Hans Klemm

Legătură ciudată și ignorată între teroristul ucis (Al Baghdadi) și… Hans Klemm!

1869
(reînnoit 19:07 27.10.2019)
De ce ar ucide administrația republicană Trump un personaj care nu doar că nu mai era așa de periculos - dar care știa enorm despre democrați!

BUCUREȘTI, 27 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Sincer, mi se pare foarte ciudată operațiunea de eliminare a liderului Statului Islamic, Al Baghdadi. Acea operațiune specială americană pare mai curând una de capturare – sau de extragere a personajului – acoperită prin ”sinuciderea” cu o centură explozivă, care a distrus în mare parte trupul respectivului. Chiar nici un american rănit? În fine…

Întrebarea e de ce ar ucide Trump un personaj care nu doar că nu mai era așa de periculos - dar care știa enorm despre democrați – cu care președintele republican se află într-un război de o intensitate nemaivăzută în ultimii 50 de ani, de pe vremea lui Richard Nixon?

Argumente ale implicării democrate în demența din Orient

Pentru început, amintesc că SUA au fost zguduite de un scandal în care  Hillary Clinton, la acea dată (2012) primea un e-mail scos la iveală de un ”wikileaks”.

În e-mail, fostul consilier și director al "Policy Planning" din cadrul Departamentului de Stat, (un nucleu strategic al diplomației americane), Jake Sullivan îi scrie șefei sale, Hillary Clinton, Secretar de Stat, următoarele:

”AQ (Al Qaeda) este de partea noastră în Siria. În rest, lucrurile s-au petrecut așa cum ne-am așteptat în Siria”.
Wikileaks (Captură ecran)
© Photo : Wikileaks (Captură ecran)
Wikileaks (Captură ecran)

E-mailul este datat 12 februarie 2012. Interesant este că exact în acea zi, Al-Qaida a declarat că susţine rebeliunea anti Assad din Siria. La acea dată, succesorul lui Bin Laden, Ayman Al-Zawahri, a transmis o înregistrare prin care își exprima susţinerea faţă de revoltele din Siria.

Aceasta înseamnă că democrații americani au luat în calcul colaborarea cu teroriștii Al Qaeda împotriva președintelui Assad.

La fel de interesant este că imediat după acest E-mail, un studiu al "Stratfor", intitulat "Oportunități jihadiste în Siria", descrie un raport care ”citează oficiali fără nume din serviciile secrete americane” spunând că ”nodul irakian al rețelei jihadiste la nivel mondial a efectuat două atacuri împotriva unor facilități ale serviciilor secrete siriene, în timp ce Ministrul de Interne adjunct irakian Adnan al-Assadi a declarat că jihadiștii irakieni au deplasat luptători și arme în Siria vecină”.

Hillary Clinton
© AP Photo / Charlie Neibergall

Deci, democrații americani știau clar că rebelii - pe care îi susținea și îi antrenau OFICIAL - sunt alcătuiți din grupări jihadiste venite din Irak și susținuți de cea mai periculoasă grupare teroristă, Al Qaeda!

Dar, bomboana pe coliva democrată este că, între 2013 și 2014, imediat după acel scandal, Jake Sullivan, autorul e-mailului dat la iveală de wikileaks, a fost consilier pe probleme de securitate al vicepreședintelui Joe Biden, având un rol important, după cum menționează presa americană, în modelarea politicii americane în Siria și Libia!

Da, același Joe Biden, contracandidatul lui Trump. Deci, ce interes avea Trump să-l ucidă pe Al Baghdadi?!  Și nu e totul, pentru că povestea are și o altă parte, care ne vizează… cumva.

Coordonatorul ”Statului de Drept” din focarul islamist al lumii

Așa cum am mai scris și am demonstrat, Hans Klemm mi se pare cel mai profesionist și, implicit, mai interesant ambasador trimis de SUA în România. Ne place sau nu ce face, asta e, dar el are o misiune, pe care cei ce nu au date nu o pot înțelege.

Dar, Hans Klemm are un trecut care se leagă de dubioasele operațiuni ale democraților americani (cărora le aparține) în Orientul Apropiat.

Concret, între 2010 și 2012 Klemm a fost în ambasador (sau coordonator) pentru Statul de Drept şi Respectarea Legii în Afganistan. Ce fel de stat de drept au edificat americanii și distinsul lor ambasador, cred că știe toată lumea,  mai ales militarii români trimiși acolo — un haos total, fundamentalism religios printre atentate, producere de droguri pentru țările europene (NATO) dar și furnizor de rebeli ai terorismului islamist.

Și mai interesant este că, în perioada în care Hans Klemm ”coordona” statul de drept din butoiul cu pulbere al islamismului mondial (am numit Afganistanul), apar marile mișcări teroriste și războaiele civile de care ne plângem azi — și ale căror urmări le suportă întreaga lume.

Chiar în perioada mandatului lui Klemm, în 2011, izbucnește războiul civil în Siria, apar grupările armate rebele (în mare parte finanțate de americani), izbucnește insurecția din Irak, pe cealaltă parte a Mediteranei izbucnește "Primăvara arabă", care cuprinde și aruncă în flăcări Tunis, Libia, Egipt, Algeria, Yemen, apoi se întinde în state africane…

Dar, cel mai important, tot în 2011, Califatul sau Statul Islamic (ISIS, ISIL) capătă adevărata forță. Motivul — ridicarea în fruntea acestei mișcări teroriste islamiste (finanțate inițial de serviciile americane), la finele lui 2010, a celui ”ucis” ieri, Abu Bakr al-Baghdadi (pe numele adevărat Ibrahim Awwad Ibrahim Ali al-Badri al-Samarrai).

Atenție la ciudățenie: respectivul era un terorist încarcerat până atunci, timp de cinci ani, în închisorile SUA (CIA) din sudul Irakului… și brusc eliberat! Tot brusc, preia mișcarea teroristă, care imediat începe să aibă armament, bani dar și o schemă "de lucru", mai exact o hartă a unor atacuri precise, ținte strategice, trasee economice, tunele în care s-au pregătit secvențe sofisticate ale unui plan de război — și așa începe nebunia din Orient.

Oare închisorile CIA sunt un fel de sanatorii din care ieși plin de vigoare și avânt revoluționar, plin de bani, idei și planuri?!

Ei bine, repet, în această perioadă, Klemm era ”coordonatorul statului de drept” în focarul sunnit taliban; ca o paranteză explicativă, menționez că ISIS este o variantă radicală a sunni, whabbit-salafită, suniți-salafiți fiind și rebeli sirieni Al Nusra. În schimb Iranul, considerat de democrații americani "originea axei răului", este șiit.

Dragoș Dumitriu
© Photo : Arhiva personală a lui Dragoș Dumitriu

În acea perioadă, ambasadorul Klemm, ale cărui calități și dinamism ne uimesc și acum, era cu vreo opt - nouă ani mai tânăr!

Deci, dacă acum este atât de energic și de prezent, putem oare să ne închipuim că atunci Hans Klemm era un nepriceput apatic sau neatent, iar teroriștii arabi și traficul de droguri care finanța terorismul jucau pe lângă el, prin mijlocul ”statului său de drept”, fără ca el, ambasadorul coordonator, să poată face nimic?

Sau, poate, misiunea sa era una mult mai complexă, în concordanță cu politica democraților (vezi povestea cu Hillary, șefa de atunci a lui Klemm) și ale serviciilor americane care finanțau — și poate organizau — grupări rebele și (cel puțin azi considerate) teroriste?

Răspunsul - sau concluzia - apare chiar pe pagina Departamentului de Stat, unde se spune clar: ”Din 2010 Klemm a condus TOATE programele civile și militare în materie de stat de drept în Afganistan”.

***

Deci, iată o legătură interesantă, despre care nu s-a vorbit – între istoria acestui terorist ucis și… ambasadorul Hans Klemm.

Dar și mai multe probe că NIMIC din ceea ce declară o mare putere nu poate fi luat chiar ca atare. Mai ales când e vorba de operațiuni spectaculoase, subiect de producții cinematografice… de cele mai multe ori, vorba lui Mircea Badea, nutreț pentru proști.

Și apropo de Wikileaks despre afacerile democraților de tip… Orient: în iulie 2017, republicanul Peter W. Smith, care a demarat o investigație independentă în legătură cu cele 33 mii de scrisori eliminate de Hillary Clinton din propriul e-mail, s-a sinucis în camera unui hotel din statul Minnesota.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă neapărat cu cea a redacţiei Sputnik.

1869
Tagurile:
Abu Bakr al-Baghdadi, Hans Klemm
Victor Ciutacu

Ciutacu, atac violent la Arafat! Până acum, nimeni nu l-a făcut praf în așa hal!

193
Nu e vorba doar de un conflict personal, ci de un reproș pe care tot mai multă lume i-l face lui Raed Arafat: tentația de a anula din start orice opinie contrară în general

BUCUREȘTI, 9 aug – Sputnik. Reproducem acest episod pentru că nu e vorba doar de un conflict personal, ci de un reproș pe care tot mai multă lume i-l face lui Raed Arafat: tentația de a anula din start orice critică, orice referire la achizițiile și comenzile controversate din pandemie – și orice opinie contrară în general.

Mai grav este că unele autorități, mai ales Raed Arafat și Ludovic Orban vorbesc în termeni de ”teorie a conspirației” – și anume despre existența unor campanii organizate, inducând ideea că acestea ar veni de la „răsărit”. Sigur, ideea din urmă e complet stupidă, pentru că puterile Răsăritului, Rusia și China, sunt cele mai mari susținătoare ale OMS! Dar, ideea prinde la personaje semidocte și superficiale.

În aceste context trăim într-o realitate cu aspecte surprinse de Victor Ciutacu și alți jurnaliști sau personalități publice de prim rang: primo - măsurile extrem de dure al autorităților nu au dus la rezultate bune, ci dimpotrivă; secundo – tot ce e legat de banul public cheltuit în această perioadă ridică mari semne de întrebare, de la achiziții la numiri în funcții.

De aceea am reprodus și acest atac al lui Ciutacu – de fapt o revoltă contra unui demnitar, Raed Arafat, pe care valorosul jurnalist l-a susținut în repetate rânduri în situații delicate. Dar, acum, excelentul medic este un simbol al unui fel de absolutism pandemic – iar Ciutacu nu suportă asta.

Scurtul și tăiosul articol postat de Victor Ciutacu pe blogul său se intitulează ”Fie-vă milă, scurtați-i chinul, trimiteți o ambulanță roșie salvatorului!” – dar, așa cum spuneam, ar trebui privit ca fenomen ce se manifestă NU doar la fondatorul SMURD.

”Du-te, bre, Raede și te caută! Auzi voci, simți respirația vrăjmașului în ceafă, te persecută oamenii răi. Vorbești despre tine la persoana a treia. Îți inventezi comploturi care vor să te execute”, scrie Ciutacu.

Iar situația este prelungită prin oamenii de care Arafat se folosește, acuză jurnalistul: ”Te-ai înconjurat preventiv de plutonieri disciplinați care latră la lume și te aprobă slugarnic pentru ceea ce înainte se chema norma de hrană, iar azi se definește, pentru evitarea codului penal, drept consultanță”.

Ciutacu îi dă un sfat ”medical”: ” Întinde-te pe canapea, închide ochii și mărturisește ce gânduri negre te muncesc, poate te decompensezi”.

Dar, jurnalistul atrage atenția asupra unui fapt mult mai grav: ”Îți bați joc de o țară întreagă pe banii ei”.

”Ai un orgoliu exacerbat și o dorință patologică de control. Impui măsuri ieșite din orice logică rațională, îți dau instanțele cu sentințele-n cap”, scrie Ciutacu, bazându-se pe fapte reale – decizii ale instanței constituționale și al Curții Supreme!

Ca atare, reflecția jurnalistului e logică: ”Orice om obișnuit era demult demis și istorie”.

”Tu sari ca ars când te întreabă cineva cum dai de-a dura cu paralele bugetului public”, îi aruncă în față Ciutacu încă un argument, punctând: ”Când o să-ți cada protecția, o să redevii umilul care cerșește sprijin”.

În fine, Ciutacu se referă și la atacul direct comis de Arafat la trei jurnaliști: Victor Ciutacu, Ion Cristoiu și Cătălin Tolontan.

”Nu te îngrijorează deloc faptul că ai menționat trei nume de oameni, chipurile parte a unui complot împotriva ta, care n-au afinități?”, îl întreabă Ciutacu pe Arafat, somându-l: ”Oprește-te odată, ești ridicol!”.

Postând imaginile în care Arafat se plânge că există acea „conspirație” contra lui și îi nominalizează pe cei trei jurnaliști, Ciutacu nu s poate abține să nu comenteze:

””Comandantul acțiunii” e bântuit de închipuiri năprasnice. Oamenii răi organizează comploturi împotriva lui și vor să dărâme castelul de nisip pe care l-a ridicat cu găletușa si lopățica din dotare”.

Iată mai jos și secvența sau ”delirul mistic în direct”, cum scrie Ciutacu, cerând ”o ambulanță roșie pentru salvatorul de la SMURD!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

193
Tagurile:
coronavirus, Raed Arafat, Victor Ciutacu

Загрузка...
Secretarul de stat Dan Tătaru dă citire mesajului ministrului apărării naţionale

S-a confirmat: manipulare și minciună în cazul senatorului ”ucis de Covid 19”

2325
(reînnoit 22:03 08.08.2020)
Oamenii mor din cauza panicii create! E caz pentru o anchetă serioasă - ar trebui preluată la modul cel mai serios printr-o comisie specială parlamentară – sau chiar printr-o anchetă la nivelul Parlamentului European

BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik. Duminica trecută, o veste șoca România – un fost senator și secretar de stat la Apărare, Dan Tătaru, ”a fost ucis de Covid”, la numai 51 de ani.

Aproape două zile, mass media a antrenat o avalanșă de știri pe tema acestui deces, despre bietul om scriindu-se mai mult decât în întreaga sa viață la un loc! De ce? Pentru a se da un exemplu că necruțătorul virus nu cruță pe nimeni, nici personalitățile chiar ”sănătoase tun”.

Da, pentru că așa era prezentat fostul senator în mass media – în special de propagandistul NATO, Radu Tudor: ”Sănătos tun, cum spune românul, și roșu în obraji, energic și plin de viață”, așa îl descrie pe fostul politician.

”La 51 de ani, un om fără probleme grave de sănătate, un om pe care l-am cunoscut – pleznea de sănătate!”, spunea Radu Tudor.

Mai mult, propagandistul, pentru a crește credibilitatea spuselor, face un fel de relatare de la patul de spital, pe care nici medicii nu au spus-o cuiva:

”De ieri, de la ora 18, starea lui s-a degradat într-un mod absolut violent, a început să aibă dificultăți de respirație pe care nu le avusese, a început să se simtă rău, și  cei de la spitalul Moinești l-au pregătit pentru intubare, în câteva ore situația lui de sănătate s-a prăbușit”.

De unde știe Radu Tudor toate detaliile astea? Apoi povestește cum medicii de la Moinești au dorit să-l trimită la București, dar  ”situația lui de sănătate s-a prăbușit, în câteva ore – și a rămas la Moinești cu o asistență medicală fără reproș”.

În realitate, Tătaru a ”intrat în stop cardio-respirator, înainte de a putea fi transferat cu elicopterul și nu a putut fi resuscitat”, explică însuși Raed Arafat, care menționează că ”s-a dorit transferul pacientului la Spitalul Militar ROL 2, instalat în incinta Institutului „Ana Aslan””. Deci, nu la Matei Balș – sau la Spitalul Militar Central al Armatei, așa cum credea ”Tele” 1 Bacău -  ci la spitalul de corturi de la Otopeni, redeschis chiar în acea zi, duminică, 2 august!

Importantă e și precizarea lui Arafat – fostul senator a ”a intrat în stop cardio-respirator, înainte de a putea fi transferat cu elicopterul și nu a putut fi resuscitat”. Deci nu i s-a degradat stare în câteva ore, ci a făcut, probabil, un infarct miocardic!

Dar de ce, dacă era ”sănătos tun” și „pleznea de sănătate”, după cum spune Radu Tudor? Simplu: pentru că NU era așa! Pentru că Radu Tudor a mințit – iar asta o spune chiar buletinul MAI din data de 2 august, iar ca să fim siguri că nu a fost un decalaj din cauza orei, și de pe 3 august toate decesele din perioada 2-3 august, inclusiv cei doi cu vârste între 50 și 59 de ani, ”sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”.

Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 3 august, ora 13.00
Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 3 august, ora 13.00
Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 2 august, ora 13.00
Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 2 august, ora 13.00

De ce s-a dedat Radu Tudor la o asemenea manipulare – și chiar una de negru ”succes”, preluată de toată presa? Citim explicația tot printre vorbele lui:

”Cred că acest caz trebui să fie un foarte puternic semnal de alarmă pentru acei indivizi care răspândesc falsul minciuna, manipularea și vă îndeamnă, într-un mod absolut criminal, să nu credeți în efectele acestui virus periculos”.

La fel, el a înfierat și în postarea de pe Facebook, cu mânie proletară și cuvinte demne de un sergent beat, pe câmpul de instrucție: 

”Mesaj pentru nemernicii care postează mizerii: nici acum nu vă potoliți, hienelor! E omul mort la 51 de ani și tot cu mizerii, minciuni și manipulări”, scrie Radu Tudor, continuând cu minciuna ”omului sănătos” – ”Să vă uitați în ochii familiei lui și să le spuneți lor că n-a murit de COVID19, el fiind sănătos și bine înainte să-l lovească acest virus nenorocit!”.

Dar, oare Radu Tudor și ceilalți manipulatori au curaj să se uite în ochii familiei lui Tătaru, să le spună că omul nu a murit în urma unui infarct sau a unui AVC cauzat tocmai de panica indusă de exagerările lor?!

Și oare nu cumva familia senatorului ar trebui să dea în vileag, chiar ca ”un foarte puternic semnal de alarmă pentru acei indivizi care răspândesc falsul minciuna, manipularea”, că isteria și panica nu fac decât să UCIDĂ oameni cu probleme cardiace sau circulatorii, inerente după o anumită vârstă?

Într-un editorial publicat de analistul Sputnik Dragoș Dumitriu, cu ocazia decesului marelui interpret folcloric Nelu Bălășoiu, se arăta foarte clar:

”Am afirmat în repetate rânduri că tensiunea indusă populației chiar de către autorități și amplificată în panică de mass media mainstream pune în pericol multe persoane – în primul rând pe cei cu afecțiuni cardiace sau care au suferit anterior atacuri vasculare cerebrale”.

Și în acest caz se pune această problemă care, în opinia noastră, ar trebui preluată la modul cel mai serios printr-o anchetă parlamentară – sau chiar printr-o anchetă la nivelul Parlamentului European.

Pentru a înțelege mai exact manipularea din cazul regretatului senator Dan Tătaru, citiți și articolul anterior despre caz – în link pe pagină – pentru a vedea fenomenul: un politician puțin cunoscut este ”umflat” de presa manipulatoare, pentru a fi transformat într-un exemplu!

Ori, în tragica realitate, e posibil ca tocmai această presă manipulatoare și panicardă să fie complice la moartea mult prea timpurie a senatorului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2325
Tagurile:
coronavirus, COVID-19, ucis, Senator

Загрузка...
Olga Buzova

VIDEO: Buzova a arătat cum se odihnește în Sochi și dansează în bikini

0
Cântăreața și prezentatoarea TV Olga Buzova le-a arătat abonaților cum se odihnea la Sochi. Anterior ea anunțase că a zburat în stațiune pentru a sărbători aniversarea relației sale romantice cu bloggerul video David Manukyan (Dava M).

Vedeta a postat multe imagini pe Instagram. La una dintre ele, de exemplu, Buzova a cerut publicului, pe care l-a numit „fetele mele”, săi evalueze noul costum de baie.

Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzava
Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzava

Cântăreața a făcut o altă poză la spa, lângă un câine. În comentariu, ea și-a amintit de ziua de pomenire a Sfântului Pantelimon, le-a spus abonaților istoria sărbătorii și i-a îndemnat să facă mai multe fapte bune, să trăiască cu inima curată, să aibă grijă de sănătate și să practice sport.

Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzava
Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzava

Buzova a arătat și un „costum neobișnuit de feminin”, făcând o poză pe fundalul unor bârne și copaci denși. Într-un comentariu la publicație, Manukyan i-a amintit iubitei sale că este „cea mai frumoasă fată”.

Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzova
Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzova

Interpreta nu a uitat de o altă rețea de socializare - TikTok. Buzova a dansat incendiar în bikini pe melodia grupului „Time and Glass”.

 

​De asemenea, a postat o poză într-un alt costum de baie, îndemnând abonații să privească mai mult în stories - acolo Buzova a filmat cum hrănește un câine, ia masa, „călărește” un iaht și petrece timpul cu Manukyan.

Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzova
Printscreen de pe pagina de Instagram a Olgăi Buzova

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Olga Buzova

Загрузка...