Sorin Ovidiu Vântu

Spectacol: din pușcărie, Vântu note "meciului" Kovesi și Toader

1826
(reînnoit 08:53 28.02.2018)
"O încântare, Flamboaiantul și Aristotelica, un duel savuros, habar n-am cine are dreptate".

BUCUREȘTI, 28 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "O încântare", este titlul sub care celebrul om de afaceri Sorin Ovidiun Vântu scrie impresiile despre înfruntarea Laura Kovesi — Tudorel Toader. Iar culmea este că sarcasticul și ironicul personaj are cuvinte de laudă, per ansamblu.

"Am asistat la un duel savuros din punct de vedere intelectual între Toader și Kovesi", scrie Vântu. "Parade și riposte executate cu precizie și rafinament de către cei doi combatanți".

Apoi, cu sinceritatea sa zeflemitoare, Sorin Vântu se arată complet dezinteresat de fondul problemei, remarcând din nou prestația artistică.

„Generație, habar n-am cine are dreptate, dar este evident că cei doi își merită pozițiile în aparatul de stat, în ciuda imperfecțiunilor pe care le au", comentează Vântu, renunând însă să precizeze despre care anume „imperfecțiuni" e vorba. Poate într-un comentariu viitor.

În final, Vântu vede înfruntarea de ieri ca un derby fotbalistic de mare clasă, alegând o comparație pe măsură — "El Classico" — și folosind adjective care trimit către ironia sa binecunoscută.

"Flamboaiantul Toader și logica aristotelică a lui Kovesi au transformat o ședință insipidă de tehnică legislativă într-un meci dintre Barcelona și Real Madrid", a conchis Sorin Vântu, postând și un colaj cu două poze foarte reușite ale combatanților.

1826
Tagurile:
Revocare, Meci, SOV, Laura Kovesi, Toader Tudorel, Sorin Ovidiu Vântu, România
Тема:
Laura Codruța Kövesi (140)
Tematic
Europa, presiuni pentru Kovesi - deplasare de urgență în "Colonia România"
Lovitură de teatru, soarta Laurei Kovesi e decisă - Iohannis e obligat!

Загрузка...