Sebastian Ghiță

Știrea zilei: Sebastian Ghiță profită și o lovește pe Kovesi - e oficial!

2931
(reînnoit 15:51 13.02.2018)
Sebastian Ghiță: „Noroc că avem documentele, ar trebui arestaţi"

BUCUREȘTI, 13 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Scandalul provocat de dezvăluirile concertate — Vlad Cosma, Iorga Moraru, Rădulescu și Sebastian Ghiță par a avea o concretizare pentru… cel din urmă.

Acum puțin timp, avocații controversatului om de afaceri Sebastian Ghiţă au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează "Știri pe surse"

Plângerea, redactată probabil cu cîteva zile înainte, are la bază numai dezvăluirile fostul deputat Vlad Cosma, dar ulterior acestui demers official se pot depune la dosar și alte probe, inclusive noi denunțuri.

Plângerea penală atinge mai multe persoane din DNA, în frunte cu însăși Laura Codruţa Kovesi. Sunt vizați şeful serviciului DNA Ploieşti, Lucian Onea, dar și procurorul Giluela Deaconu, precum și foştii magistrați Mircea Negulescu şi Alfred Savu.

Duminică, în direct la B1 Tv, Sebastian Ghiță anunțase déjà că va depune o plângere penală. Iată fragmente din intrevenția de la B1 Tv

"Cred că procurorul general, Augustin Lazăr, care a venit în locul lui Tiberiu Niţu, trebuie să ne arate că nu a venit acolo să îi acopere. Eu o să vorbesc cu avocaţii să fac plângere penală. Ar trebui arestaţi. (…) Aceşti domni de la Ploieşti ard documente când e vorba de aşa ceva. Noroc că avem documentele".

2931
Tagurile:
DNA, Sebastian Ghiţă, Laura Codruța Kovesi, România
Тема:
Laura Codruța Kövesi (140)
Tematic
Cunoscut politolog: Asasinatele în puşcărie - „modul de lucru al DNA şi Kovesi"
Acum, Hans Klemm ajunge la Guvern: "Se va ridica problema Laurei Kovesi"
Dezastru pentru Kovesi și "unitatea de elită", făcute praf - e gata!
Raport secret al lui Tudorel Toader, Dragnea și Kovesi - dați în vileag!
Kovesi – apărată de cel mai mare dușman! Băsescu – desființat… ca bărbat!

Загрузка...