Victor Ciutacu

Victor Ciutacu îl face de RUȘINE pe Tudor Chirilă după moartea Cristinei Țopescu

4837
(reînnoit 08:10 14.01.2020)
Victor Ciutacu: ”A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie”.

BUCUREȘTI, 14 ian - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu îl admonestează pe cantautorul activist civic Tudor Chirilă pentru indiferența cu care a tratat tragicul eveniment al dispariției Cristinei Țopescu!

Ciutacu aduce aminte că regretata teleastă a fost printre puținele personalități care i-au luat apărarea lui Chirilă atunci când acesta a agresat fizic un om, în public.

”Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă”, scrie Ciutacu, precizând că ”A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie”.

Ori, acum, Tudor Chirilă se manifestă cu totală ingratitudine, nepostând  nimic pe pagina sa de socializare – nici măcar un mesaj în memoria dispărutei.

”Acu' văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice”, îl face de rușine Victor Ciutacu pe Chirilă.

Între timp, Chirilă a postat un articol în care sunt acuzate… fraude la Academia de Poliție. Despre cea care i-a luat apărarea când i-a fost greu… nimic!

O atitudine ingrată a avut și Șerban Huidu, căruia de asemenea Cristina Țopescu i-a luat apărarea după ce acesta a ucis trei oameni în cunoscutul accident auto. Și atunci, Cristina Țopescu a făcut gestul riscând să-și afecteze grav imaginea publică.

4837
Tagurile:
Tudor Chirilă, Victor Ciutacu

Загрузка...