Daniel Dragomir

Dragomir: „Florian Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte"

805
Fostul ofiţer SRI devoalează fapte care riscau să fie ţinute sub tăcere. Acesta a povestit, exact, cine pe cine intercepta şi cum a ajuns fostul şef al SRI ţintă.

BUCUREŞTI, 26 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Dezvăluiri de senzaţie despre practicile din interiorul puterii-asta a prezentat, cu subiect şi predicat, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, aseară, la o oră de maximă audienţă.

Potrivit declaraţiilor sale, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a fost interceptat de fostul său adjunct Florian Coldea şi de şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

Povestea începe în anul 2013, atunci când SRI a demarat o activitate în jurul pieţei de capital şi au fost obţinute mai multe mandate de securitate naţională care „erau lucrate după venirea doamnei Kovesi în binom", a spus Dragomir, aseară, în emisiunea „Controverse". 

Kovesi şi Coldea rezolvau un dosar în zona pieţei de capital ce implica o persoană foarte apropiată de Maior, chiar finul acestuia, Mircea Ursache de la ASF, iar el, împreună cu naşul său, deveniseră ţinte în mandatul de securitate naţională.

„Undeva, în primăvara lui 2014, şefa DIICOT, Alina Bica, merge la George Maior şi îi spune: vezi că am primit informări venite/disjunse dinspre DNA de pe piaţa de capital şi eşti ţintă în acele mandate", povesteşte fostul ofiţer SRI, care precizează că, imediat după ce fostul şef al Serviciului Român de Informaţii a aflat aceste amănunte, la o săptămână, a mers la Bica. Motivul? Pentru a-i spune că a avut dreptate, că a vorbit cu Florian Coldea, dar nu este el ţinta. El, adică Maior.

„Din acel moment, Florian Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte", a menţionat Dragomir, care a adăugat că „se urmăreau toţi între ei şi „se ascultau reciproc".

805
Tagurile:
DIICOT, DNA, Alina Bica, George Maior, Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, Daniel Dragomir, România
Tematic
Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”
Daniel Dragomir, cocktail exploziv pentru Coldea!
Dragomir: „Daţi copiilor mei tabletele şi calculatoarele cu jocuri înapoi”
Dragomir acuză: „Un text care e scris de oricine, dar nu de Gabi Oprea"
Dragomir nu se lasă: „Dreptate până la capăt pentru toţi. Dumbravă la brutărie”
Dragomir “Doar dacă DNA nu are puterea magică de a prevedea viitorul”
Dragomir: Până la ora 18.00 am încredere în domnul Tudorel Toader

Загрузка...