Liviu Pleșoianu

Pleșoianu revine șocant: "El este cel mai mare pericol pentru siguranța națională!

2155
"Iohannis, cred că e un ins grav avariat din punct de vedere uman! Și, exact din acest motiv, cred că reprezintă cel mai mare pericol la adresa siguranței naționale"

BUCUREȘTI, 13 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Plecat pentru câteva zile în concediu, cel mai activ deputat PSD revine în spațiul public cu un mesaj în stilul cu care și-a obișnuit numeroșii susținători. Pleșoianu dă un răspuns cu totul inedit la întrebarea care frământă toată lumea — "Care este răspunsul meu la ce se întâmplă în țară?…

"L-am dat deja de o săptămână, atunci când am donat pentru copiii grav bolnavi direcționând în mod egal banii către două organizații umanitare: una condusă de oameni cu care rezonez și una condusă de oameni cu care nu rezonez", spune Pleşoianu.

Care e tâlcul? "Unul simplu, dar esențial: de ură și dezbinare nu ne poate vindeca decât faptul de a ne concentra pe ceea ce ne unește întru omenia și umanitatea noastră", explică deputatul.

"Acesta este rostul gestului meu și "luarea mea de poziție" efectivă — un gest concret, cu valoare de simbol, care ar schimba complet fața României dacă ar fi înțeles de suficient de mulți…", scrie Liviu Pleșoianu.

Deputatul continuă foarte de ferm, cu un îndemn împotriva violenței. "Să nu conteze pe mine niciun om care crede că violența în stradă este bună, că e calea de urmat".

"Să conteze pe mine toți cei care aleg calea OMULUI iubitor de OAMENI", spune Pleșoianu, care atrage atenția celor cărora "i se par dulcegării lucrurile pe care le scriu aici", să își aleagă "alt partener de drum". Pentru că, declară Liviu Pleșoianu "de aici înainte, eu voi merge DOAR pe drumul meu".

Care este acest drum? "Un drum al celor care cred că România are Destinul ei și că se poate transforma într-o țară a DIALOGULUI dintre națiuni"…

Despre Iohannis? "Cred că e un ins grav avariat din punct de vedere uman!", scrie simplu Liviu Pleșoianu. "Și, exact din acest motiv, cred că reprezintă cel mai mare pericol la adresa siguranței naționale — un pericol major inclusiv pentru cei care nutresc iluzia că i-ar reprezenta.

"De fapt, Iohannis nu reprezintă pe nimeni — se reprezintă doar pe sine", scrie Liviu Pleșoianu…"Încă din decembrie 2016 am spus că, dacă nu va fi suspendat, se va asigura că "nu mai rămâne piatră pe piatră în România""

Pleșoianu lansează un apel NU la calm, "ci la UMANITATE"! Umanitatea rezolvă totul, inclusiv partea cu calmul, crede deputatul.

"Tabere PSD și anti-PSD, tabere #REZIST și anti-#REZIST, PNL și anti-PNL — e doar o fundătură a istoriei, un drum care duce către o prăpastie, o invitație la URĂ VIDĂ, indiferent de tabără!", declară deputatul.

De fapt, Liviu Pleșoianu atrage atenția că de decenii, nu înțelegem că "doar munca împreună PENTRU ceva, pentru un ideal comun ne poate vindeca și înălța către frumosul speciei!".

"Dacă România, în An Centenar, a ajuns cum a ajuns, dacă aici, de decenii, prind toate experimentele fabricate în laboratoare dinăuntrul și din afara țării — toate acestea au un singur motiv: aici e TEREN VIRAN, aici nu există încă o CONSTRUCȚIE NAȚIONALĂ solidă", scrie Pleșoianu, aceasta fiind poate esența mesajului.

Acum, oricât am vrea să ne iluzionăm, "NU existăm, suntem doar un contur pe o hartă…", scrie Pleșoianu un adevăr care, desigur, deranjează, dar exprimă o realitate pe care trebuie să o privim în față pentru a avea o șansă să o schimbăm. Ceea ce face Liviu Pleșoianu și în această nouă postare de pe pagina sa de Facebook.

2155
Tematic
Veste uriașă pentru Pleșoianu: "E interesant pentru candidatura comună PSD-ALDE"
Pleșoianu, radical: „Ascultăm bazaconiile, i-am lăsat să facă tâmpeniile cu banii noștri"
Liviu Pleșoianu: "Am imensa satisfacție că azi, în sfârșit!..."
Cazul săptămânii: Începe marea bătălie pentru România! Pleșoianu, refuz total!
Pleșoianu, scandalul zilei, implicații mari de care lumea a uitat... schelete în dulap!
Liviu Pleșoianu, văzut de presa americană "similar cu... Donald Trump!"
Liviu Pleșoianu - mesaj plin de ironie pentru Iohannis, chiar de ziua lui

Загрузка...