Claudiu Manda

Claudiu Manda, reacție rapidă - SRI vină imediat la raport!

1416
Anul trecut a căzut cel mai puternic general de informații în urma dezvălurilor lui Sebastian Ghiță, acum se pregătesc măsuri oficiale.

BUCUREŞTI, 16 mart — Sputnik, Evan Răutu. Scandalul provocat de Sebastian Ghiță lovește din nou SRI. După ce anul trecut casetele difuzate de deputatul fugar au dus în final la demisia generalului Florian Coldea, acum se pare că noile întregistrăzi vor produce alte cutremure în instituție.

Imediat după difuzarea episodul doi al interviului realizat de celebrul jurnalist Ion Cristoiu cu Sebastian Ghiță, la Belgrad, șeful Comsiei SRI a spus, în direct la România TV, că îi va chema la raport pe conducătorii SRI.

"Vrem să avem o discuţie cu cei de la SRI după aceste dezvăluiri, trebuie neapărat lămurite aceste lucruri", a declarat Claudiu Manda în emisiunea lui Victor Ciutacu. "Cei de la SRI vor fi chemaţi la raport", a declarat șeful Comisiei de control a Activității SRI.

Reamintim că Sebastian Ghiță a fost secretarul Comisiei SRI, iar prin activitatea sa privată a fost unul dintre furnizorii importanți ai SRI în ceea ce privește soft-urile folosite de instituție. În acest sens, s-au făcut speculații cu privire la un cod sursă prin care Ghiță ar putea pune în pericol activitatea SRI. Ghiță a negat această speculație. 

1416
Tagurile:
Raport, SRI, Sebastian Ghiţă, Claudiu Manda, România
Tematic
Îl trădează PSD (iar) pe Năstase? Ce a uitat Claudiu Manda să întrebe...
George Maior a rupt tăcerea - a discutat cu Manda subiecte ținute la secret
Ultima oră: Manda și Comisia SRI - cutremur la SRI și DNA, vizat și Iohannis
Premieră în România - atac devastator și coalizare contra DNA și SRI
Ultima oră: Gral. Iliescu, acuzații șocante contra SRI și SUA, Dragnea are dreptate!

Загрузка...