Victor Ciutacu

Ciutacu lansează o informație șoc: "E o execuție la vârf în interiorul PSD"

4307
„Țapul ispășitor", George Harabagiu este personaj foarte experimentat, inteligent, abil și prevăzător, care nu ar comite o asemenea "greșeală" de capul lui.

BUCUREȘTI, 14 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Nu este prima dată când între Gabriela Firea este ținta unor scandaluri apărute "din senin". În cazul de față, scandalul generat de huiduielile inepte celor de #REZIST a fost mult amplificat de "greșeala" unui "angajat" al PSD, care a transformat totul într-un caz de revoltă națională, susținut bizar, dacă nu chiar ipocrit, de "scuzele" unor liderii PSD.

S-au subliniat aspecte urâte din trecutul personajului "țap ispășitor", George Harabagiu. Ceea ce nu s-a spus este că Harabagiu este tip foarte experimentat, inteligent, abil și prevăzător, care nu ar comite o asemenea "greșeală" de capul lui. Dar, ar executa fără crâcnire respectiva "greșeală". Care a fost replica lui după „demiterea„ ordonată de Liviu Dragnea? "Voi respecta cu sfințenie voința domnului Dragnea". Cam așa ceva…

Spun toate astea, pentru că am colaborat cu el, ca și alții. De exemplu, mult mai îndeaproape a fost o cunoscută jurnalistă radio și TV, Anca Florea, actualmente consilier general din partea PSD. Și cred că Anca poate confirma spusele mele.

Dar iată ce afirmă jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook:

"Dat fiind că nu-s nici parte la caft, nici partener media la el, îmi permit să am o bănuială rezonabilă că Gabi Firea e executată, pe mână scurtă, din PSD", a scris Ciutacu. "Cu ajutorul papagalilor #rezist, care mușcă precum guvizii la răma obosită", a completat apreciatul jurnalist.

O opinie similară, privind felul în care PSD se lovește singur "la temelie" o are și cunoscutul realizator TV Mircea Badea. Acesta a comentat modul în care loviturile cele mai tari contra partidului lui Dragnea nu vin de la Opoziție sau de la #REZIST, ci chiar pesediștii și le dau singuri.

Pe surse aflăm că, în unele organizații, Gabriela Firea este pusă la zidul cârcotelii pentru afirmații de genul "e al doilea om în stat". Evident, în sensul că a obținut cel mare număr de voturi după președintele României — fapt normal, pentru că Bucureștiul are un număr de locuitori cât 6-7 județe la un loc.

În același timp, mai mulți analiști au lansat ideea că Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Președinția României, beneficiind nu numai de notorietate, dar și de susținerea celui mai puternic trust de presă — și, desigur, de un grup de afaceriști puternici, grupați în jurul soțului său, Florentin Pandele.

4307
Tematic
Guvernul PSD-ALDE, lăudat de experții HR. "Scade corupția"
Sentinţa în dosarul lui Liviu Dragnea e pe față! Ce știe un important om din PSD
Prima reacție: PSD îl face praf pe Iohannis - legătură cu dosarul lui de la DNA
Iohannis, atac șocant la Dragnea și la mitingul PSD: "Foarte proastă, un infractor!"
Un consilier municipal PSD, „mazilit" pentru că a fost la protestul de sâmbătă

Загрузка...