Klaus Iohannis

Iohannis, capabil de orice ca dărâme Guvernul Dăncilă

1821
(reînnoit 15:10 26.09.2018)
Jurnalistul Ion Cristoiu avansează ipoteza că şeful statului a pregătit un scenariu pentru înlocuirea actualului Executiv - se foloseşte chiar de Parlamentul European.

BUCUREŞTI, 26 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Cristoiu susţine că în luna octombrie, când România va fi supusă unui vot, sunt anunţate mai multe proteste, iar această isterie ar putea fi declanşată numai dacă se va cere activarea Articolului 7 pentru ţara noastră.

El a enumerat câteva fapte „ciudate" care arată că se pregăteşte ceva.

„Domnul Dragnea a pus punctul pe „i", ştie şi el anumite lucruri şi anume că în grupul PPE, care e cel mai puternic, se încearcă să mute tunurile de pe Ungaria şi Polonia, dar nu numai că sunt în PPE, ci pentru că sunt ţări demult considerate ale Occidentului, din multe puncte de vedere şi mută tunurile pe o ţară cum e România, care nu numai că e condusă de socialişti, dar e România, din 90 noi am fost oaia proastă a fostului lagăr socialist", a spus Cristoiu, potrivit informaţiilor de pe blogul său.

Jurnalistul a explicat că a cere un vot în cazul Ungariei nu înseamnă nimic, pe când un vot contra României ar genera o adevărată isterie, creată cu ajutorul manipulării prin presă. Mai exact, s-ar spune imediat că Dragnea ne scoate din Uniunea Europeană, că nu vom mai putea călători fără vize sau în concedii, dar şi că românii din străinătate vor fi întorşi acasă.

Îşi doreşte sau nu preşedintele Klaus Iohannis ca România să fie sancţionată la Bruxelles?

Cristoiu spune că, până acum, nu a văzut nici o opoziţie din partea şefului statului ba, mai mult, când a venit premierul Olandei în România, Iohannis a zis că abia aşteaptă să ne critice Olanda.

„În această ambiţie, în acest scop de a dărâma Guvernul, e în stare de orice. Aşa că nu m-ar mira. El va fi în stare de orice pentru ca 1 ianuarie să îl găsească pe el lider regional, european", a punctat Cristoiu.

Menţionăm că, începând cu 1 ianuarie 2019, România va prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene pentru o perioadă de şase luni. Deţinerea acestui mandat reprezintă o premieră pentru ţara noastră.

1821
Tagurile:
Proteste, Viorica Dăncilă, Ion Cristoiu, Klaus Iohannis, Liviu Dragnea
Tematic
Acuzaţii grave - Iohannis a evitat întâlnirea cu românii din SUA
Klaus Iohannis, în drumeţii pe munte: iată cine l-a însoţit
Klaus Iohannis, declarație neobișnuită!
Iohannis nu răspunde provocării lui Teodorovici, care i-a dat o adevărată lecție!
Șoc: Propaganda lui Iohannis, atac la trimisul lui Trump în România - "hărțuire sexuală"!
Politolog: „Băsescu, Iohannis, Blaga, Ponta - s-au folosit şi sunt folosiţi de Securitate"
Iohannis, incredibil: încurajează imixtiunea celui mai tupeist ”partener” străin!

Загрузка...