Dacian Cioloş

Cioloș e terminat proba VIDEO după care trebuie se retragă! Compromite USR și #REZIST

9836
Cioloș, declarație: ”Liviu Dragnea, un amic şi cred eu (…) pot să vorbesc şi de o relaţie de încredere, mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”

BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik, Evan Răutu. Toată lumea cunoaște atacurile USR și ale ”Alianței 2020” contra lui Liviu Dragnea, PSD și Tăriceanu. De fapt, nu prea se cunoaște nimic în legătură cu activitatea acestei grupări în afara acestui radicalism.

Dragnea este „coruptul”, ”penalul”, la fel PSD și susținătorii săi – cărora cei din #REZIST, baza electorală a USR și Cioloș le transmit cunoscuta insultă trivială.

Ei bine, a apărut o probă video - confirmată chiar oficial, pe site-ul guvernului – care compromite total acest ”radicalism” anti-PSD al USR! E vorba chiar de ”number one” al listei USR, Dacian Cioloș!

E vorba de un interviu acordat de Cioloș în 2016, când făcea aprecieri năucitoare la adresa lui Dragnea, Tăriceanu, Ponta și a altor „penali” din zilele noastre.

Iată dialogul cu Mihai Gâdea:

Mai întâi, Victor Ponta.

”Aş îndrăzni să spun, un amic… cu care am colaborat bine pe perioada cât am fost comisar european, când l-am şi cunoscut mai bine şi aş îndrăzni să spun un amic”, răspunde Cioloș.

Dar, acum țineți-vă bine, fiindcă urmează Liviu Dragnea.

”Liviu Dragnea, la fel, aş spune, un amic şi cred eu că pe discuţiile pe care le avem legat de programul de guvernare, pot să vorbesc şi de o relaţie de încredere”, spune Coioloș, completând ”din experienţa pe care am avut-o până acum cu dumnealui, mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”.

Deci ”penalul suprem”, cel despre care, recent, un lider liberal spunea public că ”Liviu Dragnea e cel mai mare condamnat din istorie”, era pentru Cioloș ”un amic cu care se poate discuta serios” și cu care se poate avea ”o relație de încredere”!

Dar urmează și celălalt cap al ”balaurului” – Tăriceanu. ”Am păstrat cu dumnealui o relaţie, aş spune, amicală”, răspunde Cioloș!

Un singur comentariu: nu ați mai văzut până acum atâta ipocrizie!

Ei bine, e clar că această probă compromite total lista USR, bazată pe sloganul ”Fără Penali” – adică ”Dragnea la pușcărie”, adică ”Dragnea…”, ”Dragnea….”, ”Dragnea…”. Plus idem Tăriceanu!

Ori, USR are în fruntea listei pe cel care îi consideră pe cei doi… ”amici” și oameni serioși, de încredere!

Iată și un printscreen după site-ul Guvernului.

Participarea primului-ministru Dacian Cioloș la emisiunea “Sinteza zilei”, la Antena 3
Participarea primului-ministru Dacian Cioloș la emisiunea “Sinteza zilei”, la Antena 3

Iar acum și secvența video, preluată de pe pagina Monicăi Krueger, cunoscuta internaută din Germania.

9836
Tagurile:
Liviu Dragnea, USR, Dacian Cioloş
Tematic
Lovitură cumplită pentru USR și Cioloș!
Băsescu, umilință totală pentru Barna și Cioloș
Dragnea, atac devastator la Cioloș: ”Tactică securistă”
USR continuă să uimească: fost ministru al lui Cioloș, mitocănie pe Facebook!

Загрузка...