Mircea Badea

Mircea Badea, mesaj radical pentru Iohannis: "O votez pe Kovesi!"

1370
(reînnoit 11:06 23.02.2018)
Cunoscutul realizator e revoltat pe "Javrele securiste" și pe "Descreierații" care "au avut un comportament odios" - "Sunt niște animale!"

BUCUREȘTI, 23 feb — Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul realizator TV nu putea trece peste subiectul zilei, declanșarea procedurii de demitere a șefei DNA, Laura Kovesi, dar nici peste reeacțiile ulterioare.

Astfel, referindu-se la atitudinea lui Klaus Iohannis — dar și la întrega sa prestație din momentul propunerii sale prentru președinție, Mircea Badea a fost ferm:

"Voi vota cu oricine va candida contra lui Klaus Iohannis. Dacă un câine ud va candida cu Iohannis, voi vota cu cîinele ud!", a declarat Mircea Badea.

Un prieten i-a lansat o provocare, trimițându-I un SMS în timpul emisiunii. "Dacă va candida Kovesi?".

"Un prieten mă întreabă ce aș face dacă ar rămâne Kovesi contra lui Iohannis, ce aș face? E simplu, aș vota Kovesi fără niciun dubiu!", a delarat Mircea Badea ferm.

Tot aseară, Mircea Badea i-a făcut praf pe jurnaliștii care s-au comportat necivilizat, întrerupând conferința ministrului Toader. "Sunt niște animale!", a spus realizatorul, chiar dacă printre cei vizați se numără și colegul său de trust, Cătălin Tolontan.

"Descreierații mitomanei au avut un comportament odios, specific javrelor!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

"Nu am văzut așa ceva în viața mea. Javrele securiste au bruiat cu agresivitate prezentarea unui raport oficial. La ce s-a ajuns în țara asta!!!!!"

1370
Tagurile:
Votare, Preşedinte, DNA, Laura Kovesi, Mircea Badea, Klaus Iohannis
Тема:
Laura Codruța Kövesi (140)
Nicușor Dan și Ludovic Orban

Acum: Capitala, blocată de combinațiile dezvoltatorilor imobiliari Orban, implicat

47
Se decide împărțeala la Capitală, teritoriul celor mai mari lupte de interese – dezvoltatori imobiliari internaționali și clanuri interlope se impun prin intermediul unor politicieni

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. La această oră, Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întrunește în (ora 11,00), pe ordinea de zi figurând și proiectul privind suspendarea unor PUZ-uri coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6.

De asemenea se va discuta realizarea unui audit la nivelul aparatului de specialitate şi al entităţilor din subordinea primarului general.

Problema lui Nicușor Dan este că liberalii, principalii să-i susținători, s-au ”sucit” la 180 de grade în cazul suspendării PUZ-urilor. Mai mult, în privința multor proiecte PNL și USR se află pe poziții divergente.

Concret, consilierii generali PNL nu îl mai susțin pe Nicușor Dan și suspendarea PUZ-urilor pentru doi ani de zile, ci vor suspendarea… pentru doar 3 luni!

De asta? Răspunsul e simplu – interesele marilor dezvoltatori imobiliari, dar și al unor grupuri de presiune, dintre unele care au finanțat campania lui Nicușor Dan.

O spune clar însuși Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier al președintelui Traian Băsescu. Adică al celui care știe TOATE combinațiile pe bani greu de la Capitală!

Sebastian Lăzăroiu o spune… pe bucăți:  ”Nicușor a ținut tot timpul (direct sau prin interpuși) să sublinieze contribuția financiară a liberalilor în campanie, în contrast cu zgârcenia și dezinteresul useriștilor (care, pe cifre, au adus mai multe voturi). Well, here comes the bill...”.

Ulterior, Lăzăroiu vine cu moneda grea – Ludovic Orban!

”O știre grea pentru ziua de ieri: Orban și-a scăpat ochelarii pe jos și i-a ridicat un dezvoltator imobiliar”, scrie Lăzăroiu.

Ceea ce nu ar fi o noutate! Să nu uităm că Orban, ca ministru, a intrat în combinații cu unul dintre cei mai controversați constructori, Nelu Iordache, fapt care i-a adus pe cap o mare anchetă penală, finalizată suspect de curat.

Interesant este și că omul lui Traian Băsescu îl scoate în evidență pe Ludovic Orban, fost viceprimar al Capitalei.

Interesele imobiliare de la Capitală sunt uriașe, reprezintă una dintre marile mize ale bătăliei pentru primărie – și în ea sunt implicate de la multinaționale, la clanuri interlope și chiar rețele mafiote internaționale. Imobiliarele au fost, dintotdeauna, locul de investit – alias ”spălat bani” – al marilor grupări infracționale.

47
Tagurile:
Ludovic Orban, București

Загрузка...
Preotul Mihail Milea

Preotul Milea: ”Biserica e cu noi, chiar dacă e terfelită, înjurată”

54
(reînnoit 08:35 26.02.2021)
Preotul Mihail Milea a vorbit despre activitatea Fundației Sfântul Sava de la Buzău, care a pornit ”de la o sămânță” și a ajuns la nivelul unui proiect cu mai multe ramuri. Nimic nu s-ar fi putut realiza, însă, fără ajutorul Lui Dumnezeu.

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Fundația ”Sfântul Sava de la Buzău” își are începuturile la scurt timp după Revoluția din decembrie 1989, când părintele Mihail Milea decide să întemeieze o fundație care să se ocupe de familiile sărace, de familiile cu copii mulți sau de copiii abandonați.

”Așa am început acest proiect: cu o sămânță pe care scria credință în Dumnezeu, dragoste față de Dumnezeu și față de aproapele și speranță”, își amintește preotul Milea, într-un interviu acordat în exclusivitate Agenției de Presă Sputnik. 

Sămânța a încolțit, așa că a rezultat un proiect cu mai multe ramuri. Pentru el, Fundația ”Sfântul Sava” este un miracol și a subliniat că, dacă noi L-am chema pe Dumnezeu în instituțiile unde lucrăm, ar face lucruri minunate pentru fiecare dintre noi.

În anii 90 a primit o clădire abandonată și, cu ajutorul voluntarilor de la biserica Sfântul Sava, s-a făcut o cantină socială, unde mâncau copiii străzii. După câteva luni și-a dat seama că proiectul nu este de perspectivă, copiii fiind încurajați la lene. Așa că părintele Milea le-a adus Biblia și le-a explicat că trebuie să lucreze.

Fiecare a spus la ce se pricepe. Cu acest prilej, s-au amenajat două ateliere.

După aceea, s-a făcut prima școală profesională acreditată în cadrul Fundației. Copiii învățau o meserie și se puteau angaja în România sau peste hotare.

Apoi, în Munții Buzăului s creat un campus unde în fiecare an 1500 de tineri defavorizați beneficiau de tabără gratuită la Bisoca.

În Delta Dunării au amenajat un alt campus, unde 500 de persoane beneficiază de tabere gratuite.

Preotul Milea și-a exprimat speranța că pandemia se va încheia pentru a putea relua taberele.

”Mi-a venit gândul, tot de la Dumnezeu, să facem și așezăminte pentru bătrâni. Primul așezământ pentru persoane vârstnice a fost la Câmpeni, într-o fostă primărie. (…) Iată că Dumnezeu ne-a ajutat să putem face mai multe proiecte, pentru că sunt multe nevoi sociale”, a spus preotul Milea.

Părintele a subliniat că scopul este acela de a da oamenilor o speranță că, oricât de greu ar fi în lumea aceasta dacă îl avem pe Dumnezeu, El nu ne va lăsa și a precizat că dorește să dea încredere în Biserică.

”Pentru că Biserica, așa cum zice Mihai Eminescu, marele poet național român, este maica neamului românesc și Biserica, asemenea unei mame, niciodată nu ne-a abandonat. Este cu noi chiar dacă este terfelită, înjurată în tot felul, mai ales în vremurile acestea în care trăim, dar Biserica își are smerenia ei, tăcerea ei și ea trebuie să lucreze pentru binele oamenilor”, a explicat preot profesor doctor Mihail Milea.
54
Tagurile:
Mihail Milea
Tematic
Preot Milea: ”Vin necazuri, boli, pentru că nu iubim viața”
Biserica, reacție superbă la acuzația de implicare în AUR
Preot Mihail Milea: ”Ora de religie, un fel de abecedar”

Загрузка...