Spânu - care răspunde clar: ”ARE!”

Jurnalistul arată că în primul rând, baza militară de la Deveselu ”a fost în centrul anchetelor penale din 2012, 2014, 2018, cînd s-a vorbit despre răpirea unor eleve de liceu pentru a fi oferite militarilor americani de la Deveselu” – un detaliu important fiind că în 2014, şeful reţelei de prostituție, proxenetul Bogdan ”Cocoş”, ”a fost sinucis în Penitenciarul Craiova, acolo unde este deţinut acum chiar Gheorghe Dincă”.

”În al doilea rînd, în ancheta jurnalistică asupra „Cazului Caracal” s-a vorbit iarăşi despre legăturile reţelelor de trafic de persoane cu baza militară de la Deveselu, pe care procurorii au ţinut morţiş să nu le ia în seamă”, atrage atenția Ion Spânu.

Prezentând în acest prim episod plângerea Anei Maria Nuciu, Ion Spânu promite că în episoadele viitoare va demonstra că ”România este pe primul loc nu numai la livrarea de fete pentru reţelele de trafic de persoane din UE, ci şi la traficul de femei pentru militarii NATO”,

Spânu afirmă că ”aşa s-a întîmplat în Kosovo, Kuweit sau Bosnia şi Herţegovina!

”Vom avea suficient timp să dezbatem pe larg informaţiile despre astfel de „bordeluri militare” care au făcut obiectul anchetelor din Kuweit, Kosovo, Bosnia şi Herţegovina”, scrie jurnalistul.

De ce nu s-ar fi luat măsuri, de ce ar fi proliferat o atare situație? Ion Spânu dă vina pe ”interesele militare”, dar insistă că documentele care însoțesc plângerea către DIICOT conține date teribile!

”Documentul conţine informaţii şi detalii absolut incredibile (…) cu probe concrete, care, în condiţii normale, ar fi dus la condamnări cu ani grei de închisoare”, scrie Ion Spânu. ”Fiind însă vorba despre interese militare, de SUA, de NATO, sînt forţe care încearcă mereu să pună batista pe ţambal ori de cîte ori astfel de scandaluri explodează în spaţiul public”.

Prezentăm și noi documentele postate de ”Cotidianul”, în fulminantul articol – care, pe bună dreptate, poate fi numit ”nucleara anului”.

 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (1)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (1)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (2)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (2)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (3)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (3)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (4)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (4)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (5)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (5)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (6)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (6)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (7)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (7)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (8)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (8)
 • Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (9)
  Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (9)
1 / 9
Plângerea penală pe care Ana Maria Nuciu a trimis-o la DIICOT (1)
49094
Tagurile:
SUA, Deveselu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (228)
Aleksei Navalnîi

Scandalul Olimpiade Navalnîi: SUA și UK salvează tot ce le e mai drag

47
(reînnoit 16:10 21.10.2020)
De ce SUA și UK au provocat un nou scandal antirusesc și ce legătură au “hackerii ruși” cu cazul Navalnîi.

MOSCOVA, 21 oct – Sputnik, Irina Alksnis. Acuzațiile înaintate Moscovei de către Statele Unite și Marea Britanie în atacuri asupra Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud și Japonia au provocat în Rusia o reacție de nedumerire.

Motivul acestei nedumeriri este unul simplu: noile insinuări sterile despre o crimă absurdă a Moscovei împotriva lumii întregi și a sportului par lipsite de orice sens, atât în promovarea unei agende antirusești, cât și pentru adoptarea unor măsuri de “penalizare” a Rusiei.

Pe de o parte, Occidentul nu întâmpină nicio problemă în campania lui media rusofobă. Nici incidentul cu Aleksei Navalnîi nu a fost lucrat până la capăt. S-ar părea că nu există o necesitate stringentă pentru lansarea unei noi găselnițe, îndeosebi la un nivel atât de înalt – miniștri de Externe și servicii de informații. Iar pe de altă parte, experiența precedentă, inclusiv și istoria cu bloggerul rus, arată că adoptarea unor măsuri cu adevărat serioase și dureroase împotriva Moscovei în orice caz nu au prea mari șanse.

Declarațiile simultane ale Washingtonului și Londrei arată existența unor obiective comune, urmărite de cele două capitale.

Despre ce ar putea fi vorba?

Răspunsul, cel mai probabil, trebuie căutat în reacțiile din Tokyo și Seul la acuzațiile înaintate. Guvernul Japoniei a refuzat să ofere comentarii, luând o pauză pentru colectarea unor “informații corespunzătoare”. Autoritățile sud-coreene, la fel, au preferat să păstreze tăcerea.

Se pare că oficialitățile și serviciile speciale ale celor două țări, apropo, aliați cheie ai Occidentului în regiune, nu au fost informate despre operațiunea americano-britanică și acum sunt nevoite să se orienteze din mers, pentru a nu se compromite și pentru a ocupa o poziție cât mai elegantă. Așa cum a procedat, spre exemplu, Comitetul Olimpic al Japoniei, care a declarat că nu a simțit niciun efect al atacurilor cibernetice asupra activității sale.

Iată de ce, cel mai probabil, scopul central al noii campanii antirusești, cât nu ar părea de straniu, nu este Rusia, ci restul lumii – în primul rând, chiar Occidentul. Agenda rusofobă apare în acest caz în calitate de instrument comod, nu un scop în sine.

Dominarea informațională și propagandistică este cea mai importantă parte a hegemoniei SUA. Marea Britanie în mod tradițional joacă un rol de pereche, pentru că anume însumarea instituțiilor media de limba engleză de pe ambele părți ale Atlanticului reprezintă ceea ce obișnuim a înțelege prin mainstream media globală. Despre apropierea celor două țări în cooperarea politică și pe linia serviciilor se cunoaște foarte bine și de mai mult timp.

Degradarea influenței Statelor Unite și slăbirea influenței Regatului Unit pe arena internațională în ultimii ani a devenit o realitate cotidiană. Însă aceste procese vizează în special mecanismele economice, birocratice și parțial politice.

Totodată, există domenii în care supremația celor două mari puteri rămân în continuare incontestabile. Exact așa cum este incontestabilă supremația armatei americane în cadrul NATO, nicio instituție media din Europa continentală nu este capabilă să concureze cu influența britanicului Times sau americanul CNN. În plus, anume peste ocean se află centrul de control asupra unui instrument puternic de manipulare ca opinie publice precum Twitter și Facebook.

Politica Washingtonului împotriva RT sau chinezului TikTok confirmă din nou că acolo se conștientizează importanța unor astfel de structuri. Însă, Statele Unite s-au obișnuit cu ideea că oponenții geopolitici dispun de propriile resurse de influență media, recurgând, pur și simplu, la măsuri de constrângere a acestora pe teritoriul lor.

Mult mai sensibilă pentru tandemul americano-britanic al propagandei și serviciilor a devenit apariția unor concurenți chiar în interiorul Occidentului. Anume acest lucru se întâmplă, iar cazul lui Navalnîi este o dovadă a existenței unor procese neplăcute și indezirabile.

În Rusia scandalul în jurul bloggerului rus ar putea părea o continuare a unor lucruri mozolite, însă, în realitate, acesta este unic în felul său, pentru că reprezintă în totalitate o operă a Berlinului.

Da, Germania a profitat de o agendă rusofobă obișnuită, însă a reușit s-o preia de la “partenerii mai mari”, utilizând-o în propriul ei joc.

Nemții îl controlează pe Navalnîi. El spune ceea ce le convine lor: de la apărarea Nord Stream – 2, până la aruncarea unor ace în adresa americanilor, care nu s-au pronunțat prea insistent în apărarea lui. Principala sursă a știrilor pentru întreaga lume, timp ce câteva zile, au devenit publicațiile germane, iar presa de limba engleză a fost nevoită să le citeze și să le răspândească.

Într-un astfel de context, istoria despre hackerii ruși din GRU, care atacă Olimpiadele, capătă o semnificație specială. De facto, cu ajutorul ei americanii și britanicii își propun să elimine din spațiul informațional subiectul lui Navalnîi, pentru că, în esență, e un proiect al concurenților lor. Totodată, pentru Washington și Londra este important să-și restabilească controlul asupra spațiului mediatic și politic global, care pentru o anumită perioadă a ajuns sub controlul Europei, în frunte cu nemții.

Desigur, cea mai bună cale pe care ar fi putut inventa a devenit combaterea unei teme antirusești cu alta.

Chiar dacă ambele părți utilizează un discurs extrem de ostil în adresa Rusiei, în esență, divergențele lor convin Rusiei (și multor altor state), pentru că accentuează nivelul de confruntare în interiorul Occidentului și îi stimulează decadența.

Faptul că Germania a reușit, chiar și pentru o perioadă scurtă, să preia controlul asupra spațiului politico-informațional, trebuie tratat nu ca o mică excepție, ci ca o primă rândunică. SUA și Marea Britanie ar trebui să se aștepte la o pierdere treptată a dominației în spațiul mediatic, pentru că le aruncă mănușa nu doar concurenții geopolitici, dar și aliații lor apropiați.

47
Tagurile:
Hackeri, SUA, Rusia
Tematic
Planul viclean al lui Putin: tulburări în SUA de dragul salvării lui Trump
Profesorii, metodă să scape de hackeri: e la îndemână
Putin propune SUA un acord de neamestec în afacerile interne
Ambasada Rusiei în SUA, despre acuzațiile împotriva celor șase ruși
Twitter nu va mai bloca postările despre fiul lui Biden

Загрузка...
Florin Iordache

Gafă istorică: Alegerea lui Iordache, ILEGALĂ din neatenție?

692
Țara lui Iohannis, Orban și Ciolacu este… de poveste! Alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ s-ar putea anula din cauza unei gafe din neatenție – de care nu și-a dat seama nici măcar adversarul său, Augustin Zegrean – fost președinte al CCR!

BUCUREȘTI, 21 oct – Sputnik. Scandalul alegerii lui Florin Iordache a mers pe linia politică… dar se pare că acum se ia în calcul un aspect legic: din neatenție probabil, parlamentarii nu au ținut seama că votul numirii nu trebuia să fie cu majoritatea celor prezenți, ca la o lege ordinară – ci cu majoritatea numărului total al senatorilor și deputaților, ca la o lege organică!

Descoperirea aparține jurnalistului Bogdan Tiberiu Iacob, care a plecat de la numărul voturilor cu care au fost aleși foștii președinți ai Consiliului Legislativ… și a verificat în textul legii!

Legea de funcționare a Consiliului Legislativ nr.73/1993 http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/3241 prevede la art.9:

”Preşedintele Consiliului Legislativ şi preşedinţii de secţii se numesc prin votul majorității deputaților şi senatorilor, reuniți în şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului, pe baza a câte trei propuneri ale birourilor permanente pentru fiecare funcţie, cu avizul comisiilor juridice reunite. Aceştia îşi exercită atribuţiile de la data depunerii, în mod individual, a jurământului prevăzut la alin. (3) în faţa preşedinţilor celor două Camere. ”

Deci, virgula, bat-o vina, e înainte de ”reuniți”, ceea ce arată clar că e vorba de majoritatea deputaţilor şi senatorilor – adică jumătate plus 1 din totalul parlamentarilor – nu doar al celor prezenți, așa cum greșit s-a interpretat!

Ori, așa cum bine spune BT Iacob – ”majoritatea senatorilor și deputaților este în acest moment de cca. 233 de voturi (posibil modificată ușor de recente demisii)” – și nu 185, cu cît a fost votat Florin Iordache!

În comparație, BT Iacob arată că, în iunie 2001, precedentul președinte al C.L., Dragoș Iliescu, ”a fost votat regulamentar, cu 249 de voturi, adică peste majoritatea absolută”.

Concluzia jurnalistului este clară și logică: ”Plenul celor două Camere l-a votat azi ilegal pe noul președinte al Consiliului Legislativ, Florin Iordache, în disprețul legii 73/1993 și cu complicitatea tuturor părților implicate”.

Dar bomba vine abia acum  - nici principalul contracandidat, Augustin Zegrean, ditamai fost președinte al CCR nu s-a prins de greșeală… decât după ce ziaristul l-a tras de mânecă!

”Contactat de Inpolitics, perdantul Augustin Zegrean a recunoscut, senin, că uitase de această prevedere a legii 73 și spune că nu are de gând să protesteze public ”pentru că sunt destui în Parlamentul României care ar trebui să o facă. Suntem în epoca nebunilor” a conchis fostul șef al CCR”, scrie BT Iacob, care pune întrebarea dacă nu cumva e ”un blat total”.

Ei bine, între timp se pare că Zegrean s-a răzgândit, iar la B1Tv a spus clar că ”Votul de astăzi este nul”.

”În lege scrie că președintele Consiliului Legislativ și șeful de secție se aleg prin votul majorității deputaților și senatorilor în ședință comună. 187 nu este majoritate”, a spus Zegrean, justificându-și propria neatenție prin faptul că a fost luat ca din oală de liberali – propunerea venind, practic, în același timp cu votul!

Ciudat nu? Poate să aibă dreptate BT Iacob și să fie vorba de un BLAT între mai multe partide? Între toate?

Cert este că o asemenea gafă, greșeală intenționată sau neatenție… se poate întâmpla doar în România condusă de unii ca Iohannis, Orban și Ciolacu! Cu siguranță un președinte de Cameră ca Valer Dorneanu sau Adrian Năstase nu ar fi comis așa ceva. Dacă gafa va fi recunoscută… va rămâne în istorie!

692
Tagurile:
alegere, Florin Iordache

Загрузка...

Statule, mi-au furat copilul și am venit plâng la tine!

0
O mamă și un mesaj șocant: ”Statule, astăzi îmi iau adio de la tine”; o mamă, o ziaristă, un om de mare simțire rănit și lăsat de izbeliște de statul pe care l-a servit… chiar la nivel înalt!

BUCUREȘTI, 21 oct – Sputnik. Am primit un mesaj… halucinant! Mi l-a trimis o persoană pe care o admir de când am cunoscut-o, acum mulți ani. O jurnalistă de excepție, o minte strălucită și o personalitate cu totul specială.

A făcut carieră și în mass media, dar mai ales în consultanță politică, fiind, așa cum spuneam, un om cu viziune și o abilitate de a descoperi valențe ascunse.

În timp, Marga Nițu a promovat oameni care au ajuns la cel mai înalt nivel al statului… Al stratului căruia acum i se adresează, cu un mesaj uluitor, care pe mine… pur și simplu m-a șocat!

Este aparent o problemă personală – dar, în fapt, este definitoriu pentru patologia unei boli grave a statului: neputința (poate indolența, reaua voință?) atunci când simplilor cetățeni le este afectată viața de familie.

Scris ca un mesaj de adio adresat ”statului” – cel normal și contondent în relația cu cetățeanul, nu cel ”paralel” – acest articol-scrisoare merită citit de la cap la coadă. De aceea nu-l voi comenta, ci îl voi reda integral – pentru că nimeni nu poate scrie mai presus de o mamă care se luptă pentru copilul său.

Precizez însă două aspecte: primo - mesajul a fost publicat pe blogul personal al Margăi Nițu; secundo - cele scrise sunt transpuse și printr-o acțiune susținută de un avocat.

Iată textul integral, scris de dr. Marga Nițu, citiți atent, conține date uluitoare:

Justiția omului sau justiția Domnului?

Dragă Statule, îți scriu această scrisoare în semn de adio. Te-am creditat cu susținerea mea, te-am respectat și mi-am îndeplinit responsabilitățile față de tine. Nu am cerut nimic în schimb. Nu am cerut șomaj, când am avut nevoie și nici asistență medicală. M-am descurcat și mi-am plătit totul singură. Nu mi-ai oferit un mediu stabil și siguranța zilei de mâine, nici curățenie și infrastructură. Statule ești iresponsabil!

Statule, mi-au furat copilul și am venit să mă plâng la tine. Mi-ai trântit ușa în nas. Ești găunos și plin de defecte.

Statule, am sunat la 112, am reclamat că mi-au sechestrat copilul și că îi încalcă dreptul de a vorbi cu mama lui. Tu ce-ai făcut? Ai pus o funcționară să bifeze căsuța că fata este la domiciliul tatălui și-ai încheiat povestea. Te interesează cum este fata? Dacă o copilă de 13 ani are discernământ sau nu? Dacă este forțată sau manipulată? Copilul meu a fost “evaluat” pe o băncuță în curtea instituției.

Am mers la protecția copilului și doamna de acolo s-a răstit la mine: duceți-va la poliție! Am fost la poliție, Statule, și știi ce mi-a zis? Ca dacă e la domiciliul tatălui, pa! Ei nu au ce sa facă!!

Statule, am auzit că sindicalistul Coarnă candidează la Călărași și, cel mai probabil, va câștiga. Statule, luminează-i mintea sa piardă mai puțin timp pe la emisiuni zicătoare de nimic și să se preocupe, atunci când va ajunge în Parlament, de dezvoltarea unei legislații cu mai multe atribuții pentru polițiști, că de salariile lor s-a tot ocupat până acum.

Statule, am bătut pe la toate ușile că fata mea stă cu un consumator de substanțe halucinogene. Antidrogul a zis că ei se ocupa doar de informare. Și polițiștii, cu care am mers după copil, au ridicat din umeri…cică, dacă persoana consumă în casă, nu au ce să-i facă. Ce contează dacă e și copilul acolo??! Acum îți zic ție, așa, ca între patru ochi, în mașină, cei doi polițiști vorbeau între ei ofițerește: “ăsta e consumator. Ai văzut cum arată?”

“Da, dar nu mirosea în casă” Domnu’ Abraham, știu că instituțiile statului sunt foarte preocupate să înhațe rechinii mari, da’ cu ăștia mici care fac ravagii ce facem?

Ce-ai a comenta, Statule? Nimic, pentru ca te simți cu musca pe căciulă. Ai creditat și susținut incompetența, de la Băsescu facere. Ai scuipat-o pe Dăncilă că era conciliantă, mai cu pacea, iubirea, știi??, sentimentele alea care ar trebui să primeze, și susții în continuare golănia și răutatea.

Știu, ești supărat pe mine că te-am dojenit în teza de doctorat, că nu te ocupi de copiii afectați de migrația părinților, ca nu le asiguri dreptul fundamental la educație. Și acum, copilului meu ii este încălcat dreptul la educație de propriul părinte. Dar, nu te interesează, pentru ca nu ai pârghii legale. Pai, construiește-le! Câți copiii să mai cadă victime ale sistemului care judecă doar în litera și omițând spiritul legii. Regretatul maestru Bolcaș îmi spunea că spiritul legii ține de conștiința celui care aplică legea. Până acum n-am întâlnit oameni cu conștiință.

Nu faci decât să-ți arăți neputința. Ești găunos și plin de defecte și ce-i mai rău este ca nu ai nici cea mai mică intenție să îți schimbi atitudinea față de cetățenii tăi.

Statule, astăzi îmi iau adio de la tine. O mamă face orice pentru copilul ei și voi trece și peste tine, dacă va fi nevoie. Atât să știi!

Nu sunt prima mamă ruptă mârșav de copilul ei, dar vreau sa fiu ultima ignorată de Stat!

0
Tagurile:
Copil, Stat
Tematic
NUCLEARA anului: Lovit de Justiție, Băsescu aruncă în aer Europa! Dezvăluiri fulminante!
Fără justiție nu există pace: sute de oameni și-au luat rămas bun de la Floyd
Victorie pentru Justiție - Parlamentul nu a cedat presiunilor! Cine s-a făcut de râs
După Germania, și Ungaria refuză o decizie a Curții de Justiție a UE
Doliu în Justiție! A murit marele om de Drept Ion Predescu

Загрузка...