Mihai Fifor

Mihai Fifor, acuzat de ipocrizie față de Liviu Dragnea! Cu dovezi concrete!

1299
(reînnoit 14:54 10.08.2019)
”Guvernul s-a grăbit să recunoască rezultatele unui referendum neconstituțional menit tocmai să manipuleze ura din societate pentru a împiedica normalizarea justiției”

BUCUREȘTI, 10 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Domnul Fifor, vicepremier al României și ministru interimar de interne, spune că știe că Liviu Dragnea este un condamnat politic. Bun... Știm și noi”.

Consemnarea aparține apreciatului politolog dr. Bogdan Duca, editorialist al cunoscutei publicații ”Q Magazine” – și se referă la reacția lui Fifor după aflarea contestației depusă de Liviu Dragnea. 

După această consemnare, Bogdan Duca punctează, la fel de atent și obiectiv, diferența între această ”convingere” și faptele concrete ale Guvernului în care Fifor este vicepremier!

”Dar dumneavoastră, domnule vicepremier, nu ar trebui să și faceți ceva pentru ca în România procurorii să nu mai facă poliție politică și judecătorii să nu mai fie subiecți ai șantajelor procurorilor?”, întreabă Duca.

Deci – justiția, reforma justiției, prima temă abandonată la scenă deschisă de Guvernul PSD.

”Nu guvernul dumneavoastră, al cărei al doilea om sunteți, a spus că nu mai continuă reforma în justiție?”, întreabă Duca.

Iar ca demonstrația ipocriziei să fie totală, Ducă subliniază:

”Ba chiar (Guvernul) s-a grăbit să recunoască rezultatele unui referendum neconstituțional menit tocmai să manipuleze ura din societate pentru a împiedica normalizarea justiției”, a scris Duca.

O reflecție scurtă dar concretă a(supra) faptelor Guvernului – care justifică termenul ”ipocrizie” atunci când vine vorba de relația cu Dragnea.

1299
Tagurile:
Liviu Dragnea, Mihai Fifor

Загрузка...