Klaus Iohannis

Iohannis, făcut total de rușine! Dovada incontestabilă! - Video

4285
”Pe mine NU o să mă vedeți acuzând prim ministrul la televizor pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi - NU așa se face politică!”

BUCUREȘTI, 3 mai - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Incredibil dar adevărat! Aflat la început de mandat, președintele Iohannis făcea o declarație de intenție - și o expunere a felului în care dorește să decurgă relația președinte premier.

Ei bine, declarația a fost făcută chiar în emisiunea lui Rareș Bogdan și este de o claritate absolută - și la fel de absolut contravine comportamentului ulterior al președintelui!

Ipocrizie, titrează realizatorul TV Răzvan Dumitrescu, și rămâne să decideți dv dacă e vorba sau nu de așa ceva. Iată declarația din 22 ianuarie 2015:

”Eu, propun un alt fel de politică, fără scandaluri, fără show-uri televizate între președinte și prim ministru și așa mai departe. Deci pe mine NU o să mă vedeți acuzând prim ministrul la televizor pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi – sigur, vorbind așa, mai colocvial – NU așa se face politică! Președintele nu este ales ca să distreze oamenii. Mi se pare absolut normal ca președintele și primul ministru să discute, să vorbească despre cum se pot rezolva problemele României”.

Desigur, comentariile sunt inutile! Este același președinte care, peste cîteva luni avea să înceapă acțiunea de demolare a premierului Ponta, același care apela la morții de la Colectiv pentru a face un atac politic, același care ieșea în stradă contra premierului PSD în 2017, același care blochează numirile în guvern chiar în perioada președinției române a Consiliului UE!

În fine, este același președinte care atacă guvernul și aruncă săgeți otrăvite către premier de câte ori are prilejul! Care a cerut demisia premierului Dăncilă, care a lansat acuzații false privind incapacitatea de plată, ba chiar și acuzând de intenții malefice cu alte state etc.etc.

Captură ecran din emisiunea lui Rareş Bogdan
© Photo : Antena3
Captură ecran din emisiunea lui Rareş Bogdan

Urmăriți mai jos secvența video reprodusă mai sus – urmată de un grupaj de atitudini ulterioare.

4285
Tagurile:
Antena3, Klaus Iohannis
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Iohannis, declarație de ultimă oră – se simte atacat de ce a scris Sputnik
Liviu Pleșoianu, cel mai violent atac la Iohannis – nimeni nu l-a făcut în așa hal!
De Paști, părintele Usca i-a scris lui Iohannis un nou banc! Tudor Kirilă e rus de-al meu!
Mugur Ciuvică îl ridiculizează pe Klaus Iohannis – reacții vehemente!
Oana Zamfir aruncă bomba în cazul Laufer: ce știe Iohannis... Complicații majore!
Sorina Matei

Sorina Matei: ”Dacă vaccinez? Răspunsul tinde spre NU”

176
O atitudine onestă, bazată nu pe idei preconcepute – și pe argumente! Sorina Matei expune aspecte controversate despre companiilor care produc vaccinul ce se va folosi în România

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă de investigații abordează cea mai discutată temă a momentului prin prisma deciziei în situația cea mai apropiată: a propriei sale persoane!

”Am fost întrebată dacă mă vaccinez. Răspunsul tinde spre nu”, spune deschis Sorina Matei, argumentând – ”Cum am urmărit PR-ul pentru proști al companiilor de la început de an, cum își rulează ei coco pe burse și își umflă buzunarele, vă spun că multe dintre companiile astea de rahat n-au făcut un vaccin NICIODATĂ”.

Într-adevăr, cele două mari companii americane, favorite în cursa livrării vaccinului în România, nu au mai produs vaccinuri – iar una dintre ele este chiar considerată un fel de debutantă.

”Moderna a sărit și etapele for coco. Verificați”, scrie Sorina Matei.

Jurnalista de investigații declară că ”din lista OMS am încredere doar în cei care au probat pe Sars, Mers, Zika etc. Adică ASIA”. Iar ”deocamdată ăștia grei, care au probat în trecut de mai multe ori, pe chestii grele, tac”.

Dar, concluzia și decizia Sorinei Matei se mai bazează pe un argument: ”Un vaccin eficient și pe bune nu se face într-un an”. Deci, conchide jurnalista – ”prefer deocamdată să mă protejez”.

176
Tagurile:
Sorina Matei

Загрузка...
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

582
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
582
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Klaus Iohannis

Urgent: Iohannis îi bagă în ședință pe Orban, Tătaru, Arafat

0
(reînnoit 12:44 25.11.2020)
Ședință la Cotroceni cu premierul și principalii factori de decizie în bătălia cu epidemia – survine după creșterea ratei de infectări, scandalul de la Colentina, problemele legate de vaccin și întrebările medicilor.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Informație de ultimă oră transmisă de Președinția României – la ora 15 are loc o ”ședință de evaluare”!

© Photo : РФПИ и Центр имени Гамалеи

”Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat” – se anunță pe pagina Președinției. 

Reamintim că în ultimele zile, România s-a confruntat cu o creștere a ratei de infectare, dar au fost semnalate și cazuri șocante, cum ar fi imaginile de la spitalul Colentina, cu bolnavii plasați pe culoare, în paturi – dau cel cu ”accesul” pe șpagă de la Floreasca. 

În plus, campania de vaccinare ridică probleme – pentru că înșiși doctorii pun întrebări la care autoritățile nu pot răspunde clar.

Acesta este contextul în care președintele Iohannis a convocat ședința de ”evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei”.

0
Tagurile:
Raed Arafat, Nelu Tătaru, Ludovic Orban, Klaus Iohannis

Загрузка...