Simona Halep. Arhivă

Simona Halep i-a făcut praf în fața lumii întregi pe mitocanii "Mu#e PSD"

12204
(reînnoit 07:10 14.08.2018)
La un moment dat, atenția jucătoarei române a fost deranjată de mitocănia unui spectator, care a strigat "celebra" trivialitate "Mu#e PSD"

BUCUREȘTI, 13 aug — Sputnik, Evan Răutu. Cea mai mare jucătoare din istoria tenisului românesc, Simona Halep, ne-a adus o nouă bucurie, câștigând importantul turneu de tenis de la Montreal, Rogers Cup. Simona a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens, după un meci greu, în trei seturi, 7-6, 3-6, 6-4.

Așa cum s-a obișnuit, Simona a avut o galerie numeroasă, fiind susținută de circa 1000 de români din tribune, după unele surse. Dar, de data aceasta, prezența românilor era i-a provocat Simonei și momente mai puțin plăcute.

La un moment dat, în plină concentrare, atenția jucătoarei române a fost deranjată de mitocănia unui spectator, care a strigat "celebra" trivialitate "Mu#e PSD".

Aceasta s-a petrecut în game-ul al treilea din primul set, pe serviciul lui Stephens, când Simona Halep conducea cu 40-0.

La scurt timp, un alt ins, tot un român, a zbierat "încă o dată", iar mitocănia trivială s-a auzit din nou. A fost nevoie ca arbitrul să întrerupă jocul şi să ceară linişte. Ulterior, pe parcursul meciului, în timpul pauzelor, trivialitatea s-a auzit din nou, fiind reluată și de alţi români din tribună.

La final, după ce a primit trofeul, Simona, vizibil obosită — dar la fel de evident nemulțumită de comportamentul celor care se manifestaseră mitocănește, campioana a cerut să spună câteva cuvinte în română. Ei bine, cu delicatețea care o caracterizează, Simona Halep i-a făcut de doi bani pe mitocani, așa cum și merita!

"Cei care au fost un pic altfel astăzi… Vă rog ca data viitoare când mai veniți pe un teren de tenis să respectați această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri", le-a spus Simona Halep românilor cu manifestări mitocănești.

Aflăm din presă că inițiatorul zbieretelor triviale este un anume, un individ care locuiește în Montreal și a plecat din ţară de peste 20 de ani. Este căsătorit cu o canadiancă, are copii și, evident, se manifestă pe Facebook.

12204
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (62)
Tematic
LIVE: a doua zi de proteste în Piața Victoriei
Patriarhia, reacţie la protestul de ieri – ce mesaj a transmis
Gaze lacrimogene, mesaje anti PSD şi jandarmi - reportaj dintre protestatari
Ultima oră: Autoritățile, plângere penală și somație contra unui cunoscut protestatar
Mesaj neaşteptat al Jandarmeriei Române înainte de protest - nu va ierta nimic
Protestul diasporei - cifre uriașe, violență, dar nimeni nu mai răspunde!
Protest la București: e o apocalipsă a porcului românesc - VIDEO

Загрузка...