Daniel Catalin Zamfir

Un personaj de la PNL, acuzat „mănâncă" bani. Zamfir cere demisia

540
(reînnoit 11:52 02.03.2018)
La PNL una se votează, alta se discută public, iar asta creşte tensiunile în rândul membrilor de partid. Ce va urma.

BUCUREŞTI, 2 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Scandal în Partidul Naţional Liberal — Legile împotriva cămătăriei sporesc tensiunile, se cere demisia purtătorului de cuvânt al formaţiunii.
Senatorul liberal Daniel Zamfir dă de pământ, pe pagina sa de Facebook, cu Ionel Dancă, despre care spune că îşi permite să vorbească în numele electoratului liberal, atunci când afirmă că legile împotriva cămătăriei nu sunt în favoarea românilor.

„Sunt 7 milioane de români care au astăzi contracte de credit şi care au dreptul să revendice costuri cu creditarea apropiate de media europeană. Noi de ce să plătim de trei ori mai mult?" a replicat Zamfir.

Senatorul cere imperativ preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban, să îl concedieze pe Dancă, acest „cetăţean, pripăşit azi în PNL, via Cioloş, via PSD", care, pe lângă faptul că face deservicii formaţiunii, mai şi „mănâncă" o grămadă de bani.

„Ludovice, concediază-l pe Dancă! Ia prea mulţi bani de la partid! Nu i-ai spus că legea dării în plată, despre care el zice că e populistă, a fost votată de întreg PNL-ul, cu tine în frunte?", a cerut Zamfir.

Reamintim că purtătorul de cuvânt al formaţiunii spusese că aceste iniţiative contravin „flagrant" doctrinei PNL şi principiilor pe care se bazează o economie de piaţă. El a catalogat drept „propagandă" nevoia de a proteja oamenii de IFN-urile ce funcţionează asemenea unor cămătari.

540
Tematic
Campanie pro-Zamfir: "Orban face politică pentru Isărescu sau pentru români?"
Delir total! „Nevasta lui Zamfir face emisiuni cu ideile lui bărbat-su"
Liberalul Zamfir, "mazilit". Scor 1-0 pentru Orban
Silvian Ionescu, şah mat la senatorul liberal Daniel Zamfir

Загрузка...