Hans Klemm

Legătură ciudată și ignorată între teroristul ucis (Al Baghdadi) și… Hans Klemm!

1905
(reînnoit 19:07 27.10.2019)
De ce ar ucide administrația republicană Trump un personaj care nu doar că nu mai era așa de periculos - dar care știa enorm despre democrați!

BUCUREȘTI, 27 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Sincer, mi se pare foarte ciudată operațiunea de eliminare a liderului Statului Islamic, Al Baghdadi. Acea operațiune specială americană pare mai curând una de capturare – sau de extragere a personajului – acoperită prin ”sinuciderea” cu o centură explozivă, care a distrus în mare parte trupul respectivului. Chiar nici un american rănit? În fine…

Întrebarea e de ce ar ucide Trump un personaj care nu doar că nu mai era așa de periculos - dar care știa enorm despre democrați – cu care președintele republican se află într-un război de o intensitate nemaivăzută în ultimii 50 de ani, de pe vremea lui Richard Nixon?

Argumente ale implicării democrate în demența din Orient

Pentru început, amintesc că SUA au fost zguduite de un scandal în care  Hillary Clinton, la acea dată (2012) primea un e-mail scos la iveală de un ”wikileaks”.

În e-mail, fostul consilier și director al "Policy Planning" din cadrul Departamentului de Stat, (un nucleu strategic al diplomației americane), Jake Sullivan îi scrie șefei sale, Hillary Clinton, Secretar de Stat, următoarele:

”AQ (Al Qaeda) este de partea noastră în Siria. În rest, lucrurile s-au petrecut așa cum ne-am așteptat în Siria”.
Wikileaks (Captură ecran)
© Photo : Wikileaks (Captură ecran)
Wikileaks (Captură ecran)

E-mailul este datat 12 februarie 2012. Interesant este că exact în acea zi, Al-Qaida a declarat că susţine rebeliunea anti Assad din Siria. La acea dată, succesorul lui Bin Laden, Ayman Al-Zawahri, a transmis o înregistrare prin care își exprima susţinerea faţă de revoltele din Siria.

Aceasta înseamnă că democrații americani au luat în calcul colaborarea cu teroriștii Al Qaeda împotriva președintelui Assad.

La fel de interesant este că imediat după acest E-mail, un studiu al "Stratfor", intitulat "Oportunități jihadiste în Siria", descrie un raport care ”citează oficiali fără nume din serviciile secrete americane” spunând că ”nodul irakian al rețelei jihadiste la nivel mondial a efectuat două atacuri împotriva unor facilități ale serviciilor secrete siriene, în timp ce Ministrul de Interne adjunct irakian Adnan al-Assadi a declarat că jihadiștii irakieni au deplasat luptători și arme în Siria vecină”.

Hillary Clinton
© AP Photo / Charlie Neibergall

Deci, democrații americani știau clar că rebelii - pe care îi susținea și îi antrenau OFICIAL - sunt alcătuiți din grupări jihadiste venite din Irak și susținuți de cea mai periculoasă grupare teroristă, Al Qaeda!

Dar, bomboana pe coliva democrată este că, între 2013 și 2014, imediat după acel scandal, Jake Sullivan, autorul e-mailului dat la iveală de wikileaks, a fost consilier pe probleme de securitate al vicepreședintelui Joe Biden, având un rol important, după cum menționează presa americană, în modelarea politicii americane în Siria și Libia!

Da, același Joe Biden, contracandidatul lui Trump. Deci, ce interes avea Trump să-l ucidă pe Al Baghdadi?!  Și nu e totul, pentru că povestea are și o altă parte, care ne vizează… cumva.

Coordonatorul ”Statului de Drept” din focarul islamist al lumii

Așa cum am mai scris și am demonstrat, Hans Klemm mi se pare cel mai profesionist și, implicit, mai interesant ambasador trimis de SUA în România. Ne place sau nu ce face, asta e, dar el are o misiune, pe care cei ce nu au date nu o pot înțelege.

Dar, Hans Klemm are un trecut care se leagă de dubioasele operațiuni ale democraților americani (cărora le aparține) în Orientul Apropiat.

Concret, între 2010 și 2012 Klemm a fost în ambasador (sau coordonator) pentru Statul de Drept şi Respectarea Legii în Afganistan. Ce fel de stat de drept au edificat americanii și distinsul lor ambasador, cred că știe toată lumea,  mai ales militarii români trimiși acolo — un haos total, fundamentalism religios printre atentate, producere de droguri pentru țările europene (NATO) dar și furnizor de rebeli ai terorismului islamist.

Și mai interesant este că, în perioada în care Hans Klemm ”coordona” statul de drept din butoiul cu pulbere al islamismului mondial (am numit Afganistanul), apar marile mișcări teroriste și războaiele civile de care ne plângem azi — și ale căror urmări le suportă întreaga lume.

Chiar în perioada mandatului lui Klemm, în 2011, izbucnește războiul civil în Siria, apar grupările armate rebele (în mare parte finanțate de americani), izbucnește insurecția din Irak, pe cealaltă parte a Mediteranei izbucnește "Primăvara arabă", care cuprinde și aruncă în flăcări Tunis, Libia, Egipt, Algeria, Yemen, apoi se întinde în state africane…

Dar, cel mai important, tot în 2011, Califatul sau Statul Islamic (ISIS, ISIL) capătă adevărata forță. Motivul — ridicarea în fruntea acestei mișcări teroriste islamiste (finanțate inițial de serviciile americane), la finele lui 2010, a celui ”ucis” ieri, Abu Bakr al-Baghdadi (pe numele adevărat Ibrahim Awwad Ibrahim Ali al-Badri al-Samarrai).

Atenție la ciudățenie: respectivul era un terorist încarcerat până atunci, timp de cinci ani, în închisorile SUA (CIA) din sudul Irakului… și brusc eliberat! Tot brusc, preia mișcarea teroristă, care imediat începe să aibă armament, bani dar și o schemă "de lucru", mai exact o hartă a unor atacuri precise, ținte strategice, trasee economice, tunele în care s-au pregătit secvențe sofisticate ale unui plan de război — și așa începe nebunia din Orient.

Oare închisorile CIA sunt un fel de sanatorii din care ieși plin de vigoare și avânt revoluționar, plin de bani, idei și planuri?!

Ei bine, repet, în această perioadă, Klemm era ”coordonatorul statului de drept” în focarul sunnit taliban; ca o paranteză explicativă, menționez că ISIS este o variantă radicală a sunni, whabbit-salafită, suniți-salafiți fiind și rebeli sirieni Al Nusra. În schimb Iranul, considerat de democrații americani "originea axei răului", este șiit.

Dragoș Dumitriu
© Photo : Arhiva personală a lui Dragoș Dumitriu

În acea perioadă, ambasadorul Klemm, ale cărui calități și dinamism ne uimesc și acum, era cu vreo opt - nouă ani mai tânăr!

Deci, dacă acum este atât de energic și de prezent, putem oare să ne închipuim că atunci Hans Klemm era un nepriceput apatic sau neatent, iar teroriștii arabi și traficul de droguri care finanța terorismul jucau pe lângă el, prin mijlocul ”statului său de drept”, fără ca el, ambasadorul coordonator, să poată face nimic?

Sau, poate, misiunea sa era una mult mai complexă, în concordanță cu politica democraților (vezi povestea cu Hillary, șefa de atunci a lui Klemm) și ale serviciilor americane care finanțau — și poate organizau — grupări rebele și (cel puțin azi considerate) teroriste?

Răspunsul - sau concluzia - apare chiar pe pagina Departamentului de Stat, unde se spune clar: ”Din 2010 Klemm a condus TOATE programele civile și militare în materie de stat de drept în Afganistan”.

***

Deci, iată o legătură interesantă, despre care nu s-a vorbit – între istoria acestui terorist ucis și… ambasadorul Hans Klemm.

Dar și mai multe probe că NIMIC din ceea ce declară o mare putere nu poate fi luat chiar ca atare. Mai ales când e vorba de operațiuni spectaculoase, subiect de producții cinematografice… de cele mai multe ori, vorba lui Mircea Badea, nutreț pentru proști.

Și apropo de Wikileaks despre afacerile democraților de tip… Orient: în iulie 2017, republicanul Peter W. Smith, care a demarat o investigație independentă în legătură cu cele 33 mii de scrisori eliminate de Hillary Clinton din propriul e-mail, s-a sinucis în camera unui hotel din statul Minnesota.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă neapărat cu cea a redacţiei Sputnik.

1905
Tagurile:
Abu Bakr al-Baghdadi, Hans Klemm
Iosefina Pascal

Iosefina Pascal de pământ cu cel mai puternic om din sistemul de Informații!

403
(reînnoit 07:28 12.05.2021)
Tânăra activistă și jurnalistă dă dovadă de un curaj ieșit din comun și pune la punct un înalt personaj în fața căruia au tăcut toți!

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Printr-o recentă declarație șocantă, șeful de facto al Comunității Naționale de Informații, consilierul de stat (de la Președinție) Constantin Dudu Ionescu acuza Colegiul Medicilor de ”atitudine lipsită de responsabilitate” în cazul doctorilor care au alte opinii față de măsurile anti-Covid și tratamente – și exemplifica prin speța Flavia Groșan.

Mai mult, Dudu Ionescu consideră că și libertatea este prost înțeleasă – asociind libertatea opiniilor unor medici cu… această ”proastă înțelegere”!

”În democrație și, mai ales cu libertatea care vine, intervine un concept extraordinar de greu care, în opinia mea, nu a devenit încă parte a înțelegerii noastre a ceea ce înseamnă libertate. Și anume responsabilitate: responsabilitate instituțională, responsabilitate a societății, responsabilitate individuală”, a spus Ionescu săptămâna trecută, la lansarea Barometrului de Securitate al LARICS.

Politicianul consideră relevant cazul Flavia Groșan, când Colegiul Medicilor s-a autosesizat, față de opinia doctoriței pneumolog cu privire la protocoalele COVID-19 din spitale că ”sunt proaste”.  (sursa: RFI.ro)

”Colegiul Medicilor pe bună dreptate s-a adunat atunci, numai că sfârșitul a fost următorul: a fost o discuție colegială”, spune nemulțumit Ionescu. ”Concluzia mea, a unui cetățean, (…)  dacă mă duc într-un spital COVID o să am o problemă cu protocolul. Ce fake-news? Nu mai e nevoie de niciun fake news... Colegiul Medicilor care, printr-o atitudine lipsită de responsabilitate, nu a spus NU acestor aserțiuni pe care un confrate de-al domniilor lor, ci dimpotrivă prin lipsă de responsabilitate nu a acționat...”.

Într-o analiză dură, ”specialitatea casei”, jurnalista independentă și activista pentru democrație Iosefina Pascal îi răspunde lui Dudu Ionescu, fără să pară deloc impresionată de funcția acestuia.

Iosefina Pascal constată de la bun început: ”Consilierul lui Iohannis, Constantin Dudu Ionescu, tătucul serviciilor, vrea eliminarea vocilor care critică restricțiile ilegale și discriminatorii și sancționarea medicilor care contestă protocoalele oficiale”.

Și, atrage atenția jurnalista – ”Tot zilele astea, serviciile germane i-au încadrat pe contestatarii restricțiilor la categoria "teroriști"”.

După ce face o interesantă trecere în revistă a parcursului lui Dudu Ionescu (politic și profesional), pe care merită să o citiți pe blogul jurnalistei, se ajunge la următoarea observație: prin poziția actuală, Ionescu poate solicita (serviciilor secrete) ”declanşarea unor operaţiuni prin care să se obţină orice informaţie  care ar fi necesară la nivelul CSAT”.

Ori, asta este extrem de grav, consideră Iosefina Pascal, ”pentru că în actualul context socio-geo-politic în care drepturile omului sunt încălcate la ordinea zilei, Constituția a devenit un fel de curpapier al politrucilor, libertatea de exprimare este îngrădită, iar dovezile științifice au devenit “fake news” pentru Dudu Ionescu” – și reproduce afirmațiile demnitarului.

Mai mult, trecutul lui Ionescu – subliniat din nou de jurnalistă – arată că în acceptul fostului ministru țărănist (ce-ar fi zis oare Coposu?!) acțiunile dure al jandarmilor sunt numite ”relativ civilizate” (?!), pentru că ”nu este posibil să acționezi preventiv in cadrul unor proteste”.

Ei bine, problema de fond este că Dudu Ionescu ”opinează că libertatea BINE ÎNȚELEASĂ într-o democrație înseamnă sancționarea unui medic care nu se face vinovat de malpraxis, ci de delict de opinie științifică și de o rată a vindecării prea mare în rândul pacienților”, subliniază Iosefina Pascal!  

Mai mult, jurnalista atrage atenția că Ionescu ”nu cere sancționarea și eliminarea doar în cazul doctoriței Flavia Groșan, ci în cazul tuturor medicilor care pun la îndoială protocoalele oficiale și grămăjoarele de grăsimi”.

”O astfel de gândire extremistă este periculoasă atunci când îi aparține omului care are serviciile la dispoziție și ordin”, punctează jurnalista, atrăgând atenția că ”avem deja precedentul creat de premierul Florin Cîțu care i-a numit “teroriști” pe protestatarii și contestatarii măsurilor de restricții ilegale și discriminatorii”.

Punând accentul pe calitatea sa de activist pentru democrație, Iosefina Pascal subliniază că opinia lui Ionescu este importantă ”tocmai pentru că el, împreună cu “Toți Oamenii Președintelui” pot decide mâine că orice opinie ce contrazice narativa diktată de guvern și OMS să fie considerată un act de terorism și de subminare a statului...totalitar”.

Aici, Iosefina Pascal revine la precedentul de mare actualitate creat în Germania,” tot de către serviciile secrete, care au atribuit calitatea de “teroriști” și extremiști tuturor activiștilor și protestatarilor care “pun în pericol statul german” contestând măsurile de restricții”.

Citând, Iosefina Pascal arată că ”Serviciul intern de informații din Germania (BfV) a declarat miercuri că va supraveghea membrii mișcării împotriva restricțiilor deoarece prezintă “riscul de a submina statul.””.

Concluzia jurnalistei este dură - ”Așadar, se confirmă nu doar începuturile apartheidului sanitar, ci și reîntoarcerea cenzurii, prigoanei și înfierării cu mânie proletară a opozanților Seringii&Fricii”.

Citiți întreaga anchetă jurnalistică pe blogul Iosefinei Pascal – merită, pentru că veți găsi multe alte date interesante. Și, de asemenea, poate citesc și cei din Colegiul Medicilor, pentru a-l întreba pe Dudu Ionescu ce a vrut să spună mai exact, ce gen de acțiune împotriva medicilor cu opinii proprii, nu ale sistemului, l-ar satisface?

Oricum, este o reacție unică – pentru că, se vede, nici Colegiul Medicilor, nici presa nu au reacționat după aceste declarații șocante ale lui Dudu Ionescu.

Întrebarea îmi revine fără voie – oare ce-ar zice Corneliu Coposu de modul de gândire al unui care s-a cățărat în politică și în funcții pe suferința lui? Dar Emil Constantinescu, cel în fața căruia a depus jurământul Ionescu, ca ministru?

403
Tagurile:
Dudu Ionescu, Iosefina Pascal

Загрузка...
Gheorghe Piperea

Piperea, revoltă: Cum renunțați în fața autorităților prostești, corupte, a unor escroci?

267
(reînnoit 07:19 12.05.2021)
Cunoscutul avocat se revoltă și transmite cel mai puternic mesaj, care va genera multe reacții!  ”Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate”

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Profesorul de Drept și avocatul de renume Gheorghe Piperea are o reacție fulminantă în care condamnă segregarea pe criteriul vaccinării – și metodele folosite, în primul rând impunerea pașapoartelor.

Piperea consideră că ”nebunia pașapoartelor de libertate, segregarea pe criterii sanitare, implicită sau afirmată pe șleau, acceptarea de către o minoritate semnificativă (peste 30%...) a mizeriilor totalitare antrenate de restricțiile perene de drepturi și libertăți” pot pune ”oricărui om decent și rezonabil” întrebarea următoare:

”Fraților, cum e posibil să renunțați la libertate atât de ușor, pentru motive atât de minore, la cererea unor autorități atât de prostești și corupte, în favoarea unor asemenea pirați digitali sau escroci sentimental-chimici?”, scrie avocatul.

Desigur, nu e nevoie ca Piperea să dea nume, pentru că se intuiește la cine se face referire!

Dar, avocatul consideră că, dincolo de această ”uluire a omului cu bun simț, care încă mai gândește singur, cu propriul cap și propria inimă”, realitatea faptica e mult mai gravă!

Și anume, faptul că ”libertatea nu mai e un dat funciar, o caracteristică lipită de om, un atribut al condiției umane”.

”Libertatea a devenit o concesiune acordată de autorități sau de stăpânii lor, corporațiile IT și Pharma, pe ochi fricoși ascunși sub inutila mască și pe supușenie voioasă”, scrie Piperea.

Mai mult, reputatul avocat face o comparație care va deranja multă lume - și poate că acesta e și scopul folosirii ei: ”Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate tuturor celor care încă se mai comportă natural, adică liber”.

267
Tagurile:
Gheorghe Piperea

Загрузка...
Daniel Tudorache

Tudorache, reacție după vestea ar fi câștigat alegerile

0
Fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei nu a comentat în nici un fel informația potrivit căreia ar fi câștigat alegerile locale după renumărarea voturilor de către polițiști. Ce așteaptă fostul edil.

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, spune, după apariția, în spațiul public, a informației – deocamdată pe surse – că ar fi câștigat alegerile, că așteaptă să vină un comunicat mâine, 13 mai 2021 sau, cel târziu, vineri și că abia atunci va putea spune exact ce s-a întâmplat în Sectorul 1 la alegeri.

Mâine, 13 mai 2021, procurorul de caz va comunica ce a descoperit la renumărarea voturilor.

”E adevărat, această renumărare trebuia să aibă loc în jurul datei de 1 octombrie (2020, nota Georgiana Arsene), dar o parte dintre membrii Oficiului Electoral de Sector s-au opus. Bănuiesc că aveau informații și trebuia să se opună. Vom vedea. Nu o să fac niciun comentariu până când nu voi avea un comunicat oficial”, a declarat aniel Tudorache la antena3.ro.

Reamintim că renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1 din București s-a încheiat și, potrivit unor surse, în urma acțiunii, s-au găsit diferențe foarte mari între voturile numărate și cele raportate de secții.

Antena 3 susține că ar fi diferențe foarte mari între voturile pe care le-ar fi obținut Daniel Tudorache și actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Mâine, 13 mai 2021, Parchetul General va da un comunicat de presă în care va anunța toate aceste detalii.

Încheierea renumărării voturilor nu înseamnă și închiderea dosarului, spune Roxana Ciucă, jurnalist Antena 3. Aceasta susține că dosarul poate să mai dureze și un an, doi sau chiar trei pentru că este un proces de lungă durată.

Jurnalista spune că, pe surse, s-a aflat că s-a umblat timp de două nopți la sacii cu buletine de vot.

”Așteptăm un comunicat oficial din partea Parchetului ((Parchetul General – nota Georgiana Arsene) pentru a vedea cu exactitate cum stau lucrurile după ce s-a încheiat renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1”, a declarat Roxana Ciucă.

 

 

 

 

0

Загрузка...