Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu și Răzvan Dumitrescu fac praf Olanda! Revanșă după ”lecțiile lor de 2 bani” 

6459
”Trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani... și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane”

BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scandalul pedofilului olandez ia o turnură teribilă. Unul dintre cei mai experimentați realizatori TV, Răzvan Dumitrescu, a făcut o dezvăluire șocantă… ”o informaţie care vine chiar din Olanda”.

”Olanda se confruntă cu un fenomen numit pedofilie pe ţară largă”, a declarat Dumitrescu, argumentând – ”Olanda are această problemă gravă şi în şcoli a fost inventat un joc în care copiii sunt învăţaţi să se ferească de aceşti demenţi”.

Și, atenție la un adevăr pe care nu-l știam despre Olanda, țara care ne dă lecții în multe privința și ne blochează parcursul european:

”A-au dublat în ultimii ani cazurile raportate de pedofilie”, a declarat Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

Și cunoscuta avocată Ingrid Mocanu vine cu o opinie dură la adresa Olandei - țara care ”ne spune că trebuie să ”luptăm anticorupție”, cu riscul distrugerii destinelor unor nevinovați, a încălcării legii și cu aruncarea la coș a prezumției de nevinovăție”.

”Nu trebuie să luptăm împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei și altor forme de infracționalitate gravă - trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani... și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane”, a punctat Ingrid Mocanu.

Și o remarcă ironică, în stil ”clasic” Ingrid Mocanu: ”Comunicatorii de la Dâmbovița par totuși mai ”culți în cap” decât cei de la Caracal”.

6459

Загрузка...