Rareș Bogdan

Manevra lui Iohannis cu Rareș Bogdan un mare pericol pentru România

4327
(reînnoit 16:55 14.03.2019)
PNL se va transforma într-o companie de declarații radicale, de huiduieli și de promisiuni stupide - adică un gen de USR – culmea, poate chiar de factură mai proastă.

BUCUREȘTI; 14 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Este dincolo de orice dubiu că, odată cu îndepărtarea lui Crin Antonescu, PNL a devenit un partid lipsit de voință proprie, supus total lui Klaus Iohannis – și, conform unor teorii – celor care l-ar controla pe acesta.

Alina Gorghiu și Ludovic Orban s-au manifestat în stil ”yes man”, sau, cum spun (”niște”) evreii, ca niște țuțeri. ”Ț-ț-ț, Rabi, ce frumos ai vorbit!...”. Pardon, Ludovic Orban are manifestări și contraziceri penibile, Alina Gorghiu dovedește de multe ori că are coloană vertebrală și, ca atare, a fost scoasă din prim planul liberal. Nu a intrat în categoria ”cine nu sare…”, deci a ieșit din plan.

Dar, din absolut toate declarațiile liderilor PNL este evident că în PNL există o singură voință la nivelul superior – a lui Klaus Iohannis. De aceea, și mutarea Rareș Bogdan e, evident, tot a lui Klaus Iohannis.

Cum și Klaus Iohannis a fost mutarea lui Dinu Patriciu – la început, cel puțin. Dar, despre asta, altă dată…

Aparent, Rareș Bogdan sună trâmbița unui gen de patriotism – și nu se poate nega că a făcut și gesturi frumoase, invitând oameni de cultură, moderând câteva emisiuni de calitate în acest domeniu.

Dar, analizând în ansamblu, se poate lesne observa că acestea au fost folosite ca un paravan pentru a lansa câteva săgeți otrăvite: ”transilvanismul”, anti-tradiționalismul, fobii externe, dar mai ales vrajba internă și discursul radical român contra român.

”Transilvanismul” este ideea promovată de UDMR și de figuri sinistre precum Sabin Gherman, atacul la biserică a fost continuu promovat de unii invitați ai lui Bogdan, fobiile privind Rusia a fost practicată și de realizator, dar și de majoritatea invitaților permanenți – iar apogeul este atins de violența limbajului și de acuzațiile aberante lansate în emisiunea lui Rareș Bogdan, dar și de Realitatea TV.

În plus, Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au condus o societate cu datorii uriașe la stat, au practicat atacul la persoană contra demnitarilor care le-au cerut să-și achite restanțele, asta în timp ce realizatorul-candidat afișează o opulență sfidătoare. Chestie și de educație – în ciuda limbajului prețios, bazat pe gestică și pe un vocabular extrem de sărac, specific parveniților.

S-ar mai putea adăuga sunt relațiile cu structurile serviciilor secrete, cu oameni de afaceri dubioși – sau felul în care familia sa a făcut avere. Plus banii luați de firma lui de la stat, caz uitat de mass media.

Cam acesta e profilul lui Rareș Bogdan, cumva în aceeași paradigmă cu Klaus Iohannis. Ori, după cum s-a văzut, Iohannis a avut o singură linie clară în PNL – și continuată de Orban – îndepărtarea vechilor liberali.

Rareș Bogdan își datorează popularitatea în rândul ”anti-PSD” prin radicalismul său de tip #REZIST și prin susținerea și invitarea acestor energumeni. El nu e liberal, ci din zona acestui demers pe cât de radical, pe atât de abulic.

Acesta este și modul în care Iohannis vrea să transforme PNL – un partid non ideologic, fără legătură (reală, nu declarativă!) cu trecutul istoric, radical-isteric și oportunist până la a fi, cum spuneam, abulic, din cauza schimbărilor de direcție.

Practic, cu Rareș Bogdan în frunte, PNL se va transforma într-o companie de declarații radicale, de huiduieli și de promisiuni stupide. Adică un gen de USR – culmea, poate chiar de o factură mai proastă. Totuși, în USR mai sunt câțiva care au idei, chiar dacă bizare - sunt rezultate din studiu. PNL va fi un melanj de atârnători la stat gen Orban, demagogi isterici ca Bogdan și baroni locali ca Hava, Flutur, Falcă etc.

Adică un așa zis progresism, combinat cu populismul și radicalismul mereu în căutare de ținte. Pe scurt, e fundamentul ideo-ilogic al unei societăți în permanenta căutare a dușmanului! Umberto Eco, slăvită fie-i amintirea, definea bine această formă de slăbiciune și descompunere a societății.

Ce vrea Iohannis? Ce vor cei care îl susțin? Exact ce scriam mai sus, iar ultimul sondaj prezentat de Marius Pieleanu spune sunt pe cale să reușească: 15% pentru zona progresist-populist-radicală, reprezentată de USR+ și NIMIC în zona naționalistă sau conservatoare.

România va deveni un furnizor de asemenea europarlamentari – care vor răspunde perfect nevoilor centrelor globaliste, care nu au nevoie de națiuni, ci de terenuri dominate de grupări ușor de controlat, influențat etc. Un vector periculos pentru Europa!

Odată cu Rareș Bogdan, Iohannis a anunțat care va fi noua direcție a PNL: #REZIST. Ce vor face când vor fi la putere? Simplu - #REZIST! Ce vor da de mâncare? #REZIST și Penalii.

În plus, prin discursul său de azi, Rareș Bogdan a dat o știre clară: el va fi următorul președinte al PNL. Iar mutarea se va face, probabil, imediat după europarlamentare. Dacă vor avea succes la alegeri, va fi meritul lui Rareș, dacă va fi un eșec, acesta va fi al urbanului de serviciu la sărit în Piața Independenței…

În concluzie – o direcție extrem de periculoasă pentru România, de pe care cu greu vom mai ieși. Promotorii intereselor de tipul definit mai sus încearcă să acrediteze ideea ”România este o colonie” ar fi un fundament al ”propagandei ruse în România”, alături de susținere naționalismului românesc, de sprijinirea Bisericii, a familiei tradiționale. Deci, e clar, Rusia e ”amenințarea”, direcția #REZIST-Iohannis-Rareș Bogdan este ”soluția”.

4327
Tagurile:
România, Rareș Bogdan
Тема:
Klaus Iohannis (199)
Tematic
Klaus Iohannis, înfrângere la CCR pe Legea Bugetului. Reacție din PSD
Mihai Fifor îi dă o lecție lui Iohannis, după decizia Curții Constituționale
Acum: Iohannis – declarație bombă despre buget, sfidează pe toată lumea, atac incredibil!
Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici l-au anulat pe Iohannis: ”Gata cu diplomația!”
Azi noapte, situație dezastruoasă pentru PNL, o probă oferită chiar de Rareș Bogdan!
Ziua de foc pentru Kovesi – Rareș Bogdan și Claudia Țapardel, dezvăluiri bombă din culise!
Dragnea a răbufnit – Rareș Bogdan, luat la întrebări. Reacția jurnalistului
Umilință totală pentru Rareș Bogdan – s-a aflat totul! Mai intră în politică?

Загрузка...