Ion Cristoiu

Cristoiu aruncă bomba: E interes întârzie ancheta Caracal, iată cine are de câștigat

1502
(reînnoit 13:51 19.08.2019)
”Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete - nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă?”

BUCUREȘTI, 19 aug - Sputnik, Evan Răutu. Prezent în emisiunea "Subiectiv", Ion Cristoiu a făcut o scurtă analiză - care candidat la președinție are mai mult de câștigat din derularea evenimentelor de la Caracal.

În primul rând, celebrul jurnalist se îndoiește de veridicitatea ”nepriceperii” anchetatorilor.

”Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete”, spune Cristoiu. ”Eu nu cred că pot fi atât de mulți proști în același timp și în același caz. Nu cred! Acest caz nu presupune prea mare inteligență investigatoare”.

Ion Cristoiu are o întrebare bine țintită: ”Nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă?” .

Iar răspunsul este interesant – cu nici trei luni înainte de alegerile prezidențiale, nu se discută de candidați, mai puțin Iohannis, care este prezent datorită exercițiului funcțiunii.

”Prelungirea cazului poate servi lui Klaus Iohannis pentru că noi nu mai discutăm nimic despre ceilalți candidați”, spune Cristoiu, completând ironic – ”O să ne trezim cu turul I și o să discutăm tot despre asta”.

De cealaltă parte, a contracandidaților, prelungirea cazului îi dezavantajează, consideră jurnalistul.

”E un mare dezavantaj pentru ceilalți candidați, pentru că noi îl știm pe Iohannis, l-am văzut de cinci ani, dar nu vom vedea în perioada următoare nimic din ce spun ceilalți candidați”, a comentat Ion Cristoiu la Antena 3.

1502
Tagurile:
Ancheta, Ion Cristoiu, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)
Tematic
Iohannis – atitudine scandaloasă, Viorica Dăncilă reacționează precis!
Cristoiu, teorie nouă la Caracal: ”Dacă tragi de UN FIR, se deșiră tot puloverul statului”
Cristoiu se revoltă și sfidează CNA: ”Ce e Deveselu, să nu putem vorbi? Fecioara Maria?!”

Загрузка...