Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, provocare pentru Sebastian Ghiță: Ești sau nu în stare?

1160
(reînnoit 10:07 16.03.2018)
Profesorul Voiculescu a fost afectat de o declarație a lui Sebastian Ghiță și a reacționat precis, la obiect, lansând o provocare pentru "dezvăluitor".

BUCUREȘTI, 16 mart — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Contrar obiceiului său de a nu se interveni în emisiunile lui Mihai Gâdea, Dan Voiculescu a fost nevoit să intre în direct să salveze situația după ce Sebastian Ghiță a povestit că fondatorul grupului de presă Intact ar fi avut o relație apropiată, amicală, cu Florian Coldea și alte persoane din conducerea SRI.

În al doilea episod al interviului Ghiță nu a relatat nimic concret, aruncând în schimb în direct, chiar la Antena 3, această bombă — că mai mulți patroni de presă ar fi avut relații apropiate cu controversatul general Coldea — și cu Sistemul.

"Domnul Voiculescu avea aceeași relație — și Cozmin Gușă și Rareș Bogdan", a declarat Ghiță. "Pe Gigi Becali l-am văzut de o sută de ori în sediile SRI. L-am văzut pe Teszari discutând cu șefii SRI".

Este ciudat, pentru că această declarație o contrazice oarecum pe cea de ieri, expusă de Ion Cristoiu după interviu — conform căruia CIA ar fi comandat distrugerea lui Dan Voiculescu și a Antenei 3, unealta fiind, evident, Coldea. Mai mult, Cristoiu expunea un plan al americanilor, care viza distrugerea tuturor trusturilor românești de presă.

În acest context, profesorul Dan Voiculescu a intervenit în emisiunea lui Mihai Gâdea, contrazicând afirmația lui Sebastian Ghiță.

"Nu am avut nicio întâlnire cu Coldea, nici la petreceri, nici oficiale", a declarat ferm profesorul Voiculescu. "Nu am avut nicio relație. Eu am destule dovezi că acești oameni mi-au furat 3 ani din viață pe care nu îi mai pot lua înapoi. Nu am avut întâlnire cu Coldea, nici cu Kovesi, nici cu SRI", a completat Voiculescu.

Mai mult, celebrul om de afaceri a punctat un aspect — Sistemul a "făcut crime" — și cei amestecați ar trebui să lămurească aspectele, referindu-se evident și la Ghiță.

"Nu vreau să fiu amestecat cu ce au făcut oamenii ăștia înainte, pentru că au făcut crime", a spus Voiculescu. "Îl rog să clarifice, pentru opinia publică", a lansat Dan Voiculescu provocarea pentru Ghiță.

Practic, provocarea profesorului Dan Voiculescu este clară și ar putea fi tradusă cam așa — "Ești sau nu în stare să spui concret, fapte și date importante?". Este de văzut în ce măsură Sebastian Ghiță va oferi date mai concrete, sau se va mărgini la descrieri de atmosferă, la cancanuri — și aici evitând câteva majore, discutate în multe cercuri. Cum ar fi o anume relație la vârf, pe care deocamdată Ghiță… aproape că o neagă.

1160
Tagurile:
Antena3, SRI, Sebastian Ghiţă, Dan Voiculescu
Tematic
Tudorel Toader, detalii „la cald" despre extrădarea lui Sebastian Ghiţă
Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!
"Moscova" a avut dreptate în cazul Sebastian Ghiță
Mesajul din Serbia al lui Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiță a pierdut cauțiunea de 13 milioane de euro
Sorina Matei

Sorina Matei: ”Dacă vaccinez? Răspunsul tinde spre NU”

150
O atitudine onestă, bazată nu pe idei preconcepute – și pe argumente! Sorina Matei expune aspecte controversate despre companiilor care produc vaccinul ce se va folosi în România

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă de investigații abordează cea mai discutată temă a momentului prin prisma deciziei în situația cea mai apropiată: a propriei sale persoane!

”Am fost întrebată dacă mă vaccinez. Răspunsul tinde spre nu”, spune deschis Sorina Matei, argumentând – ”Cum am urmărit PR-ul pentru proști al companiilor de la început de an, cum își rulează ei coco pe burse și își umflă buzunarele, vă spun că multe dintre companiile astea de rahat n-au făcut un vaccin NICIODATĂ”.

Într-adevăr, cele două mari companii americane, favorite în cursa livrării vaccinului în România, nu au mai produs vaccinuri – iar una dintre ele este chiar considerată un fel de debutantă.

”Moderna a sărit și etapele for coco. Verificați”, scrie Sorina Matei.

Jurnalista de investigații declară că ”din lista OMS am încredere doar în cei care au probat pe Sars, Mers, Zika etc. Adică ASIA”. Iar ”deocamdată ăștia grei, care au probat în trecut de mai multe ori, pe chestii grele, tac”.

Dar, concluzia și decizia Sorinei Matei se mai bazează pe un argument: ”Un vaccin eficient și pe bune nu se face într-un an”. Deci, conchide jurnalista – ”prefer deocamdată să mă protejez”.

150
Tagurile:
Sorina Matei

Загрузка...
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

522
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
522
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...

Coronavirus în România, 25 noiembrie: date cutremurătoare

0
(reînnoit 12:10 25.11.2020)
Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică prezintă situația infectărilor cu noul coronavirus pe teritoriul României până astăzi, 25 noiembrie 2020.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Autoritățile precizează că, până ieri, 24 noiembrie 2020, pe teritoriul României, În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

0

Загрузка...