Dumitru Dragomir

Exclusiv: Pronosticul lui Dragomir pentru Finală - Putin, Trump... și comoara dacilor!

653
(reînnoit 19:17 15.07.2018)
Dumitru Dragomir: "Mă așteptam că iasă totul perfect, dar rușii m-au uimit prin creativitate, nimeni nu stă în fața lui Putin, e conducător adevărat"

BUCUREȘTI, 15 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cel mai cunoscut conducător din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir, a făcut, în exclusivitate pentru Sputnik, un scurt comentariu despre finala Campionatului Mondial din Rusia.

Chiar dacă românii speră să câștige Croația, "Oracolul din Bălcești" dă un pronostic… în sens invers:

"Va câștiga Franța, cu 2 — 0, dar balonul e imprevizibil, deci poate fi și 1 — 0".

Se va întâmpla în prelungiri? Nu, consideră "don Corleone", va fi chiar în timpul regulamentar.

Dragomir a apreciat în repetate rânduri și naționala Croației, a cărei linie de mijloc l-a impresionat.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va urmări finala dintr-o locație elegantă de pe Litoral, unde se află pentru câteva zile cu familia.

"În orice caz, Rusia a dat un exemplu despre ce înseamnă organizare… a fost impresionant", a spus Dragomir. "Mi-a plăcut de la primul meci când am văzut acea atmosferă de armonie dintre președintele Vladimir Putin și principele moştenitor al Arabiei Saudite (Mohammad bin Salman, n.n.) — s-a văzut clasa unor oameni mari cu adevărat!".

În fața lui Putin nu stă nimeni, e conducător adevărat, a comentat Dragomir, "abia aștept întâlnirea lui cu Trump, sunt doi titani, doi oameni care pot salva lumea".

"Mă așteptam că iasă totul perfect, dar rușii m-au uimit prin creativitate și atmosfera de bună dispoziție — o competiție care va râmâne în istorie ca un model de spectacol sportiv cu adevărat!", a spus celebrul om de forbal.

Pentru cei care nu-l cunosc decât ca om de fotbal, e bine să știe că Dumitru Dragomir este un pasionat de istorie — iar un capitol pe care l-a studiat cu mult interes a fost chiar istoria… Rusiei.

Apropo de pasiunea pentru istorie, de aproape un an Dumitru Dragomir lucrează la o nouă carte bazată pe o poveste reală, legată de faimoasa comoară a dacilor! 

653
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Putin: Mondialul a distrus prejudecăţile şi miturile referitor la Rusia
Macron îl va întâlni pe Putin în cadrul vizitei la Moscova pentru finala Mondialului
Campionatul Mondial de fotbal, 15 iulie. Finala: Marea așteptare

Загрузка...