Luiza Melencu

”DA, Luiza e în viață!” Opinia publică pune presiune pe procurori!

764
(reînnoit 08:06 04.10.2019)
Marea problemă a Sistemului și a abjectei sale propagande este că opinia publică NU renunță la speranța că fetele ar fi în viață

BUCUREȘTI, 4 oct, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a declarat recent Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

La rândul său, avocatul Tonel Pop, un alt factor dinamizator al anchetei, a anunțat că a trimis echipe de investigatori în Italia și Germania, exact în ideea de a face cercetări privind rețelele.

Un fapt este cert – Sistemul încearcă să acrediteze și să ”demonstreze” două teorii – prima: cele două adolescente sunt moarte; a doua – Dincă este un asasin singuratic.

De fapt, pentru niciuna dintre aceste ”teorii” nu există probe, cu excepția declarației lui Dincă! Mai mult, până acum ”mărturisirile” lui Dincă s-au dovedit aiureli – sau deturnări și manipulări ale anchetatorilor – de aceea am și pus cuvântul ”demonstreze” în ghilimele. Plus că s-au descoperit legături între Dincă, familia sa și asemenea rețele!

De fapt, Sistemul NU demonstrează nimic, ci încearcă o spălare pe creier la nivel național!  De ce face Sistemul asta? Explicații ar putea fi multe…

În același timp, propaganda Sistemului atacă virulent pe oricine susține ideea că ar fetele ar fi în viață, victime ale unor (unei) rețele de trafic de persoane și prostituție.

Dar, marea problemă a Sistemului și a murdarei sale propagande este că opinia publică NU renunță la speranța că fetele ar fi în viață. Mai mult, un sondaj de ultimă oră ne duce la concluzie că opinia publică are nu speranța ci chiar certitudinea că fetele – în cazul sondajului, Luiza – sunt în viață. 

Este vorba de un sondaj inițiat de cunoscutul realizator TV Mihai Gâdea pe pagina sa de socializare, prin care cititorii și telespectatorii emisiunii ”Sinteza zilei” au fost invitați să răspundă la o singură întrebare:

”Credeți că Luiza Melencu este încă în viață?”

Rezultatul este copleșitor, demonstrând, așa cum spuneam, o adevărată certitudine a opiniei publice.

75% au răspuns ”DA”, Luiza e în viață, și numai 25% au spus ”NU”.

Interesant este că în doar 2 ore au votat peste 6000 de persoane, o cifră foarte mare, care arată interesul societății pentru aflarea adevărului.

Mai mult, majoritatea comentariilor s-au referit și la Alexandra – ”Da, și Alexandra e în viață!”

Sondajul lui Mihai Gadea
Sondajul lui Mihai Gadea
764
Tagurile:
Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)

Загрузка...