Mircea Diaconu

Mircea Diaconu, mărturisire șocantă: "Acești monștri au intrat și în România!"

2596
(reînnoit 13:28 13.08.2018)
"Teatru nu mai joc în viața mea", a declarat Mircea Diaconu, argumentând această mărturisire șocantă printr-un fapt pe care puțini îl recunosc.

BUCUREȘTI, 13 aug — Sputnik, Evan Răutu. Prezent într-o emisiune TV în care s-au analizat amenințări și insulte violente proferate pe Facebook, celebrul actor Mircea Diaconu, în prezent europarlamentar, a făcut o mărturisire șocantă.

"Teatru nu mai joc în viața mea", a declarat Mircea Diaconu, argumentând această mărturisire șocantă printr-un fapt pe care puțini îl recunosc; "Vulgaritatea a ajuns și pe scenă".

Și asta nu e totul. Marele actor a dezvoltat subiectul, aducând și alte acuzații.

"Pe scena actuală trebui să vorbim urât, să ne arătăm niște părți ale corpului", a spus Mircea Diaconu la "Sinteza zilei".

De fapt, discuția a pornit de la intenția lui Mircea Badea de a porni un adevărat asalt contra celor care îl amenință pe internet.

Mircea Diaconu a mărturisit că nu este un "inițiat" în ale Facebook, nici nu își dorește să devine, dar îi repugnă vulgaritatea și violența.

"Pe mine mă deranjează vulgaritatea și violența, iar acești monștri au intrat și în România", a declarat Mircea Diaconu. Un aspect pe care îl reproșează și alți mari artiști, din diferite domenii ale culturii.

"Asaltul subculturii occidentale" este fenomen care pune în pericol societate românească, consideră mulți oameni de cultură.

2596
Tematic
LIVE: a doua zi de proteste în Piața Victoriei
Patriarhia, reacţie la protestul de ieri – ce mesaj a transmis
Imagini cu impact: cum s-au desfășurat protestele din 10 august
Gaze lacrimogene, mesaje anti PSD şi jandarmi - reportaj dintre protestatari
Ultima oră: Autoritățile, plângere penală și somație contra unui cunoscut protestatar
Mesaj neaşteptat al Jandarmeriei Române înainte de protest - nu va ierta nimic
Protestul diasporei - cifre uriașe, violență, dar nimeni nu mai răspunde!

Загрузка...