Codrin Ștefănescu

Ultima oră: Dragnea, război declarat lui Codrin Ștefănescu

1556
(reînnoit 13:14 05.03.2018)
Liviu Dragnea: "Nu puteam sta doar pe bârfe, fără să plătească nimeni nimic".

BUCUREȘTI, 5 mart — Sputnik, Evan Răutu. "PSD a evoluat, nu mai acceptă intrigi mici", a declarat Liviu Dragnea. "Congresul este inutil dacă noi chemăm 4000 de oameni și le dăm soluția în plic", a spus Codrin Ștefănescu. „În partid e democrație, dar e loc de mai bine", a comentat Niculae Bădălău.

Cam aceasta e atmosfera în partid, constatare bazată pe declarațiile date de liderii PSD chiar astăzi, înaintea ședinței CEx. Iar gazul peste foc se pare că a fost pus de declarațiile lui Codrin Ștefănescu despre necesitatea ca Dragnea să precizeze relația lui cu "statul paralel", mai ales în legătură cu vizitele la casele de protocol ale SRI.

O întrebare a presei a declanșat enervarea lui Dragnea — „Există tabere în PSD?”

"Care e tabăra aceea?!", a răbufnit Dragnea. "Aproape toate organizațiile din țară au trimis rezoluții de susținere… Sunt unu, doi, trei colegi — camarazi…", a spus Dragena, accentuând pe formula "camarazi", folosită de Codrin Ștefănescu.

Imediat, presa a reacționat, reluând solicitarea lui Codrin: „Dragena trebuie să dea explicații".

"Codrin poate cere aceste explicții de la camaradul lui — de la asociatul lui! — Gabriel Oprea", a declarat vizibil iritat Dragnea.

Președintele PSD a precizat că nu s-a mai îtânit cu Maior de mai mult de un an — când s- văzut cu fostul șef al SRI "la un hotel, la o recepție". Apoi, Dragnea a reiterat ideea că, de fapt, Maior nu a spus nimic în Comisie, doar „a mințit".

"Nu puteam sta doar pe bârfe, fără să plătească nimeni nimic", a declarat Dragnea. "Nu am fost niciodată la ziua lui Maior, sau a lui Coldea".

Dar la petreceri de Crăciun, a întrebat presa — dar Dragnea a preferat să intre în sala CEx fără să mai răspundă.

1556
Tagurile:
Declarat, Război, PSD, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea
Tematic
Nouă defăimare externă - autor străin, promotor român: de la Țuțea la Dragnea
Cu bâta în baltă - "Procuroarea lui Dragnea" e "anchetată" absurd
Știrea zilei: Liviu Dragnea, semnal de independență față de SUA!
Liviu Dragnea și-a impus voința, chiar împotriva lui Ion Iliescu!
Generalul lui Ion Iliescu îl face praf pe Liviu Dragnea!

Загрузка...