Daniel-Cătălin Zamfir

Daniel Zamfir pune lațul de gâtul lui Florin Cîțu - anunță o mutare radicală!

9515
(reînnoit 07:19 18.11.2019)
Senatorul Zamfir: ”Vasile Cîțu va fi invitat să discutăm despre impactul declarațiilor sale asupra mediului economic”.

BUCUREȘTI, 18 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După cum se știe, Eugen Orlando Teodorovici l-a provocat pe urmașul său de la Finanțe, Florin Cîțu, la o dezbatere despre realitatea de la Finanțe – eveniment care să se desfășoare sub tutela ASE.

”E inutil, Orlando!”, îi răspunde senatorul Daniel Zamfir, care mărturisește că nu înțelege ”cum și-a imaginat Eugen Teodorovici că Vasile Cîțu va veni la vreo dezbatere”.

Senatorul care s-a luptat pentru drepturile românilor în fața băncilor – și a trebuit să ducă bătălia chiar împotriva fostului său coleg, Florin Cîțu, îl definește pe actualul ministru.

”Nu va veni, că nu e în stare să ducă o dezbatere”, scrie Zamfir despre Cîțu. ”Profilul omului e clar: aruncă petarde și fuge”.

Da, promite Daniel Zamfir, ”de dat explicații, însă, va da”. Mai precis, Daniel Zamfir vine cu un anunț bombă – o audiere serioasă a lui Cîțu – și, atenție, a impactului declarațiilor acestuia!

”Imediat după alegerile prezidențiale, îl anunț de pe acum că va fi invitat să prezinte ”găurile” în fata Comisiei Economice a Senatului și mai ales să discutăm despre impactul declarațiilor sale asupra mediului economic”, scrie Zamfir într-o postare pe Facebook, urându-i ironic lui Cîțu, ”Curaj, Vasile!” și încheind cu un ”haștag” - #bugetarulpraf.

Reamintim că, imediat după instalarea guvernului Orban și a ministrului Cîțu a fost nevoie de intervenția guvernatorului Isărescu, acesta demontând declarațiile privind dezastrul din economie, alegații politicianiste lansate inconștient de Iohannis și liberali. Dar, de câteva zile se constată o depreciere acută a leului – liberalii continuând declarațiile șocante.

Dacă în fața comisiei Senatului se va constata vinovăția ministrului – respins la audieri de comisiile de specialitate – e posibil să asistă la un scandal uriaș și la o moțiune – cel puțin simplă.

9515
Tagurile:
Eugen Teodorovici, Florin Cîţu, Daniel Zamfir
Тема:
Activitatea guvernului Ludovic Orban (90)

Загрузка...