Ion Cristoiu

Cristoiu, teorie nouă la Caracal: ”Dacă tragi de UN FIR, se deșiră tot puloverul statului”

2932
(reînnoit 10:24 05.08.2019)
”Scopul este obosirea de câteva zile, DIICOT descoperă lucruri în fiecare zi - e o tactică diversionistă pentru a prelungi”.

BUCUREȘTI, 5 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Situația investigației de la Caracal este, așa cum am menționat în alte surse, cu totul specială – implicațiile fiind încă greu de apreciat. A ieșit la iveală persistența rețelelor locale de prostituție, cu ramificații care duc la americanii de la Deveselu – și, cu această ocazie, a ieșit din nou la vedere cazul din 2012.

Atunci, ancheta nu i-a vizat și pe militarii americani  - care făcuseră sex cu minore, plătind pentru fetele forțate de rețele să se prostitueze. Cazul, de o gravitate majoră, a fost închis  și putea fi uitat…

Asta se pare că se dorește și acum, consideră Iona Cristoiu, investigațiile ducând la  ramificații  ce par a se extinde în Italia, Franța, Marea Britanie.

”Sunt sute de informații pe surse - fiecare site consideră că are sursele sale judiciare”, a comentat celebrul jurnalist.

Iar acest fapt nu este întâmplător, ci Ion Cristoiu consideră că ”există o mașinărie de intoxicări cu lucruri cât mai aberante pentru a obosi telespectatorul”.

”Scopul este obosirea”, spune Cristoiu. ”De câteva zile, DIICOT descoperă lucruri în fiecare zi. E o tactică diversionistă pentru a prelungi”.

În emisiunea ”Subiectiv”, celebrul jurnalistul a apreciat că soluția expusă acum ar fi cea mai convenabilă pentru ”sistem”.

”E teoria asasinului singuratic, cea mai comodă teorie pentru orice sistem”, spune Ion Cristoiu, explicând însă că ”În momentul în care extinzi și tragi de un fir se deșiră tot puloverul statului”.

Realizatorul Răzvan Dumitrescu a atras atenția asupra unui aspect – posibilitatea de a solicita informații video obținute prin sateliții ce asigură supravegherea bazei de la Deveselu.

Vom reveni asupra acestei abordări – la care Sputnik a făcut referire într-un material publicat săptămâna trecută.

Locuința lui Dincă - poziția față de baza Deveselu
© Photo : Antena3
Locuința lui Dincă - poziția față de baza Deveselu
2932
Tagurile:
Ion Cristoiu, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)

Загрузка...