Acțiune de protest a antiglobaliștilor

Lupta Vestului cu democrația - și efectele ei în România

535
În felul acesta, Vestul vrea să scape de democrația care încurcă socotelile corporațiilor și interesele transnaționale și să asigure conducerea țărilor din UE pe baza dictatelor de la Bruxelles.

Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei

BRUXELLES, 23 aug — Sputnik, Daniela Porovăț. În timp ce acuză toate țările nesupuse liberalismului de falsificarea alegerilor pentru a-și dovedi superioritatea democratică, elitele globaliste ale Vestului au început un atac furibund la propria democrație din momentul în care partidele principale, supuse sistemelor de putere transnaționale, au fost invalidate de alegători.

Iureșul a început odată cu ascensiunea în Parlamentul European și în Parlamentele naționale a partidelor naționaliste. Din acel moment, portavocile globalizării au demarat planul distrugerii democrației care le-a convenit doar în perioada în care oamenii votau cum doreau ei. În momentul în care cetățenii s-au săturat de minciunile Bruxelles-ului și și-au reclamat suveranitatea înapoi, ei au devenit "manipulați", "manevrați de forțe obscure", influențați de "propaganda rusească", așadar voturile lor erau nule, false și nu contau.

Această tendință s-a accentuat odată cu victoria lui Trump în SUA, o lovitură grea dată forțelor globaliste, care încearcă de atunci să scape de președintele nedorit pe motiv că nu a fost ales corect.

Chiar și cea mai puternică armă de influențare a opiniei publice occidentale care este platforma Facebook, lansată și încurajată tot de americani, a căzut victimă luptei Vestului împotriva democrației. Dacă votezi pentru că ai citit ceva anti-sistem pe Facebook, votul tău ar trebui anulat, pentru că ești "victima" unei operațiuni de fake news, spune noua doctrina anti-democratică a Vestului. Tocmai de aceea Facebook, dar și Twitter, au început operațiunea, lansată cu surle și trâmbițe, de închidere a conturilor care influențează negativ opinia publică, pentru că acestea sunt clar opera Rusiei, mai nou a Iranului, poate a Coreei de Nord.

În afară de voturile anti-sistem, și vocile anti-sistem trebuie oprite, pentru că fără libera exprimare nu există vot liber exprimat. În felul acesta, sistemul global speră că cetățenii din Vest nu își vor mai da seama că le merge din ce în ce mai rău și că, brusc, dacă nimeni nu mai are dreptul să fie critic la adresa UE sau a corporațiilor transnaționale, toate nemulțumirile vor dispărea, iar cetățenii vor sta blânzi ca mieii la tăiere.

În campania lor anti-democrație, politicienii globaliști nu se luptă cu Rusia, cu Iranul sau cu forțe obscure neidentificate, mai absconse decât apariția OZN-urilor, ci cu proprii lor cetățeni care vor să schimbe puterea instalată la butoane pentru că își doresc o altfel de politică. Dar cum globaliștii dețin adevărul absolut, oricine votează împotriva lor este victima unei înscenări, iar voturile naționaliste sunt dovada însăși că alegerile au fost furate, pentru că singurii oameni cu drept de vot și raționali sunt cei care votează partidele mainstream, așa sună filosofia globalistă.

Alegerile sunt, așadar, bune, doar când câștigă cine trebuie, dar sunt cumpărate, influențate și ar trebui invalidate atunci când câștigă naționaliștii și când cetățenii vor să schimbe clasa politică încremenită care a dus la dezastrul Europei.

În România, scenariul este similar. Dacă PSD câștigă alegerile, este doar din cauza faptului că populația este păcălită și, deci, proastă. "Deștepții" îl votează pe Cioloș, pe Iohannis sau PNL, cer mai multă Europă, sunt dispuși să cedeze țara pe nimic și, în general, nu mai au nicio treabă cu România, pentru că îi interesează doar beneficiile personale de moment.

"Deștepții", cetățenii respectabili adică, vor o țară ca afară, fără să se uite cu ce probleme se confruntă țările "de afară". Ceilalți votanți ar trebui interziși de la vot pentru că nu înțeleg binefacerile globalizării și ale UE, din întâmplare nici nu au parte de ele, pentru că nu există, dar acest lucru nu face decât să dovedească faptul că sunt cetățeni de mâna a doua care nu au ce să caute în democrația celor care au succes.

Așa că mulțimile trebuie marginalizate, ridiculizate și îndepărtate de la decizia democratică, iar jocurile politice trebuie făcute de către "elita" care înțelege că globaliștii sunt singurii care merită să câștige alegerile, indiferent de vot.

În consecință, în România, ca și în Europa și în SUA, "democrații" s-au cam săturat de prosteala cu democrația care îi dă deoparte de la masa puterii și îi aduce pe naționaliști, și caută modalități de a o înlocui cu dictatura "elitelor" care știu mai bine ce trebuie făcut, iar cei „de jos", care nu văd cît de minunată e lumea care li se pregătește, nu au decât să se supună.

În felul acesta, Vestul vrea să scape de democrația care încurcă socotelile corporațiilor și interesele transnaționale și să asigure conducerea țărilor din UE pe baza dictatelor de la Bruxelles, ca într-o mare companie unde acționarii își aleg angajații pe baza profitului pe care îl pot genera.

Cum Guvernul României vrea să taie din profiturile marilor companii transnaționale, nu mai există decât o singură soluție: schimbarea Guvernului.

Cât despre votul populației, acesta este doar un detaliu nesemnificativ al democrației care trebuie înlăturat!

535
Tagurile:
repercusiuni, promovare, doctrina anti-democratică, PSD, românia, SUA, UE
Tematic
Sondaj: Tinerii din Suedia nu mai cred în democrație
Pornografia salvează democrația? „M..e PSD” – singura ofertă a opoziției
Fostul consilier a lui Trump provoacă fiori în UE: „E un atac la libertate și democrație”
Italia: trădarea poporului și subminarea democrației. Cea mai mare criză după Brexit
Bruxelles: Democrația creștină propusă de Viktor Orban dă fiori globaliștilor din UE
NATO

Se confirmă - din 2022, România va fi încălecată total de NATO: ”E teritoriul nostru”

1706
(reînnoit 14:17 07.05.2021)
Va însemna control mai puternic asupra serviciilor speciale, a deciziei politice, economice și energetice – cu tot cu vectorii conecși: justiția, mass media, medii de socializare, administrație locală, comunicații. Plus cheltuieli mai mari din partea României.

BUCUREȘTI, 7 mai – Sputnik. În contextul exercițiului Steadfast Defender 202, care se desfăşoară în zona Mării Negre, inclusiv pe teritoriul României, jurnalistul Radu Tudor a transmis o întrebare – de fapt, o ridicare la plasă – comandanților NATO pe Europa.

”Care este relevanța acestui exerciţiu pentru consolidarea flancului estic al NATO şi când va deveni operaţional Comandamentul Multinaţional din România?”, a întrebat principalul propagandist al Alianței în țara noastră, fiind completat de Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al NATO: ”Presupun că se referă la Comandamentul Multinaţional Sud-Est”. 

Locotenent colonelul James Scott, purtătorul de cuvânt Comandamentul Suprem Aliat de la Norfolk, Virginia, a răspuns – ”Din câte ştiu, acest lucru se va întâmpla în 2022. Dacă greşesc, voi reveni cu informaţia corectă”.

Nesiguranța bizară a răspunsului denotă că, dacă pentru  rezultă că, dacă pentru Comandamentul Suprem Aliat de la Norfolk, Virginia, problema Comandamentul Multinaţional ”din România” nu este prioritară; în schimb, ea este pentru grupările de interese NATO din Europa. O dovedește o nouă completare a Oanei Lungescu:

”Permiteţi-mi să completez. Comandamentul Multinaţional Sud-Est a ajuns la nivelul operaţional iniţial şi acesta va fi vizibil în cursul Exerciţiului Steadfast Defender 2021, care va reprezenta un moment semnificativ pentru ei şi este de aşteptat să devină pe deplin operaţional în anii următori”, a spus Lungescu.

Ce înseamnă asta? Că România va fi încălecată și mai bine de NATO și SUA, asta însemnând control mai puternic asupra serviciilor speciale, a deciziei politice, economice și energetice – cu tot cu vectorii conecși: justiția, administrația locală în multe zone, infrastructura de comunicații.

Și, implicit, asta va însemna cheltuieli mai mari din partea României și reducere libertății de acceptare a unor investitori din state non-NATO, în primul rând din China și Rusia. Deja vedem această situație în cazul Cernavodă și al implementării 5G.

Credeți că exagerez? Citiți ce răspunde general-locotenent Brice Houdet, şeful de stat major al Comandamentului Suprem Aliat din Europa:

”În acest an, ne concentrăm în special asupra Mării Negre. Însă totul funcţionează prin rotaţie, însă în alţi ani vom merge în zona Mării Baltice, putem fi în Europa Centrală, putem fi în Europa Occidentală, putem fi în Oceanul Atlantic. Prin urmare, mergem peste tot unde este teritoriul nostru”.

Cu alte cuvinte, generalul nu folosește termenul teritoriul României, nici măcar aliaților, ci ”al nostru”.

Repet – niciodată poporul român NU a fost întrebat dacă este de acord ca România să intre într-o alianță care declară inamici peste capul voinței românilor, nici dacă vrea să se pună baze militare străine pe teritoriul național, nici ”comandamente”.

Și, sub nicio formă, să se folosească sintagme ca ”spațiul aerian NATO”, ”teritoriul nostru” (al NATO) în loc de spațiul aerian și teritoriul românesc!

Ce înseamnă toate aceste decizii și formulări? Încălecarea României, ”teritoriul nostru”. De altfel, am avertizat în analize anterioare că asta e intenția SUA și NATO – aceea ce a transforma România din țară în ”teritoriu”, pe care să își amplaseze baze și să facă exerciții militare, pentru diverse interese și jocuri strategice – care NU sunt ale României.

Care sunt avantajele României? Exact ca ale celui care plătește taxă de protecție unei găști de ”bombardieri”. Crede bietul fraier că va fi liniștit pentru că a plătit? Aiurea, va fi tot mai încălecat – și i se vor cere tot mai mulți bani! Asta e legea nescrisă, dar universal valabilă.

Iar referitor la opinia românilor despre NATO?... E suficient să citiți comentariile la postprile de gen ale lui Radu Tudor.

1706
Tagurile:
România, NATO
Tematic
Șoigu: Acțiunile SUA și NATO sporesc amenințările militare în Europa
Sondaj sub egida Academiei: NATO, SUA, UE și Iohannis primesc… palme de la români!
Cristoiu: ”Cei care freacă cizmele NATO cu limba sunt un pericol național”

Загрузка...
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu, profesorii și sindromul ”gazetei imperialiste”

399
Ministrul Educației a anunțat, recent, că speră ca în două săptămâni, elevii să poată merge fizic la ore. Este, însă, o cursă contra timp și este evident că acest lucru nu va fi posibil.

Revenirea copiilor fizic la ore a devenit subiectul principal de discuție al miniștrilor Educației din România. De altfel, pandemia asta pare să le fi venit mănușă. Problemele majore ale sistemului de educație au trecut în plan secund, undeva, în umbră, nu mai vorbește nimeni despre ele și par că nici nu există.

În schimb, în fiecare intervenție pe care ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, o are la televiziune, ne tot vorbește despre revenirea copiilor în format fizic la școală.

Recent, Sorin Cîmpeanu, a spus că speră ca în două săptămâni, toți elevii să poată veni fizic la clase.

Anul trecut, cred că tot prin luna mai – sau aprilie, fostul ministru al Educației, Monica Anisie, dădea asigurări că se lucrează la scenarii – care nu au fost niciodată făcute publice, dar, cine știe, or fi clasificate și le vom afla peste 50 de ani – și că se va reveni în bănci. A ieșit public președintele României Klaus Iohannis și a pus capăt acestei sarabande a declarațiilor fără acoperire.

Acum, Sorin Cîmpeanu iese și ne spune că, în scurt timp, se va putea merge la școală. Asta ar venit cam în săptămâna 17-23 mai 2021.

La jumătatea lunii iunie se intră în vacanța de vară.

Însă nu aici este problema. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, spune că elevii au revenit prea devreme în bănci și că ei trebuiau să se întoarcă în clase numai atunci când incidența cazurilor de COVID-19 era una extrem de scăzută.

Deci, practic, aflăm că nu se va întâmpla nimic după aceste două săptămâni.

Ministrul Cîmpeanu nu este la prima declarație fără acoperire. După ce, o vacanță întreagă, ne-a tot vorbit de utilizarea testelor de salivă, a ieșit public și a anunțat renunțarea la ele.

Lipsa de consecvență va avea urmări tragice pentru sistemul de învățământ, și așa ros de probleme ca un organism aflat în plin proces de deteriorare. Atitudinea de tip ”gazetă imperialistă” afișată de Sorin Cîmpeanu nu face decât să arate că, la nivelul ministerului Educației, nu există un plan clar de trecere prin criză.

399
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Государственный визит президента РФ В. Путина в Китай

"America este departe!" Japonezii sau aperiat de alianța Rusiei și Chinei în caz de război

34
Japonezii au comentat rezultatele reuniunii miniștrilor de externe G7 de la Londra și și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apropierea dintre Moscova și Beijing.

BUCUREȘTI, 8 mai - Sputnik. Cititorii portalului japonez Yahoo News Japan au comentat rezultatele reuniunii miniștrilor de externe G7 de la Londra și și-au exprimat îngrijorarea cu privire la apropierea dintre Moscova și Beijing.

Portalul a atras atenția asupra comunicatului final, în care Rusia și China au fost numite printre „cele mai mari amenințări la adresa lumii”. Cu toate acestea, potrivit unui număr de utilizatori, în scenariul unui conflict armat din regiunea Asia-Pacific, izolarea celor două țări poate juca o glumă crudă cu Tokyo.

"Japonia este strânsă între ele, ca între ciocan și nicovală! America și Occidentul sunt departe, dar Japonia este chiar aici! În cazul un conflict militar, Japonia se va afla într-o situație extrem de periculoasă și este puțin probabil să iasă din el! Trebuie să ne gândim la asta! "- crede unul dintre comentatori.

"Cu astfel de declarații, aruncăm Rusia și China, una în brațele celeilalte!Iar situația din Japonia nu devine mai sigură și mai stabilă, ci, dimpotrivă, mai tensionată și periculoasă! "- a comentat un alt utilizator.

În timp ce alți comentatori s-au plâns că astfel de declarații rămân doar pe hârtie și nu duc la acțiuni concrete.

„Toate aceste reuniuni și întâlniri ale Grupului celor Șapte se încheie în același mod - cu careva declarații ”, a reacționat un alt cititor.

"Până acum, toate aceste declarații formidabile împotriva Chinei și Rusiei sunt mai mult pe hârtie. Acțiunile concrete nu sunt deosebit de vizibile!" - a subliniat utilizatorul.

Printre cititori au fost și cei care au cerut stabilirea unor relații bilaterale între Rusia și Japonia.

"În loc să transforme Rusia într-un dușman și să o trateze ca atare, este mai bine ar încerca să o atragă de partea occidentală!" - este sigur un alt utilizator.

"Ne concentrăm pe prieteni îndepărtați și neglijăm țările apropiate. Avem relații teribile cu vecinii noștri - China, Rusia, Coreea de Sud și RPDC", se arată indignat comentatorul.

Un utilizator a ajuns la concluzia că, după ce Joe Biden a ajuns la putere, Statele Unite au început să revendice din ce în ce mai mult hegemonia globală. În opinia sa, liderul american „creează dușmani pentru Washington, pe care el însuși îl atacă”.

"Avem legături economice uriașe cu China și acestea pot deveni mai active cu Rusia. A urma o cale oarbă în urma politicii SUA se poate termina cu o înfrângere pentru Japonia!" - a conchis el.

34
Tagurile:
China, Rusia, Japonezi

Загрузка...