Traian Băsescu

Lazarus l-a distrus pe Băsescu, l-a lovit cu ”fetele sechestrate și livrate americanilor”

23867
(reînnoit 10:23 05.08.2019)
”În 2012, tot în mandatul domnului președinte Băsescu, a fost dosarul cu cele 20 de eleve care au fost scoase la produs, șantajate de clanurile interlope”.

BUCUREȘTI, 5 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scandal între fostul președinte Traian Băsescu și Luis Lazarus – declanșat de adevăruri pe care cunoscutul investigator și realizator TV le-a expus opiniei publice la postul România TV.

”Domnul președinte, care este de față acum cu noi, să nu uite că, în 2007, când a dispărut Elodia, am verificat toate acele statistici ale Ministerului de Interne și erau mii de persoane dispărute”, a spus Lazarus, adăugând ”în 2012, tot în mandatul domnului președinte Băsescu, a fost dosarul cu cele 20 de eleve care au fost scoase la produs, șantajate de clanurile interlope”.

De fapt, au fost 30 de fete, dar și așa pe Băsescu l-a deranjat, fiindcă a replicat ironic ”Văd că Lazarus își face numărul”.

Luis Lazarus  a replicat calm – ”Nu-mi fac numărul, astea sunt statisticile”.

”Prin 2012, au fost condamnați cei din dosarul cu cele 20 de eleve”, a răspuns Băsescu (de fapt, în 2015, n.n.). ”După mintea dumneavoastră, ce trebuie să fac? Să stau și să văd ce face fiecare adolescentă?”, a răspuns cinic fostul președinte.

Lazarus a aruncat nucleara: ”Alea au fost răpite, sechestrate și livrate americanilor de la Deveselu”.

”Dumneavoastră nu știți de dosarul acela?”, a întrebat Lazarus. ”Nu știu!”, a răspuns uluitor Băsescu. ”Îmi pare rău - nu ar fi prima dată când nu știți ceva”, a fost rândul lui Lazarus să replice ironic.

Enervat, Băsescu a trecut de la sarcasm la insultă: ”Le știți dumneavoastră pe toate - Lazarus, ești atât de mărunt pentru subiectul ăsta, încerci să faci o joacă politică, când discutăm un subiect atât de grav! Nu poți fi și om?!”, a spus Băsescu.

”Dar dumneavoastră puteți fi om? Că văd că iar plângeți la televizor”, a replicat ironic Lazarus, amintind celebrul episod ”Dragă Stolo”. ”Faceți iar circul ăla cu Stolojan, când ați candidat...”.

Traian Băsescu nu a mai suportat – ”Vă doresc o seară bună!”.

”De ce nu mai stați, domnule președinte, poate vorbim și de cele 100 de NUP date lui Bercea Mondial”, a replicat iute Lazarus, la care Băsescu a mai avut putere să replice ”Nu ți-e rușine să minți?!”.

Ciudat este cum Băsescu a rămas fără replică la subiectul deschis de Lazarus – cele 30 de adolescente obligate să întrețină relații sexuale – inclusiv cu americanii de la Deveselu. Fostul președinte, care îl acuza pe Iohannis de ”atitudine lașă” în cazul Caracal, dovedește că îi este frică să discute un subiect pe care sigur îl cunoaște – chiar dacă acum declară că nu știe nimic…

23867
Tagurile:
Traian Băsescu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

Загрузка...