Liviu Dragnea și Victor Ponta

Ponta recunoaște victoria lui Dragnea, atitudine uluitoare față de PSD!

1482
(reînnoit 09:36 31.01.2018)
Victor Ponta: "În momentul în care s-a dus în CEX-ul controlat de Liviu Dragnea, atunci iei niște măsuri pe care le poți lua ca premier".

BUCUREȘTI, 31 ian — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Transformat într-un fel de vector al Opoziției, fostul președinte al PSD este invitat din ce în ca mai des la televiziunile cu orientare vădit anti-PSD. Din studioul DIGI24, Ponta l-a acuzat pe fostul premier Mihai Tudose de "fugă de pe teren".

"Tudose a fugit de pe teren, măcar Grindeanu s-a bătut până la capăt", a declarat Ponta. "Tudose nici măcar nu s-a bătut, deși avea un sprijin de 10 ori mai mare decât Sorin Grindeanu".

Pe lângă neargumentata cuantificare a "susținerii" lui Tudose, Ponta nu a explicat nici când fostul premier a "intrat pe teren", în sensul acceptării unui "meci", a unei confruntări cu PSD?

"Eu am jucat doar șah cu Mihai Tudose și nu-mi pot imagina cum a fugit de pe teren înainte să mute primul pion", face Ponta o altă metaforă sportivă.

Desigur, declarațiile lui Ponta denotă concepția sa despre legătura premierului cu partidul care l-a propus, rezultând că de-o parte există numai drepturi, pe când partidul are doar obligații. Iar în cazul unei tentative de aducere la raport, începe „meciul". Adică războiul. Iată și continuarea dezvăluirii mentalității și, evident, a caracterului:

"În momentul în care s-a dus în CEX-ul controlat de Liviu Dragnea fără să ia o serie de decizii pe care le iei, dacă ești tu prim-ministru, nu condus de altcineva, atunci iei niște măsuri pe care le poți lua ca premier. Am fost ministru în 3-4 guverne, am fost premier, dar înainte de CEX trebuia să ia o serie de măsuri".

În fine, Ponta recunoaște care e marea lui supărare — victoria lui Dragnea: "Acum Liviu Dragnea are toată puterea", a declarat fostul premier.

"El conduce Guvernul, Parlamentul, PSD, Curtea de Conturi și a primit un cec în alb de la domnul Iohannis", a conchis Victor Ponta.

Îl întreb deschis pe Victor dacă el nu a urmărit puterea discreționară în PSD, nici prin pactul ascuns cu Băsescu, nici prin ridicarea partenerului Ghiță, a lui Dan Șova, Cazanciuc etc. — și, mai ales, oare nici prin părăsirea în calvar a omului care l-a ridicat din nimeni, Adrian Năstase? Poate va răspunde Victor la această întrebare, eventual în direct, la Realitatea, DIGI sau, de ce nu, la #REZIST Tv?

1482
Tagurile:
PSD, Mihai Tudose, Victor Ponta, Liviu Dragnea, România
Tematic
Victor Ponta, atac ciudat la Guvern - se acuză singur!
Victor Ponta, vehement, despre „blat Iohannis cu Dragnea"
Colonelul Dragomir îl face praf pe Victor Ponta
Termen în dosarul Colectiv. Atunci a căzut Ponta
Ponta îl atacă pe Dragnea. Avem "5 bombe cu ceas"

Загрузка...